Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

PlayStation2 Sjecanja

138 pregleda · 12 odgovora · otvorena 04.12.2013. u 21:20

Evo posto vidim da je Playstation 2 opravdano zapostavljen na forumu (posto je star ko Grcka) pa ovih dana nesto petljam oko njeg' reko da ga malo refresh-amo temu o njima. Evo ovdje napisite vasa sjecanja koja vas vezu za ps2 i igrice zbog kojih ste trcali iz skole da se vratite ranije kuci da bi ih igrali. Uz to mozete navesti preporuke igara (sa slikom).

Evo da ja pocnem moju pricu :) :
Kad sam bio mali upoznao sam druga koji je iz Kanade dosao vamo kod nane. I tako mi se druzili i jednog dana me zovne da dodjem kod njega posto on ima ps2. Ja tad nisam ni znao sta je ps2 a kamoli kako cu na tom cudu igrati. I tako okupimo se mi jednnom i krenemo kod njeg (u medjuvremenu ja sam njega upoznao sa ostalim). Kad smo usli gledamo mi sad gdje je ps2 i gledamo u onaj video rekorder (onaj sto se ubacuju one debele kasete) i pitamo ga jel to ovo. On se nama cijepa od smijeha mi gledamo sta mu je :D. I tako on nam objasni sta je to i kako se igra. Igrali smo onaj Dragen Ball Z po cijeli dan :D. Od 8 ujutro ja trcim dole njemu da igram i tako do 5 dok stari ne dodje kuci. :D Eto to je moja prica pa vi dole pisite svoje :D Pozz
Ma pucao sam Tekena i Gta San Andreasa po 5 sati dnevno minimalno,dobra je to konzola ali je vrijeme fakat zgazilo.
Ma GTASA se pucao najviše, također mi je i ona True Crime NYC bila drama draga...
Ja se ne sjecam, moze li mi neko reci, ona igrica oni mali vojnici zeleni, igračke, jel ta igrica bila za PS1 ili za PS2.
::RetardDog::
Tekkena 5 se ogulio igrajući. Tu i tamo sam zbog raje igrao soccera (mrzim tu igru i sve ostale slične).
Nedavno sam vidio onu sliku na kojoj piše da se PS2 prestao proizvoditi. Na drugoj slici 2 PS2 u kontejneru. Suza mi je krenula.

Razmišljam da sebi uzmem PS3 ovih dana malo for fun, ali kad skontam da je 4 izašla... Strah me da će za pola godine biti smiješno imati 3... Mada, igrice će se još proizvoditi garant.
Mali reminder, danas je PS1 19-ti rođendan.
Gta SA to sam igrao ko lud , onda svaki Pes , Tekken to je nesto najjace   , King Arthur i to isto haha , Liga prvaka 2005-2006 Gerrard najjaci bio , God of War , Godfather sam igrao , bilo je mogao bi nabrajati do sutra .
GearZ je napisao/la:
Ma GTASA se pucao najviše, također mi je i ona True Crime NYC bila drama draga...
Ja se ne sjecam, moze li mi neko reci, ona igrica oni mali vojnici zeleni, igračke, jel ta igrica bila za PS1 ili za PS2.
::RetardDog::
Army men ?
Ima i za ps1 i za ps2  

@ Daleko najjace je sa rajom soccera raspalit  
Onda Crash TTR, GTA SA, Tekken...
Bilo je tu svega.

Drago mi je to sto sam sacuvao konzolu i sto je i dalje u funkciji  
Na pocetku mi je bila draga konzola, igrao Pesa, SA, Tekkena na njoj. Imao jedan PS2 razvalia ga, PS1 i dalje ostao negdje neam pojma gdje je :) Prvi put igrao PS1 kod rodjaka neka ratna igra na nekom snijegu.

Edit: Sad se sjetih, ja i jaran prekucavali Def Jam na PS2 bas mi je zao sto nema za PC te igre.
Iskreno, i danas bi zaigrao više PS2 nego PS3 i XBOX360. Isto na primjer kao što bi zaigrao Armu II prije nego Battlefield 4. Jednostavno sve je do ukusa.

Ma pes-a smo pucali kod mene vazdan, ja i frendovi. Kad sam sam u kući bio, prelazio bi devil may cry.
Pa djece mi kad se sjetim po cijelu noc one igrice ne mogu da se sjetim al svi poznati se sibaju, ja stalno fiftija uzo mlatio buraza 
Prvu igu na PS 1 koju sam igrao bila je"Fighting Force", igra koja je bila puno zanimljivija ako ima još jedan s tobom da igra, igrao sam je dan-noć, bila je poprilično teška za proći i puno faza imala. Poslije sam Počeo igrati "Medal of Honor", također veoma dobra igrica u to vrijeme, samo je bilo teško igrati jer si sve morao pratiti, nije bila lahka za preći.
Poslije igrao "Gran Turismo", mogla se kupovat auta, ma extra sve igrice, da imam konzolu sad bi ponovo poigrao. :)

Poslije na red dolazi "Winning Eleven", a tu smo znali po cijelu noć igrati (nas 4-5) i svako po jednu takmicu, neki kup smo igrali ako se dobro sjećam... Ah , ta vremena.... :)
Radi PlayStation Keca sam na pričest zakasnio  9-)
dvica zakon
imo sam oko 300 igrica ali 1/4 nisam igrao jer su mi igrice postale dosadne. nije sto je ps2 star, ne igram ni ove novije.
al se rado sjetim metal gear-a
solid snake,snake eater,subsistance
final fantasy 12
dragon quest 8
dragon warrior 7
gta
true crime
soul reaver
gran turismo, sjecam se da sam vozio one 24 sata utrke, pauziro nekad preko noci ali nisam simulirao nije bilo zanimljivo
shadow of colossus
ico...
suikoden
front mission
koji sam ja bio fanatik
i ko bi reko da ce meni igrice dosadit
al mozda je i bolje tako

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.