Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija Zaključana

SOFtutorials & Ohardware

8.193 pregleda · 94 odgovora · otvorena 08.06.2007. u 10:42

Pozdrav ljudi,

Kao sto svi znate, u zadnjih mjesec dana se svasta izdesavalo sto se prebacivanja servera tice itd.

Sada polako stajemo na noge kako sa gamersom tako sa softutorialsom (koji je danas ispravljen i korisnici dobijaju bodove za svaki dodani tutorial), tako i novim siteom:

http://www.ohardware.com

OHardware je novi projekat koji ima za duznost da ocjenjuje recenzije (reviewing reviews).

Isto tako sada slijedi za ohardware samo sto umjesto tutorialsa, treba dodavati reviews (recenzije) na engleskom jeziku.

Stranica je tek danas pustena tako da je poprilicno prazna. Svaka dodana recenzija ce biti nagradjena sa bodovima ovisno od kvaliteta iste,

Za prva 3 korisnika koja dodaju najvise recenzija, slijedi druga nagrada pored bodova (no to je iznenadjenje).

Od cega zavisi ocjena sada ?

1. Da link na recenziju bude sa sto manje poznatih stranica (manite se tomshardware-a itd )

2. Da opis recenzije ne bude copy/paste vec da realno date neki opis i ocjenu recenzije.

JOS JEDNA BITNA STVAR

u opis ne pisete o kartici i o specifikacijama misa vec opisete revenziju, dakle sta sadrzi review itd

3. Da ima sto bolje slike

4. Da se nalazi u kategoriji sa manje recenzija.

Nadam se da cemo i ovaj put kao sto smo sa softutorialsom, razbiti konkurenciju sa sto vise recenzija

@Kramer loood si drug !!!

Ja licno nepucam nesto na prvu poziciju jer znam bar za tebe da si ispred mene ali eto moze se tebi racunar pokvarit pa da te stignem salim se

Ovaj web radi 5 min pa neradi 2 min :S
jedva cekam da vidim rezultate, joj koliko cete vi bodova dobit ihiiii
Imali na vidiku top liste ?

Danas valja jos jedno 150-200 poslati i dosta
HeHeHe neradim ovo radi bodova na g.ba imam ih dovoljno vise me interesuje sta je to nagrada iznenadenja
ljudi nisam stigo napraviti jos top listu, dodali ste preko 1500, svaka dala

veceras cu to napraviti a sutra bodovi, za prva 3 mjesta posebna nagrada
intersuje me nagrada haha ****s bodove
               bU je napisao/la:
ljudi nisam stigo napraviti jos top listu, dodali ste preko 1500, svaka dala

veceras cu to napraviti a sutra bodovi, za prva 3 mjesta posebna nagrada

Medju prva tri ako ne budem odo ubit pistoljem na vodu
Ja sve sto sam add na web je bila recenzija hardware-a jer sam informacije uzimao s web koji ima rubriku review.

Pitanje

Kad se tacno zavrsava dodavanje recenzija ?
               Bombarder je napisao/la:
Ja sve sto sam add na web je bila recenzija hardware-a jer sam informacije uzimao s web koji ima rubriku review.

Pitanje

Kad se tacno zavrsava dodavanje recenzija ?

nesto meni to ne lici bash na recenziju

Dajte ba tu top listu ili konacan raspored!!

P.S. Ko je meni od admina dao 20 bodova? Sad se ulogovao i vidim 20 bodova vise nego sto sam imao?
               Kramer je napisao/la:
nesto meni to ne lici bash na recenziju

Dajte ba tu top listu ili konacan raspored!!

P.S. Ko je meni od admina dao 20 bodova? Sad se ulogovao i vidim 20 bodova vise nego sto sam imao?

mozda si dobio 2 aplauza.. pogledaj temu bokijev 3000-ti post.. tu je sigurno bio 1 aplauz

EDIT: jeste tu 1 aplauz

http://gamers.ba/procitaj.php?forum=1&id=20347
Evo upravo sam pocistio nevjerovatnih 1000 "reviewsa" neki su ocigledno pogresno shvatili rijec Recenzija. Recenzija nije opis proizvoda i njegova cijena na amazonu, recenzija je ono sto sada vidite na ohardware-u. Evo top liste sad za sad:

Kramer 345
Schulz 270
SkYller 165
ds 35
cehaja 33
.HeLL` 14
IceWolf 9
Bombarder 8
smarkY 6
FGB 4
AlienzZ 4
chuchumbex) 4
VeX 1
GrmZ 1
               bU je napisao/la:
Evo upravo sam pocistio nevjerovatnih 1000 "reviewsa" neki su ocigledno pogresno shvatili rijec Recenzija. Recenzija nije opis proizvoda i njegova cijena na amazonu, recenzija je ono sto sada vidite na ohardware-u. Evo top liste sad za sad:

Kramer 345
Schulz 270
SkYller 165
ds 35
cehaja 33
.HeLL` 14
IceWolf 9
Bombarder 8
smarkY 6
FGB 4
AlienzZ 4
chuchumbex) 4
VeX 1
GrmZ 1

daj ba bU do kad ovo traje daj ba pozuri!
               bU je napisao/la:

Kramer 345
Schulz 270
SkYller 165
ds 35
cehaja 33
.HeLL` 14
IceWolf 9
Bombarder 8
smarkY 6
FGB 4
AlienzZ 4
chuchumbex) 4
VeX 1
GrmZ 1

jasta gleaj mene
Ja , sam dodao 2 tutoriala radi reda . . . A i nemoram dobiti nista bodova nisam ja ko neki " pojedinci "

imam ja accounta
               dennis je napisao/la:
Ja , sam dodao 2 tutoriala radi reda . . . A i nemoram dobiti nista bodova nisam ja ko neki " pojedinci "

imam ja accounta

nemoj se samo ti javljat molim te. bilo je lijepo bez tebe.
molio bih full izvjestaj sa konacnom listom sto prije!

Hvala

P.S. Sta je nagrada iznenadjena, bash me zanima
Zanima me ukoliko sad dodam recenziju dali ce se ona takodje bodovat i dobit bodove na g.ba ili je to bilo samo trajalo predhodnih dana !?

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.