Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Promjena fakulteta !

220 pregleda · 8 odgovora · otvorena 28.10.2013. u 00:56

Pozdrav raja
Zanima me mogu li promjeniti fakultet u toku akademske godine, znaci trenunto sam na masinskom fakultetu i htio bih se prebaciti na laksi fakultet da li je to moguce ili moram cekati do sljedece godine, s obziorm da je tek pocetak
Hvala
dok ti njih mijenjas nema od tog nista..
vote94 je napisao/la:
dok ti njih mijenjas nema od tog nista..
Drug nisam te pitao da mi dajes sad neko misljenje, jednostavno se ne pronalazim na ovom fakultetu, kako da kazem nije moj fah i ne bih da se mucim i radim ono sto ne volim, vec bih da se prebacim na laksi fakultet jer tezi od masinstva nema osim elektrotehnickog, sad me zanima mogu li se sada prebaciti da ne gubim godinu ,,,
Možeš jedino ako još uvijek traje upis na tom na koji hoćeš da se prebaciš, a u to sumnjam jer je na skoro svim fakultetima počela akademska godina.
U svakom slučaju najbolje ti je da nazoveš studentsku službu fakulteta koji želiš upisati i pitaš ih.
Ja znam da je 99% moguc prelaz u toku akademske godine , ali na privatni fakultet.
Mozes na Politicke nauke, ali kao samofinansirajuci... kao redovan da ne placas to ne mozes nigdje jer je davnih dana prosao rok na svim fakultetima 
Mozes s pocetka godine, nesto do kraja oktobra, mada ja mislim da je sad prekasno, a seldeci rok ti je ja polugodistu, tj kad pocne onaj raspust u januaru :)
A najbolje ti odes pitas u studentskoj sluzbi i sve ti fino kazu ;)
NA FPN mozes u vandredne u januaru se upisati, bitne su uplatnice samo 

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.