Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

internet steka previse

76 pregleda · 4 odgovora · otvorena 12.12.2013. u 20:11

http://gamers.ba/forum/7/207048/1/adsl-konekcija/#tema-post-1981508 , shvatio sam do cega je... znaci do mojetv je.. imam odvojeno moju tv i njen prikljucak koji ide u modem,cim to iskljucim internet radi normala,a intener odvojeno placam znaci ne zajdeno...ali evo ov je 3 noc,otkad se to desilo,prije je bilo normala,znal netko sta da radim? POMOC :S
Da li stvarno misliš da ima ovdje inžinjera koji ti tačno mogu reći do čega je problem i kako da ga riješiš? Pa svako će ti reći svoju stranu priče i kako oni misle da je tačno.

Zašto jednostavno ne nazoveš podršku? Kad im već plaćaš 50+ maraka mjesečno, zovi ih svaki dan, idi im direkt u podršku.. Ako nećeš ti, reci starom neka on ode.

I ovo nije samo kod tebe, ovo je hajmo reći globalni problem. Ko god koristi BHT mora jednostavno mora imati probleme, takva firma, takva podrška, strašni paketi.
hpk3o0 je napisao/la:
Da li stvarno misliš da ima ovdje inžinjera koji ti tačno mogu reći do čega je problem i kako da ga riješiš? Pa svako će ti reći svoju stranu priče i kako oni misle da je tačno.

Zašto jednostavno ne nazoveš podršku? Kad im već plaćaš 50+ maraka mjesečno, zovi ih svaki dan, idi im direkt u podršku.. Ako nećeš ti, reci starom neka on ode.

I ovo nije samo kod tebe, ovo je hajmo reći globalni problem. Ko god koristi BHT mora jednostavno mora imati probleme, takva firma, takva podrška, strašni paketi.
ma zvao sa ne pomaze druze ni to... ;)
mapije je napisao/la:
ma zvao sa ne pomaze druze ni to... 
znaš šta tu pomaže? prekini ugovor, pravo jednostavno.

Ustvari, ne možeš me praviti budalom pa reći da support ne pomaže? Mora pomoći, to ti stoji u ugovoru, jesi ikada pročitao ugovor? Ako nisi, topla preporuka da pročitaš.
Firma takva prijatelju, provjeri sve kablove da li su ok. Kod mog prijatelja bio je problem onaj kućni telefon i kada priča prekida mu konekciju, prekine razgovor sve ok radi dok nije zamijenio onu kutijicu gdje ide jedan kabal od interneta, drugi ide od telefona (ne znam sad kako se zove ta kutijica).
Ne vidim do čega može biti problem, nazovi podršku objasni problem, oni zapišu da si prijavio i u roku od 7-10 dana dođu. Ne mora to sada biti tačno 10 dana, moguće ako u blizini ima još neko kvar da dođu prije, možda ti odmah ujutro dođu...
Firma je takva, vjerovao ili ne kod rođaka je bio slučaj da je plaćao internet netflat 5 a u suštini je imao netflat 2. Da, da, par puta kada sam dolazio kod njeg provjeravao brzinu downloada, nije prelazio 2 mbps, mislio sam da je problem kod njega, računar kanta pa ajde nema veze, nadoći će. Opet nakon 2-3 mjeseca me zove i kaže ajde provjeri ovo da vidiš šta je, spor net ne znam do čega je, ja opet provjerim i opet ista stvar. Nazovem telekom i objasnim problem. Odmah ujutro dolaze momci, sve izmijenjali, modem novi sve kablove i opet isto, nazove sad oni tamo nekog iz podrške i frajer kaže da ima taj paket netflat 2 a plaća netflat 5... Eto vidiš i sam kakva je firma. Nazovi ih što prije to bolje, moraju to riješiti, ne plaćaš im bezveze.

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.