Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Administracija - Promjene

2.369 pregleda · 48 odgovora · otvorena 31.07.2013. u 01:00

Vozdra 

Kratko obavještenje.

IceWolf je napustio poziciju global moderatora na lični zahtjev zbog privatnih obaveza. U budućnosti nam stoji na raspolaganju. Hvala na dosadašnjem radu i sretno 

Njegova zamjena je sh0ck. Čestitke i sretno u daljem radu.

Vlexinho ima problema sa računarom i isto tako ima nekih privatnih obaveza. U tom kratkom periodu ću ga ja mijenjati. Sva pitanja i zahtjeve direktno meni šaljite na PM ili preko g.ba kontakta (svejedno je) da bi dobili što prije odgovor ili rješenje problema. Da ne biste čekali dugo. Naravno, on i dalje ostaje koordinator, i ostacemo u kontaktu (iako ce njegova aktivnost biti minimalna).

Lima je ovih dana offline zbog uvođenja interneta, kao i sh0ck koji je na odmoru.

NEW

Junuz novi Fan Art Moderat. Umjesto Jackya i torq7u koji su bili neaktivni.

Tu smo Burek i ja, tako da možete nas kontaktirali kako bi ste dobili što prije odgovor.

Uskoro neke male izmjene što se tice moderatora. Naravno tu su i noviteti koje možete očekivati uskoro 

Naravno dosta administracije je na odmoru (more, rijeke, planine, jezera i sl. neki idu, neki se vracaju), pa se osjeti mala neaktivnost, ali portal normalno funkcioniše.

Hvala.

Kritike i sugestije su dobrodošle.

skile (ispred sebe), GAMERS.ba admin team
skile je napisao/la:
Javim ti se za sedmicu - dvije za stanje 

Razlog za slabu aktivnost je ljeto (raspust, more, planine, jezera, rijeke i sl.)
Brate kakva sedmica/dvije i sam vidis aktivnost CLANOVA, niko da napise neku temu, recenziju,diskusiju, ama bas nista! Svaki dan isto stanje, ista prica i tako u krug, ali nema nista novo. Da sad imas stotinu moderatora isto bi ti sranje bilo, nije na moderatoru da odrzava kvalitet foruma vec da uvodi red i da nagradi one koji iole doprinoise kvalitetu foruma. Cim burek pise temu kako koristiti search znas da si u govnima. Ali ovdje izgleda ni ovoj djeci vise nije nesto da su modovi, pa da se potreude. Eto molim te ti mi reci kad je bila neka diskusija da su su neki manje vise respektovani clanovi ucestvovali (Mislim da je to bilo u ridle-ovoj administraci).

Evo ti jedan prijedlog, posto vidim da ima ovo tos i ostalo, zasto API kao firma ne napise neki dokument sa kojim mozes otici u neku firmu i recimo traziti graficku da napises recenziju, to se moze zavesiti za 5 minuta sa vecinom firmi. Eto to je barem lagano, odredite ako treba 100 clanova, trojica ce to zavrsit da ga je**s i imat ces svaki mjesec 3 recnzije barem.

Pokrenes magazin, 3 mjeseca je interesantan, ostalo ga pusis i svoje zivce gubis sto je to tako. Isto i sa serverima. Cuvena recenica na gamersu, "Mi kao najveci gamersi sajt na balkanu nemamo server", pitam se sto.

Sta je bilo recimo sa GFX sekcijom  otisao smoki otisao i kvalitet!

Ovaj novi coder (Safet ili kako sevec zove) vam je napravio CUDO, i tamam kada sam se nadao nekoj velikoj promeni, NISTA (Kvalitet ostao isti ili gori, funkcije sajta mnogo bolje).

Ovo nije nikakav hejt ali stanje je katastrofa u posljednjih 5,6,7 mjeseci, i to nece promjeniti ni jedan mod ili global, ako se nesto drasticno ne promjeni u vodjenu ovoga portala.

Ugl. kao sto sam rekao SRETNO VAM SVIMA BILO, ali kakvo je stanje ovde ce trebati vise od srece.

Halali zbog par rijeci ali i meni je krivo sto je ovakvo stanje.
malo inoviteta neka neka
Čestitam shOck na globalu i sretno da nam dobro obavljaš taj status..
Hvala na čestitkama, kao i skiletu za ukazano povjerenje.  

Bacam se na posao čim se prilagodim našoj klimi  
Pratim par stranih fourma, kao i foruma u nasem okruzenju... i fino ekipe iz BiH ima koja je aktivna... nikako mi nije jasno sto ne podrzavaju domaci foruma, kada se vec neko trudi da odrzi pricu...

mozda mali savjet, trebala bi biti strozija pravila posebno oko vrijedjanja i rasprava bez argumenata, to unistava temu... a i daje neozbiljan izgled forumu kada neko sa strane cita

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.