Pozdrav dragi članovi g.ba portala. Otvaram prvu temu kao moderator navedenog podforuma i nadam se lijepoj suradnji.
Ova tema će biti Suma Sumarum ili ti ga sveopća tema za prijedlog mobilnih igara bilo to za PSP, Gameboy, iOS, Android...
Svaki dobar post se nagrađuje aplauzom, mislim da trollovi znaju šta ih čeka.
Kako napisati recenziju:
Naziv:
Slika: Bilo da je in-game ili cover photo
Proizvođač: Nije obavezno al je poželjno
Platforma: obavezno
Cijena: (ako je besplatna poželjno je naglasiti)
Žanr: Obavezno također ako niste sigurni pitajte me rado ću pomoći
Opis: Obavezno
Osobni dojam i ocjena: Također obavezno
Primjer prijedloga:
Infinity Blade

Proizvođač: Chair Entertainment Group
Platforma: iOS, za sada sumnjam da će izaći na drugim platformama
Cijena: Besplatna, bar za sada
Žanr: Akcijska/RPG/Adventure
Opis: Igra je bazirana na metodi slobodnog odabira, taj odabir uključujuje kojim putem krenuti jer svaki put ima drugačije protivnike "Bossove" koje morate istrijebiti kako bi došli do kraja. Naime igru je potrebno prijeći više puta kako biste ju uistinu prešli jer je rađeno na sustav "Rebirth". Naime, nakon prijeđene misije ponovno se rađate i idete ispočetka. Dobra stvar je što vam ostaje stečeno oružje. Da, štitove, oružje, kacige, oklope birate sami tj. stječete sami što igri daje još veći čar.
Naš protagonist, je u želji da smakne korumpirane "bogove" i spasi ljude od zle kobi i budućnosti. Naime samo ime igre Infinity Blade je item(mač) kojeg možete kupiti u igri i igrati njime. Mač je poseban jer je ubojica bogova i "najvrijedniji" je mač u priči. Mada ima i boljih.
Osobni dojam i ocjena: Igra je zarazna i igra se metodom micanja prsta po ekranu i napadate ili blokirate napad. Moja ocjena je 7.5/10. Moglo bi se bolje poraditi na priči no to je ispravljeno u ekspanzijama.
Ova tema će biti Suma Sumarum ili ti ga sveopća tema za prijedlog mobilnih igara bilo to za PSP, Gameboy, iOS, Android...
Svaki dobar post se nagrađuje aplauzom, mislim da trollovi znaju šta ih čeka.
Kako napisati recenziju:
Naziv:
Slika: Bilo da je in-game ili cover photo
Proizvođač: Nije obavezno al je poželjno
Platforma: obavezno
Cijena: (ako je besplatna poželjno je naglasiti)
Žanr: Obavezno također ako niste sigurni pitajte me rado ću pomoći
Opis: Obavezno
Osobni dojam i ocjena: Također obavezno
Primjer prijedloga:
Infinity Blade

Proizvođač: Chair Entertainment Group
Platforma: iOS, za sada sumnjam da će izaći na drugim platformama
Cijena: Besplatna, bar za sada
Žanr: Akcijska/RPG/Adventure
Opis: Igra je bazirana na metodi slobodnog odabira, taj odabir uključujuje kojim putem krenuti jer svaki put ima drugačije protivnike "Bossove" koje morate istrijebiti kako bi došli do kraja. Naime igru je potrebno prijeći više puta kako biste ju uistinu prešli jer je rađeno na sustav "Rebirth". Naime, nakon prijeđene misije ponovno se rađate i idete ispočetka. Dobra stvar je što vam ostaje stečeno oružje. Da, štitove, oružje, kacige, oklope birate sami tj. stječete sami što igri daje još veći čar.
Naš protagonist, je u želji da smakne korumpirane "bogove" i spasi ljude od zle kobi i budućnosti. Naime samo ime igre Infinity Blade je item(mač) kojeg možete kupiti u igri i igrati njime. Mač je poseban jer je ubojica bogova i "najvrijedniji" je mač u priči. Mada ima i boljih.
Osobni dojam i ocjena: Igra je zarazna i igra se metodom micanja prsta po ekranu i napadate ili blokirate napad. Moja ocjena je 7.5/10. Moglo bi se bolje poraditi na priči no to je ispravljeno u ekspanzijama.