Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija Zaključana

[G] Konkurs za moderatore

3.298 pregleda · 80 odgovora · otvorena 25.11.2013. u 20:20

Vozdra

Nakon izmjena na forumu, koje možete pročitati na ovoj temi. Sada je vrijeme da sastavimo novi svježi tim. Prije prijavljivanja vas molim da pročitate temu pažljivo do kraja.

Od vas očekujemo kvalitetan rad u vašem podforumu, timski rad kao i donošenje odluka u interes foruma i portala. Normalnu aktivnost kroz aktivno pisanje tema, vijesti ili recenzija za vašu oblast za koju se prijavite. Pored toga jako je bitno da ste spremni pomoći običnim članovima preko privatnih poruka, guestbooka i sl. Ono što je možda najvažnije u ovom radu je ozbiljnost i određena doza poštovanja prema drugima. Trebate biti spremni i sposobni da samostalno odlučujete o akcijama na forumu.

Trebate znati da je ova pozicija privilegija i da je trebate shvatiti ozbiljno. Posebna vas pravila čekaju kada zakoračite u administraciju.

Nemamo određeni broj moderatora. Naš cilj je da popunimo sve podforume sa moderatorima. Želimo da se aktivira forum generalno. Isto tako možete se prijaviti samo za jedan podforum. Dobro razmislite gdje možete biti aktivni i gdje možete kvalitetno doprinjeti.

Isto tako nemojte gledati sadašnje moderatore i popunjene podforume sa istim. Nema određen broj moderatora po podforumima. Nemojte da vas zavara npr. 2 moderatora u jednom podforumu.

Kako treba da se prijavite ?

Godište :
Podforum :
Obrazloženje :

Nije tačno definisano do kada traje konkurs, pa vas ovim putem molim da nas ne ispitujete kada će biti rezultati konkursa. Ne bi trebalo trajati duže od 7 dana.
Nemojte očekivati moderatora ako ste tu „nekoliko dana“, ako niste aktivni na forumu, ako imate lošiju prošlost, i ako se prijavite za više podforuma. Razne molbe, insistiranja i lobiranja oko moderatora vas isključuju u odabiru moderatora.

Gamers.ba Administraica 2k13
Godište :1991
Podforum :Mobilne igrice
Obrazloženje : sta reci... volim da cackam oko mobitela,andorid igrica,i drug stvari sto se tice samog andorida..puno posjecujem ostale stranice i informisem se sto se tice igrica,programa i ostalih stvari....
Godište : 1995.
Podforum : Coffe shop
Obrazloženje : Smatram, da sam za 4 godine na portalu (alter ego) uspio shvatiti šta članovi istog žele. Naravno, tu su u prvom planu, contesti, tipa slikomata, pogodi igru, te različiti turniri prvenstveno u haxballu ♥ ...
Također, osim navedenog, pokušao bi ovo trenutno očajno stanje probuditi diskusijama, koje bi, zbog slobodnog vremena, mogao dizati svaki dan. Šta još da kažem, lijep, mlad, rumen 
Godište : 1995
Podforum : Software i Mreže
Obrazloženje : Za ovaj podforum se prijavljujem iz razloga što bi mogao dosta doprinjeti njemu.Na portalu sam skoro 2 godine i skontao sam rad administracije.Nemam vremena da provodim po cijeli dan na portalu.Dnevno tri sata.Vikendom i više
Godište : 1996
Podforum : Counter-Strike
Obrazloženje : Pratim CS:GO scenu, mogao bi doprinijeti podforumu.
Podforum : Hardwere
Obrazloženje : Prije svega pozdrav svima. Pitaš se zašto baš ja? Pa recimo da imam ogromno iskustvo u ovom podforumu.Kao što sam znaš radim custom builde, te sam prije bio jako aktivan u ovom podforumu, pogotovo dok je brick tu bio. Od tog momka sam mnogo naučio i također učim i dan danas. Siguran sam da si mogao vidjeti da sam na svaku temu u ovom podforumu pokušavam što kvalitetnije odgovoriti, pomoći nekom korisniku. Tu sam jako dugo, napisao kilu postova i jednostavno želio bih da postanem dio tima. Da napokon mogu dati maximum u barem nekom segmentu ovog foruma. Ako pratiš moje teme, znaš da često snimam gameplaye, te možda si čuo da uskoro dajem giveawaye u obliku hardwera. Da, da dajem neke sitne hardwere od svoga novca, te mislim da bi tim ovaj forum bio još više aktivan samim tim. Naravno, pokušao bih napisati što više tutoriala zajedno sa Elysium-om koji se dosad sjajno pokazao. Da te oči ne zabole, dalje pisati neću. Ubaci me u tim i vidjet ćeš da si dobio jednog jako vrijednog moderatora.
Živio.
Godište :1995
Podforum :Mobilne igrice
Obrazloženje: Na mobitelu sam uvijk, non-stop skidam nove igre, prelazim, ubijam vrijeme. Tako da poznajem dosta mobilnih igara i informisan sam dosta oko toga. 
Godište :1998
Podforum :MMOG
Obrazloženje :Dosta igram RPG i MMO igre, tako da se razumijem u njih. Volim radit i pomagat drugim, a imam i podosta slobodnog vremena.Tamam je ovo da vas ne smaram  
Godište : 1994
Podforum : Software i Mreže
Obrazloženje : Zašto baš ja i zašto baš ovaj podforum ? Hmm, pa mislim da sam na ovom podforumu najaktivniji mada volim pomoći i tamo gdje manje znam (bili to kvarovi na mobitelu, konzolama i sl). Što se tiče ovog podforuma, tu najviše imam znanja i mislim da mogu reći da imam i dosta iskustva kad su u pitanju softverski kvarovi.
Mislim da sam dovoljno ozbiljan za moderatora koji će Gamersu donijeti samo dobro.  Šta više da kažem, pogledajte moje postove pa valjda oni dovoljno govore o meni. 
Godište : 1992
Podforum : Hardware
Obrazloženje : eto petljam se oko tih stvari,mogu pomoci kome zatreba
Podforum : Software i mreže
Obrazloženje : Mislim da posjedujem znanje o mnogim programima za PC jer sam dosta njih koristio (ko nije haha).Od sigurnosnih programa do programa za optimizaciju itd. Pomagao bih ljudima ukoliko znam riješenje za njihov problem ( što i sada trenutno radim i što je logiično ) i naravno nagrađivao/kaznio one koji su pomogli/spamali.
Godište :1996
Podforum :Software i Mreža
Obrazloženje : Imam mnogo iskustva sa programima i razni su me problemi bili zadesili na računaru koje sam uspio sve sam riješiti bez majstora i klinaca , nevezano za moje postove , škola je i tako to , ali svaki dan sam na forumu aktivan to je bez daljnjeg .
Godište : 1994
Podforum : Coffe shop
Obrazloženje :

Prijavljujem se prvenstveno iz znatiželje. Aktivan sam na forumu/portalu (zavšrio školu, posla nema), ali bih naglasio da se ne očekuje neki 'BOOM' sa moje strane u slučaju da budem izabran jer svi smo mi svjesni činjenice da je veoma teško održati kontinuitet kvalitetnih kontesta, diskusija..

Mada, opet kažem u slučaju da budem izabran vjerujem da ću opravdati svoju ulogu koliko god to nemoguće zvučalo. Naravno, ako i ne uđem u krug za razmatranje, nastaviti ću se truditi maksimalno, kao što sam to i do sada radio. Pozdrav.
Godište : 89
Podforum : Counter Strike
Obrazloženje : Pratim CS scenu, imam dosta iskustva, kao i ideja, mislim da bih mogao doprinjeti razvoju ovog podforuma.
Godište : 97.
Podforum : FPS
Obrazloženje : moja galerija govori, 90% igara koje igram su fps zanra i mislim da je to jedini podforum gdje bih mogao redovno da "nesto" radim, mada ne obecavam nista revolucionarno(I statistika profila isto pokazuje neke stvari  )
+podforum umire polako
Godište : 1992
Podforum : League of Legends
Obrazloženje : Dosta igram ovu igru, pa bi dosta mogao doprinjeti ovom podforumu ( na neki način ). Takođe imam viška vremena ( nedavno završen fax ), tako da bi mi ovo došlo kao jedna mala zanimacija ili ubijanje vremena.
Godište : '94
Podforum : League of Legends
Obrazloženje : Dosta vremena provodim igrajuci ovu igru..Mislim da bih mogao malo i oziviti ovaj podforum,kako sa mixovima i turnirima tako sa build/guide-ovima ..Igram je dugo vremena tako da bih bio mogao pomoci svakom,bez obzira na problem koji ih zadesi sto se tice ove igre..

poz
Godište : 1997
Podforum : Counter Strike
Obrazloženje : Poprilično dosta toga znam što se tiče CS-a. Šta reći, igram 3-4 godine bez prestanka. Pratim CS scenu.. i tako to.
Godište : 95'
Podforum : Development & Web design
Obrazloženje : Over 3 years of experience, pomažem ljudima oko rješavanja njihovih bugova, problema itd... :)

Portfolio: http://skayben.net76.net/
Godište :1997
Podforum : Coffe Shop
Obrazloženje :
Pozdrav, ja sam Milan Petrović na gamersu mnogima poznat kao Milje. Mislim da imam iskustvo i znam dosta toga o forumu, jer sam tu jako dugo. :)
Godište : 1996
Podforum : Coffee Shop/IF podforum/Browser Igrice
Obrazloženje : Aj' ovako. Aktivan sam član ovog sajta sad već 5 godina. A u IF-u sam već 3 godina bez da sam izbacivan iz tog istog. Većina, što starijih što mlađih članova me znaju po diskusijama koje dižem u IF-u, a i sa određenim privilegijama mogao bi to isto da radim i u Coffee shopu. Takođe imam i to neko iskustvo po pitanju browser igrica, pratim dešavanja na sceni ne baš redovno, trenutno ne igram ništa zbog obaveza što vjerujem ne bi trebali uzeti u mah. Prijavio sam se bezbroj puta za moderatora, nadam se da sada zadovoljavam kirterij žirija.

Kako god na kraju bude, možete očekivati moju pomoć oko IF-a...

cheers :-)

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.