Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

New: NFS PRO STREET

2.744 pregleda · 22 odgovora · otvorena 01.06.2007. u 21:35

E ovako u ovih nekoliko dana sam vidio dosta zanimljivih stvari za novi nfs. Ime ce mu biti NFS PRO STREET. zahtjevat ce ovu con: 2000mhz ili amd +2100 Graficka 128mb rama 256mb (Vista 512 mb) Operativn sistem Windows xp i Windows wista. O ovom vise saznajte na ovim web adressama:

www.nfscars.net
www.ea.com
P.S: Jedva cekam da izadje.........
izasao ... jucer il je danas .. vidi na oficijalnoj stranici nfs-a
Gledao sam par klipova od novog nfs-a boli glava najjace sto ce biti da na autu ima demđ
               LavShinodaFM je napisao/la:
izasao ... jucer il je danas .. vidi na oficijalnoj stranici nfs-a
Gledao sam par klipova od novog nfs-a boli glava najjace sto ce biti da na autu ima demđ

EA SHIFTS GEARS WITH NEED FOR SPEED PROSTREET
Compete in the ultimate street racing showdown with EA's blockbuster racing videogame.

EA announced today that Need for Speed™ ProStreet is being developed by EA Black Box in Vancouver, B.C., and is to ship this autumn. This is a ground-breaking Need for Speed experience where you're thrust to compete head to head against the best street racers in a multitude of racing showdowns.

"Need for Speed ProStreet accelerates street racing culture by providing the ultimate stage for the pursuit of street racing supremacy," said Executive Producer, Larry LaPierre. "This is a game about building the ultimate performance-tuned battle machine, taking it to multi-disciplinary showdowns all over the world and pitting your skills and reputation against the very best street racers."

Need for Speed ProStreet boasts impeccable precision and impressively detailed photo-real graphics, effectively transporting you to the center of the action. It pushes the "Autosculpt™" technology to a new level, allowing you to directly impact your car's performance for the first time as well as personalise its appearance. Need for Speed ProStreet is a true taste of raw adrenaline and racing with consequences. Every dent, every scratch and every crumpled body panel is a battle scar, proof of your commitment and competitive mettle. With an aggressive and skilled AI system, you become immersed in an unmatched believable race experience. Add in a revolutionary online mode that will redefine the meaning of competitive social play, and Need for Speed ProStreet is the ultimate formula for an emotionally charged street racing showdown.

Need for Speed ProStreet will be available for Xbox 360™, PLAYSTATION®3, and Wii™ as well as the PlayStation®2, Nintendo DS™, PSP® (PlayStation® Portable), PC and mobile.

More information can be found at www.needforspeed.com

Neki dan je tek bila prezentacija novog needforspeeda. A njegov izlazak se ocekuje u novemru.
               wOwpschycho je napisao/la:
weee taman radit ce mi na kompu

LOL
iskreno rečeno meni je nfs pravo opao u očima , najjaci je bio underground 2 , poslije toga sve smijesno...
               cold_metal je napisao/la:
iskreno rečeno meni je nfs pravo opao u očima , najjaci je bio underground 2 , poslije toga sve smijesno...

I ja isto mislim da su najjaca nfsa Underground i underground 2. Po mom misljenju. BETON!!!
undergruond 2 i carbon,nema dalje...a ovo sve ostalo gluposti...
sranje ce biti kao i svaki dio ;GT FTW!!!!!Ako ga na prave za kompjuter,obecavama da cu kupiti 5 primjeraka.
ARKADAssS.^^ je napisao/la:
undergruond 2 i carbon,nema dalje...a ovo sve ostalo gluposti...

Carbon
Carbon je jedini promasaj od svih nfsa. Meni je takodje dobar i Nfs Mw. A nadam se da ce ovaj biti malo duzi za prelazenje od carbona.
cold_metal je napisao/la:

slazem se
http://www.ea.com/nfs/prostreet/locale_selection.jsp
http://www.racerplanet.com/drupal/?q=/node/34
http://www.nfsplanet.com/nfsps_firstlook.php?lang=eng
Meni je Most Wanted bio naj,ali ovaj novi sto je izasao(ili ce tek izaci)je fakat zahtjevan,carbon nije toliko zahtjevao...
citiram: 2000mhz ili amd +2100 Graficka 128mb rama 256mb

imam 3200mhz, graficku 128mb, 512 rama

elhamdulila
ja sam preso svaki NFS i iskreno najgluplji mi je Underground 1 bio brate ako iko igra i sad toga lijepo kad predjes negdje 75 % igre idi 20 km/h udari u stangu prevrnut ce ti se auto LOL kec mi je bio najtezi za prec,
Underground 2 mi je najljepsi bio od svih fino igru igras noc je tuning na nivou zvucnici neonke ispod auta u gepeku tamo kod motora, most wanted mi se svidio najvishe z*** policije da nema onog igra ne bi nikako teska bila , onda NFS Carbon prelagano se predje ja sam ga preso za 8 h
a za ovaj novi jedva cekam kad ce izaci obozavam NFS nastavke evo jedan link
[URL]www.needforspeed.com.[/URL]
Ma sve je to ok. Ali sad nam ostane smo da cekamo. Jos neko vrijeme.
               NeLLx je napisao/la:
Ma sve je to ok. Ali sad nam ostane smo da cekamo. Jos neko vrijeme.

da da

danas cu otic do shupa shopa da vidim kad stize SS-ovi sto sam vidio na onom siteu su dojmljivi jedva cekam
Buduci da na njemu radi tim koji je radio na originalu iz 94-te ovo bi moglo biti zanimljivo. Ove gluposti poslije petice (moze i sestica nekako proci) stvarno ne bi trebale imati isto ime. Sreca da danas ima pirata koliko hoces pa nemoras placati igricu koliko treba inace bi je*o majku svima iz EA (sto ni sad nije rijedak slucaj).

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.