Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Ukraden mobitel :O ?

190 pregleda · 7 odgovora · otvorena 07.08.2013. u 13:37

Ovako bio sam na moru u Hrvatskoj u mjestu Podaca, jedan dan sam ostavio mob u sorcu i otisao se kupat kad sam se vratio nigdje mobitela. Sutradan sam otisao do policijske postaje u Makarskoj i prijavio te dao izjavu. Dao sam im IMEI broj te broj koji sam koristio. Mobitel je xperia miro koje kosta oko 200 € . Znam da je lociranje moguce pomocu tog imei broja jer sam jednom kupio ukraden telefon, pa me mup ze-do kantona locirao i kontaktirao te sam morao vratit telefon. Ali posto je ovo druga drzava imam jedno pitanje :
Da li ste vi imali slican slucaj i da li su vam uspjeli vratit telefon ?
Mozda ti je ispao pri kupanju.

S druge strane , nema sanse da ga lociraju, i da ima , to ko zna gdje je vec, nije njima radi tvojih 200eura da se bakcu, boli njih.

Posalji poruku sa nekog broja na svoj da je nagrada tipa 100eura, i daj 100eura ako ti neko nadje.
alfabet je napisao/la:
Mozda ti je ispao pri kupanju.

S druge strane , nema sanse da ga lociraju, i da ima , to ko zna gdje je vec, nije njima radi tvojih 200eura da se bakcu, boli njih.

Posalji poruku sa nekog broja na svoj da je nagrada tipa 100eura, i daj 100eura ako ti neko nadje.
Ispao nije
Ima sanse da ga lociraju ( ako hoce )
Necu da saljem poruke nikakve probao sam zvati ali je nedostupan ...
Trebao si instalirati anti-theft app prije toga. Sad je već kasno ako nisi imao nikakav.
ukradenmobitel je napisao/la:
Ispao nije
Ima sanse da ga lociraju ( ako hoce )
Necu da saljem poruke nikakve probao sam zvati ali je nedostupan ...
ma ne mogu ga locirati, nismo u Americi da pomocu kuracpalac stvari nadju. Pomiri se da si izgubio na Balkanu,kao sto sam vec rekao, i da ga mogu naci, od toga nema nista = )
Sta bolan 200 eura? Xperia Miro 200 i nesto KM-ova da si ti meni ziv i zdrav  
alfabet je napisao/la:
ma ne mogu ga locirati, nismo u Americi da pomocu kuracpalac stvari nadju. Pomiri se da si izgubio na Balkanu,kao sto sam vec rekao, i da ga mogu naci, od toga nema nista = )
Mene su nasli u bih sve se moze kad se hoce ..

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.