Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

CS steka

106 pregleda · 3 odgovora · otvorena 21.04.2013. u 17:32

pozz

instaliro sam xp opet jer mi je sedmica bila malo jaka za moj racunar, ali sada imam problem, kada udjem u CS steka mi, zasteka na sekund i tako stalno, ne znam do cega je, pokusavao sam instalirati driver za graficku, instaliram i onda se sve pšoremetei, neke boje, ikone drugacije, sve se izmjeni, u postavka tamo pise da je podesena graficka na 4 bita i ne moze se promijeniti na 32  :S

driver sam skidao sa oficijalne stranice, tako da stvarno više ne znam do čega je :S

ime grafičke : "ATI RADEON HD 3600"
da ti nisi cenzuru dobio ?
to je meni tako bilo 1 kad sam dzabe cenzuru dobio,kad sam imao visok ping itd itd

a graficka ti mora biti na 32bita to si ti pogresne drajvere skinuo
pogasi nepotrebne procese , ne znam i meni steka kad mi je mng stvarih ukljuceno..
1. Instaliraj Advanced SystemCare 5 i skreniraj i "fix" greške i defragmentiraj hard disk za optimizaciju za daljnji rad na pc.
2. Pokušaj skenirati s nekim antivirusom pa vidi šta on izbaci ako nađe nešto .
3. Idi na prečac igre i tourbleshoot compatibility i checkuj box dole da pokrećeš igru kao administrator.
4. Ostavi bar 1-5gb slobodnog mjesta na HDD za bolji i brži rad igre i održavaj desktop (radnu površinu) urednom bez puno fajlova i dadoteka na njoj.

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.