Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Pomoć pri kupovini mobitela

127 pregleda · 8 odgovora · otvorena 07.09.2013. u 22:51

Evo 'vako, ne tražim sebi telefon, jer ne pomaže meni ovakva stvar pri mom poslu.
Uglavnom, telefon treba da sadrži sljedeće:
- što veći i pregledniji ekran;
- android;
- što brže da radi, i da je solidan na multitasku;
- da košta što manje.

To su glavne specifikacije koje trebaju da se zadovolje, što novije i što manje korišten da bude, po mogućnosti nov. Ostale opcije nisu previše upitne. Možete slati ponude s pika, ali samo ljudi koji šalju kompanijom, tj. pik radnje.

Thankyouverymuch.
Alcatel One Touch Idol :)

Imas ga i u BHTelecom-u moze se i na rate dobiti ako ti ne odgovara gotovisnko placanje :)
Halali sto smetam samo jedno pitanje za one koji imaju moja tv.
Cuo sam da kad imas njih nesto tv,telefon ofo ono da mozes mobitel da dobijes za male pare(naravno na otplacivanje) pa me zanima kako to ide koliko kosta rata i na koliko godina ima.Da ne smetate ovdje odgovori na pm , hvala unaprijed.
http://univerzalno.com/Artikli.aspx?artikalid=1778

LG Optimus P880 4X HD

nisam ga probo, ali po specifikacijama i review-ovima na netu izgleda sjajan.. Quad-Core procesor mada ima 5 jezgri ta 5ta je nesto za battery saving 

Ako ga kupis obvezno javi jer ga i ja namjeravam kupit pa da znam od nekog od nas balkanaca misljenje o mobu  a takodjer vidio sam teme na gba oko mobitela, ima pozitivnih komentara 
Drug reci ti cijenu, pa ti ja kažem šta je najbolje za te pare.
moja preporuka bas svima kako vec vecina ljudi zna je s2:
-veliki ekran
-android
-za male pare (oko 300 polovan)

a mobitel grmiiiiii
Pogledaj kako ti se cine telefoni LG L5 II ili L7 II. Uskoro sebi planiram kupiti jedan od ova dva, a L7 II ima na univerzalno za 350KM, L5 II mozes naci vjerovatno 250-300KM  :)

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.