Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Gdje kupiti PS4 konzolu ?

203 pregleda · 13 odgovora · otvorena 11.12.2013. u 16:04

Listao sam forum ali nisam nasao slicnu temu. Prodao sam ps3, trenutno se odmaram uz Wii (njega takodjer prodajem) i pretrazujem po netu gdje bi bilo najpovoljnije da se kupi ps4 ? Da li preko neta naruciti (ebay, amazon...) ili negdje na nasem podrucju ? Svaka informacija je dobro dosla  :D
E ovako moj ti je savjet da odes u Austriju u mediamarkt po nju u Januaru.. Imas soping ture do Graza za 30-50KM max odes i vratis se (a ide se u soping, tj Seisber a tu imas i mediamartkt).

Ako se vec odlucis, znaci ona tamo kosta 399 EURA, odes fino kupis dobijes 2 igrice gratis tipa gta v, pes 14, gt6... Vratis pdv (17%) i extra prodjes znaci za male pare kupis PS4 i obidjes Graz :)
Asmoday je napisao/la:
E ovako moj ti je savjet da odes u Austriju u mediamarkt po nju u Januaru.. Imas soping ture do Graza za 30-50KM max odes i vratis se (a ide se u soping, tj Seisber a tu imas i mediamartkt).

Ako se vec odlucis, znaci ona tamo kosta 399 EURA, odes fino kupis dobijes 2 igrice gratis tipa gta v, pes 14, gt6... Vratis pdv (17%) i extra prodjes znaci za male pare kupis PS4 i obidjes Graz :)
dobra ideja.. imam prijatelja koji tu zivi u Graz-u a on za novu dolazi kod mene tako da mi on moze to donijeti i tako cu jos vise ustediti  :D hvala drug
CFGLOWEAWP je napisao/la:
bjezi j**o te ps4 dzojstik 200km....nebi dao nema sanse.
nije, slicna cijena kao i kod trojke (provjeri na piku) a vremenom ce jos biti jeftiniji.. vjerujes, ja od kako sam kupio trojku, nista od opreme nije se pokvarilo ni djojstici a godinama sam svakodnevno koristio.. znaci ako jednom kupis moze ti vjecno trajat ako znas cuvat naravno  :P
Neće je bit po našim radnjama prije sredine 2014  
TAU je napisao/la:
Neće je bit po našim radnjama prije sredine 2014  
Imaš već u Target-u, BBI  Kao i Xbox One.

Jeftinije ćeš proći ako uzmeš u Njemačkoj ili Austriji(u obje zemlje imaš uvijek neki bundle Mediamarkt/Saturn/Gamestop).

Ima dosta bagova(kao i uvijek) u ovim prvim serijama. Ja ću radije čekati slim verziju, nego ići po servisima 
I_AM_ALIEN je napisao/la:
nije, slicna cijena kao i kod trojke (provjeri na piku) a vremenom ce jos biti jeftiniji.. vjerujes, ja od kako sam kupio trojku, nista od opreme nije se pokvarilo ni djojstici a godinama sam svakodnevno koristio.. znaci ako jednom kupis moze ti vjecno trajat ako znas cuvat naravno  :P
daj da vidim to sa pika ?
CFGLOWEAWP je napisao/la:
bjezi j**o te ps4 dzojstik 200km....nebi dao nema sanse.
To mozda kod nas, eto u Grazu je 49 eura :)
I_AM_ALIEN je napisao/la:
evo orginalni joystick za ps3:

http://ps3games.pik.ba/artikal/1739184/ps3-wireless-controller-dualshock-3-orginal-dzojstik/

evo za ps4:

http://www.pik.ba/artikal/9927769/dualshock-4-wireless-controller-za-ps4/

eto usporedi cijene i uzmi u obzir kad je ps3 izasao a kad ps4, ovaj kontroler ima senzore i virtualne robote i sve te zafrkancije  :P
jbg ja sam gledao u radnji neki dan 200km..
Asmoday je napisao/la:
To mozda kod nas, eto u Grazu je 49 eura :)
upravo tako.. kod nas ljudi hoce preko noci da se obogate i na kraju nista ne prodaju

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.