Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

DJ Program

158 pregleda · 9 odgovora · otvorena 23.10.2013. u 20:35

Pozz ljudi , dajte netko nabrojite najbolje programe za mixat i to ... znam vec fl studio , virtual dj , traktor ... Ima li jos sta
Koliko znam ima i Reason koji je jako dobar program za mixanje i pravljenje beatova.
Ja trenutno koristim serato, jeli imas mixetu ili neki midi controller ili jednostavno preko tastature ?
Virtual DJ najjači po meni. Ne znam što će ti drugi?
Jesi pokuso sa DJMIxerstudio?

Nije tezak za koristiti...
Ovakvih tema druze je bilo more ... al ev ovako

Sta hoces ti ? za pustanje muzike program ili za produkciju ?

PRODUKCIJA: Fl Studio
ZA LIVE: Traktor

To dvoje ti je najbolje, mani se Mix ovog ono programa palaca šklj ... to dvoje i u fullu si ;)
amR4MUFC je napisao/la:
Virtual DJ najjači po meni. Ne znam što će ti drugi?
Eto po cemu to ti znas ? Serato i Traktor imaju 100 puta bolji layout za beat matching tj. puno lakse, a ako ces bezveze samo ubrzavat pjesme kao sto vecina ljudi uradi kad skine dj software nije bitno sta koristis ....
NeceX je napisao/la:
Ja trenutno koristim serato, jeli imas mixetu ili neki midi controller ili jednostavno preko tastature ?
tastatura je
CrossBiker je napisao/la:
tastatura je
a ne znam koji ti je sad za tastaturu najbolji ja preko kontrolera koristim software i onako sve ukupno serato mi je super koristio sam virtual dj pro jedno vrijeme ali sam onda probao Serato dj i toliko mi se svidio da sam ga kupio po meni puno laksi za koristiti jednostavno zbog izgleda kako da kaze "zvucnih valova"( valjda se tako kaze XD nov sam sa izrazima na nasem jeziku ) ako ces beat match a hoces ako mislis malo se time ozbilnije bavit. Ako ti treba neke pomoci samo mi se javi 

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.