Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

11 navijača na utakmicama

846 pregleda · 43 odgovora · otvorena 27.10.2013. u 22:26

Evo gledam baš ovo sad, pregledao sve sekte što sam znao tražio po netu i ne mogu da nađem. Možda i nije sekta.

Jedanaest nepoznatih muškaraca pojavilo se jučer u Minhenu na utakmici Bayerna i Herthe, a danas su već bili u Londonu na duelu Chelseaja i Manchester Cityja.

Prepoznaje li ko ovaj logo il' šta već zanima me  

EVO NAŠAO

http://goonerdaily.wordpress.com/2013/10/26/winners-take-earth-football-edition-what-team-could-save-the-earth/

Govori se negdje da je to sekta crna ruza,ali nisam ni ja siguran  
I mene zanima ako neko zna nešto više da neki link ostavi.
ty
prvo ona budala što šuti,sad ovi..
pa dokle vise
Crna ruža.
aww baš su simpatični.Unose potpuno novu dimenziju u nogomet

::RetardDog::
Techeran je napisao/la:
aww baš su simpatični.Unose potpuno novu dimenziju u nogomet

::RetardDog::
Ja ih također podržajem. Priča se da su viđeni u Gabeli, valjda oće da kupe GOŠK.
g0ran je napisao/la:
Ja ih također podržajem. Priča se da su viđeni u Gabeli, valjda oće da kupe GOŠK.
Pa da,zato ih i podupirem.
U L O Ž I T E MI U SELO DA IMAM ŠTA DA J E D E M  
Ovi definitivno žele da se obrati pažnja na njih! Čisto sumnjam da postoji bilo kakva inf. u vezi ovoga, jedino da se pronađe kakvo objašnjenje ovog logo-a koji nose tj. njegovo značenje. Mene lično, ova nošnja i ovaj logo asocira na nešto mračno što se dešava u sjeni i što je dobro skriveno od javnosti, a oni ovim pokretom to žele iznijeti u medije. (slično kao anonymousi).

Takođe, treba obratiti pažnju i na broj 11. Zašto baš 11 !? Definitivno šalju neku skrivenu poruku tim brojem kao i načinom oblačenja. Jedino što možemo zaključiti je to da su privukli zaista veliku pažnju medija i čisto sumnjam da bi to neko napravio radi šale, tako da vjerovatno treba očekivati njihov sledeći potez koji će nadam se, otkriti malo više informacija u vezi ovog događaja.
Imaju li organizovan prevoz za Brazil ?
isprdci fašista koji su prezivili bjezuci u zagrljaje amerima
dYn je napisao/la:
Ovi definitivno žele da se obrati pažnja na njih! Čisto sumnjam da postoji bilo kakva inf. u vezi ovoga, jedino da se pronađe kakvo objašnjenje ovog logo-a koji nose tj. njegovo značenje. Mene lično, ova nošnja i ovaj logo asocira na nešto mračno što se dešava u sjeni i što je dobro skriveno od javnosti, a oni ovim pokretom to žele iznijeti u medije. (slično kao anonymousi).

Takođe, treba obratiti pažnju i na broj 11. Zašto baš 11 !? Definitivno šalju neku skrivenu poruku tim brojem kao i načinom oblačenja. Jedino što možemo zaključiti je to da su privukli zaista veliku pažnju medija i čisto sumnjam da bi to neko napravio radi šale, tako da vjerovatno treba očekivati njihov sledeći potez koji će nadam se, otkriti malo više informacija u vezi ovog događaja.
Meni su ovako simpatični, bez zajebancije
Prica se da su pokusali uci i na El Classico juce, ali policija uhvatila 2-icu i ubili ih šakama, ostali se razbjezali.

Svuda ih ima, ovo je nesto ozbiljno.
Posvetite se svojoj vjeri, manite se šejtanskog posla. Uzmite pa malo čitajte vjerske knjige, edukujte se.

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.