Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija Zaključana

G.ba bug?

165 pregleda · 7 odgovora · otvorena 20.10.2013. u 09:43

Pozdrav ljudi,ne znam jel ovo bug al ne pise dobro pa ako bi se to kako moglo popravit xD i ako bi administracija mogla u "igre koje igram" (edit) stavit da se mogu dodavat druge igrice,ali only steam,znaci npr. kao login sa steamom pa ti ucita samo igrice...

nego da ovo za bug znaci ja sam stavio prvu stranicu koje sam se sjetio znaci ovako evo slike

i kliknem ja na dodaj,pa se desi ovo

pise "ne mere" mislim ako je vec sve napisano kako treba,moglo bi ovo bit pa samo da stavite Ne moze umjesto ne mere...

NAPOMENA (za one koji ce krivo shvatit) : Znam da je ovo samo za WoW pa znam da zato nece dodat cs,ali opet je bug (greska u pisanju) pa eto ako administracija zeli neka izmjeni ako ne ne...ja sam samo prijavi :P
nerche je napisao/la:
To treba da bude tako.
hahahha ne mere -.-' em' se ne kaze na bosanski tako,ni na hrvatski a ni na srpski :P
Archiez je napisao/la:
hahahha ne mere -.-' em' se ne kaze na bosanski tako,ni na hrvatski a ni na srpski 
Ni na srpskom, ni na hrvatskom a ni na bosanskom se rečenice ne počinju malim slovom i ne završavaju bez tačke, kad već glumiš lektora.  
e ne mere, tako je kako je
Ti nasao ispravljati nekog a pise "neznam jel ovo bug" . Ajde sinko prvo nauci gramatiku pa dodji glumiti lektora 

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.