Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija U kanti

admini sa bihneta

0 pregleda · 23 odgovora · otvorena 22.06.2007. u 19:54

e nije mi nikako jasno zasto admini sa bihneta stalno kick i ban koriste
a nikoga ninasta ne upozoravaju
banovan sam 20000000 puta nema admina na serveru i odjednom udje meni scor 40-3 i on odma ban
zato jer neki bot kaze da sam cheter ali odsada cu snimati demooo i stavljati na forumm cccc zz
I šta mi moramo sada uraditi ovo je za vijest hehe
A sto si stavio sada na g.ba ovo....
Šta cemo ti pomoci kako da snimiš demo
kad udes u cs u server spusti konzolu i napisi
record imedemo-a
kad zavrsis samo napisi stop

sala mala pozzz ja ti oko ovoga nemogu pomoci

nije da branim admine, ali stavi se u njihov polozaj
imas 2 razloga sto banuju i kikaju :

prvi je z*** nervoze

drugi je kada vide dobar skor, jer nemaju nikakve sposobnosti citanja misli itd. da znaju da li koristis neka "pomagala", pomisle "eh ovog ne znam a cudno (dobro) igra, cao..." i eto eto ga ban-kick

postoji jos jedna mogucnost a to je da je admin koji ti je dao ban ili kick je bivsi Čiter, tako da mu je u krvi prepoznati da li neko koristi pomocna sredstva ili ne...

tako, kad udjes, ubij 2 puta (potrudi se da ne bude hs), zatim pusti da te zakolju 3, itd... =)
Ti si jedan debil pravi . . . Sta si se ovdje dosao zaliti ? Jel ovaj Forum ima veze sa bihnetom ? [ NE ] Ja neznam sta cesh ovom temom postici :S Samo cesh ispasti jedan obicni debil ! www.ga.com.ba tamo se zali sta si dosao ovdje Gamers.ba nema nikakve veze sa bihnetom :S ovo je obicni Gaming - Site ! Mi nemamo nikakve veze sa Bihnetom !!! Samo se pravish debil.

Citiram abasi - IJA :

Sljedece teme ce biti bachene u kantu + njihovi kreatori ce biti banovani sa ovog foruma

+ banovao me neko sa (EPN,TERRA,LOL itd)
+ kickao me neko sa (EPN,TERRA,LOL itd)
+ Ko je njemu dao admina (EPN,TERRA LOL itd)
+ Zasto nemogu uci (EPN,TERRA,LOL itd)
+ Kako da napravim svoj CS SERVER ? (IMAS TRAZI)

za sve ostalo slobodno se izjasnite , trazite pomoc ili slicno..

http://games.lol.ba
http://games.epn.ba
itd itd itd tu se slobodno mozete zaliti mi vam ne branimo.

pwnd by abasi
gamers.ba nije rame za plakanje.

Mislim da ovom temom necesh nista dobiti ? samo ce biti sto vise spamera a ovo spameri vijedva cekaju da dobiju jedna ****ni post.

ash de ovo LOCK . . .

fino snimas demo-e kad igras.... i u slucaju banovanja ispostavis dokaz svoje nevinosti ALI NA KULTURAN NACIN...

ukazes im na gresku i ljudski to rijesite
LoKi© je napisao/la:
fino snimas demo-e kad igras.... i u slucaju banovanja ispostavis dokaz svoje nevinosti ALI NA KULTURAN NACIN...

ukazes im na gresku i ljudski to rijesite

to je jedan nacin

a i ako nemas demo nemas se sta bojati da ti admini pricaju da si citer kad pokaze demo i ako na tom demu si stvarno citovao onda si gotov a ako nisi citer idemo dalje skinice ti ban i igrces dalje

deniss je napisao/la:

Joj ovo volimmmmm brete posebno ovaj 4 plus je zakon jer ovaki debila ima killu na ovom sajtu, niko nece ni prstom da mrdne a sve hoce da im das i qrc u shupak
Ako BIHnet-ovi serveri imaju svoje admine , ljude koji ih odrzavaju , koji igraju na serverima , oni koji su glavni i slicno , zasto takve stvari ( zalbe , kritike ) postavljate ovdje , ipak ovo nije njihov forum , ovo je nesto deseto !

Imate njihov forum , i tamo na forumu imaju svi admini sa svih BIHnet-ovih servera , postavis temu ako ti nesto nije jasno , i neko od admina sa servera ce ti detaljno objasniti sta si uradio , gdje si pogrijesio i slicne stvari ! Objasnit ce ti onaj admin koji je u tom trenutku bio na serveru kada si tu napravio pogresku !

Ubuduce http://www.ga.com.ba Sretno
pozz barte admin sa bihneta te bannuju ako imas cheat misle sto ti je scor 40-3 pa zato misle da si citer ili ako te kick to znaci da te upozoravju jer ako tako nastavis slijedi bann ako ti nisi citer onda je uredu ev ti msn od 1 admina i reci mu da skine bann rudi
[email uklonjen] ako te pita da mu das ip adressu onda ukucaj na netu my ip adrees i kad ti se to otvori ode drugo poerdu i pise ti u desneom gornjem uglu ip adress kpiras adresu i posaljes adminu preko msn i ako on ti skine skine zavisi kakv si debili ili dobar samo malo sanjim suradzuj extra lijepo!!!
Drug vjeruj mi da ja skoro nikako ne mogu da igram na Bihnet serverima.Jer dodze SELJAK rtd Amir narkoman..S kojim se nemoze fino pricati i bana me..A nikada znaci nikada me nije pratio...
Drug vjeruj mi da ja skoro nikako ne mogu da igram na Bihnet serverima.Jer dodze SELJAK rtd Amir narkoman..S kojim se nemoze fino pricati i bana me..A nikada znaci nikada me nije pratio...
DyemsoNii je napisao/la:

hehe,da upravo z*** tih admina sam prestao igrati,dakle ne svih nego nekih admina prestao sam igrati na bihnetu,cak mi je i jedan od admina poceo psovat jer sam greskom bacio flash koji se odbio i vratio nazad i pukao ( zar se ne desavaju greske ).A to da treba razumjeti admine da se nerviraju...nikako ih ne treba razumjeti,nije im kriv neko ko dobro igra za njihovu nervozu,pa ga bezze kickaju,a uostalom ako su vec htjeli da budu admini neka rade svoj posao onako kako treba,a ne da kickaju iz "nervoze" i jer neko dobro igra...po tim izjavama gore dakle svakih 3-4 killa pusti da te ubiju jednom jer usuprotnom ces biti ban jer dobro igras.........Pozdrav.
labrador je napisao/la:
pozz barte admin sa bihneta te bannuju ako imas cheat misle sto ti je scor 40-3 pa zato misle da si citer ili ako te kick to znaci da te upozoravju jer ako tako nastavis slijedi bann ako ti nisi citer onda je uredu ev ti msn od 1 admina i reci mu da skine bann rudi
[email uklonjen] ako te pita da mu das ip adressu onda ukucaj na netu my ip adrees i kad ti se to otvori ode drugo poerdu i pise ti u desneom gornjem uglu ip adress kpiras adresu i posaljes adminu preko msn i ako on ti skine skine zavisi kakv si debili ili dobar samo malo sanjim suradzuj extra lijepo!!!

Pazi , problem je u tome , kada neko ko dobro igra cs-a , ajmo reci osrednje dobar igrac , igra napravi nekakav dobar skor , kao sto si vec reko 40 : 3 i slicno , admin ga npr kickne , neki to upozorenje negoduju pa opet s istim nickom se vrati u igru kako bi nastavio da igra , i nakon izvjesnog vremena dobije ban !

Poslije otvori " gamers.ba " kako bi se zalio zasto je dobio bas na " BIHnet " serveru ban ! Zato su ljudi napravili forum da se na njihovom forumu zalite !
Gamers.ba nije zajednica za ostale forume , kao sto su dolazili neki s nekih drugih servera da se " ovdje " zale , sa lol-a , epn-a , terranet-a i slicno !

Svi serveri po pravilu trebaju da imaju svoj forum , i imaju svoj forum ! Koristite forume od servera na kojem igrate u slucaju da vas neko banuje tamo se mozete pozaliti !

Jos jedna bitna stvar , psovanje , vrijeđanje , štekanje po bazi , takozvano campiranje , i mnogo toga sto admine cini nervoznim , i z*** mnogih razloga ce vas kicknuti / banovati !

Nemoras ti biti neki igrac da bi te banovali / kiknuli , ima i ostalih gresaka z*** kojih admini misle da ste zasluzili kick / ban !

Evo procitajte temu sto je admin sa bihnet servera " ovdje " postao kako bi vam bilo jasno da i serveri imaju neka pravila !

http://www.gamers.ba/procitaj.php?id=17044&forum=2

Mislim da sam dovoljno napisao kako bi nekima razjasnio neke stvari z*** koji se zale , z*** kojih su nervozni i slicno !

Sabura ljudi !!!

Post dobio šamar od b0k1

zato sto su se digli !
ima admin i on misli da je uhvatio ***a za j... !
Treba vam svima staviti admina na dan-dva pa da vidite koliko je to "lako" biti !
nevza je napisao/la:
Treba vam svima staviti admina na dan-dva pa da vidite koliko je to "lako" biti !

Aplauz

Udjes na server 100 ljudi ban ovog ban onog , kick onog kick ovog , nema tu igre al eto

1. Ova tema nema veze sa gamersom nego postaj ti tu temu na bihnetovom forumu tu ce se sve objasniti ovdje nemas fajde ..

Post dobio šamar od b0k1

mi0-elajt je napisao/la:
oj zali se ti na g.ba

Neznas ni stranicu napisat a naso si da pametujes ako odes na ga.com.ba recice ti samo ADMIN je uvijek u pravu.Trebace ti dokaz!!Zato ces djabe pisat temu.

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.