Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Bronza V - Šta je ovo,šta se dešava?

601 pregled · 40 odgovora · otvorena 19.07.2013. u 07:24

Ovo je diskusija o Bronzi V.
Pogledajte sadržaj iznad.Vidite kako sam imao 29kilova.Te kilove nisam čak ni ks-ao išao sam na lane kad je lejner bio u bazi i ja dobijem 21-0 i onda retard twtich počinje ginuti(mnogo više nego prije).Fiora je imala 6/0 donekle i onda ona nafida Vi.Lulu usuless ništa ne radi.Znači ostao sam sam protiv 5.Napušao sam sve turete to inhibitora twtich mi je uzimao jungle i pratio teamfight.Lulu poke na support/pantheon/.Fiora ulta Udyra.Ubijem Teema moji svi mrtvi ubijem još dvojicu pa i ja umrem.I sada mene interesuje ljudi kažu elo hell ne postoji?Pa ja bih volio da znam kako se naziva ovo znači 29/8/15 full build i defeat.
Kako je moguće ovo izgubiti?
ps. zanemarite gramatiku
LP,Zoyson.
Sve dok teamscore bude 60/60 i tako to nema sanse da su normalni igraci gdje svi imaju skoro XX/15/X  
I to sto places ovdje nece ti nista pomoci, nadji lika idite duoQ npr ti budi jungler on top, snowballajte lane pushajte nabrzinu i kad vas dodju gankati kako je to obicaj u bronzi 5v2 pingajte drugim laneovima da pushaju i oni.
OBJECTIVES > KILLS
Ja bih radije napravio novi acc nema šanse da se ti ikad izvučeš, pogledaj u minusu si preko 30 gejmova ....
Headmyster je napisao/la:
Ja bih radije napravio novi acc nema šanse da se ti ikad izvučeš, pogledaj u minusu si preko 30 gejmova ....
Zasto da pravi novi acc kad mu treba najmanje 4 mjeseca da digne level 30.
Jednostavnije mu je da ceka sledecu sezonu..
Nek ti imaš skin, a to što si bronze5 nema veze, failnabs.
xpally je napisao/la:
javlja se plat/diamond igrač
Blackout_ je napisao/la:
Nemoj da ti spominjem majku beze.

Post dobio šamar od amsi

Blackout_ je napisao/la:
ajd nek on zna xd   ako nije veci od golda nema šta pametovat

kakve veze skin ima sa ovim?jel se igdje naveo skin?šta ti misliš da je ovo vid kurčenja?
i ja sam u istom sranju brate, znam kako ti je imao sam 21-2 sa kha zixom i izgubio mec sta je tu je  
imam preko 200 meceva i nisam se izvukao, to se zove los start  
DNI je napisao/la:
i ja sam u istom sranju brate, znam kako ti je imao sam 21-2 sa kha zixom i izgubio mec sta je tu je  
imam preko 200 meceva i nisam se izvukao, to se zove los start  
Pa kirvi smo i mi rano krenuli igrat ranked ja gad sam igro tek ranked adc svaki score mi bio 0/11 znači bio loš i opet sam gubio i gubio dok ne padnem u bronzu.
Najgore što sam main jungle pa u većini slučajeva idem jungle lee,maokai,nocturne.
Svi su oni jaki al nijedan od njih ne može carry.
npr. Da sam imao 29 kilova na Lux to bi bilo gg easy  
Dlareth je napisao/la:
ajd nek on zna xd   ako nije veci od golda nema šta pametovat

kakve veze skin ima sa ovim?jel se igdje naveo skin?šta ti misliš da je ovo vid kurčenja?
Za vas takve nije da znam, nego sam diamondprox ili oddone. 
xpally je napisao/la:
Objasnio si.  Ja do golda nisam skina imao, a kasnije kad se imalo para, uzimalo se 

@topic: Ne zavaravajte se, ako ste u bronzi 5, tu i pripadate. 
xpally je napisao/la:
Za vas takve nije da znam, nego sam diamondprox ili oddone. 
Ako si toliko talentovan i skillovan šta radiš na gamers.ba zar ne bio trebao biti na LCS-u?
Vjerovatno te je EG već zvao.

@Kakve veze imaju skinovi sa ovim?Skin ti nedaje nikakav buff samo izgled zar je sad problem imat skin?
Dlareth je napisao/la:
Ako si toliko talentovan i skillovan šta radiš na gamers.ba zar ne bio trebao biti na LCS-u?
Vjerovatno te je EG već zvao.

@Kakve veze imaju skinovi sa ovim?Skin ti nedaje nikakav buff samo izgled zar je sad problem imat skin?
Jer ja ne shvatam igrice kao vi više. 

Post dobio šamar od amsi

xpally je napisao/la:
Jer ja ne shvatam igrice kao vi više. 
Pa što onda ljudima pametuješ ovdje?
Dlareth je napisao/la:
Pa što onda ljudima pametuješ ovdje?
Jer mi se može.

Post dobio šamar od amsi

u ovoj bronzi 5 se moze bez monitora igrat i pobjedjivat ladno 
moj dobar drug je diamond i on me je ucio igrati.
BXM je napisao/la:
u ovoj bronzi 5 se moze bez monitora igrat i pobjedjivat ladno 
moj dobar drug je diamond i on me je ucio igrati.
Bronza ti je veliko čudo ako imaš npr. Lee koji teško može cary game to je već defeat ali ako imaš normalan team+lee koje je nafidan=gg

bronza 5 je potpuno drugačija priča.Tu sve zavisi kakvu ćeš ekipu dobit
khmmm načuo sam malo o strašnoj bronzi iz koje je tako teško izaći , pure elo hell , i feel ya bro :((((((
dignem ti silver za 75 maraka i vadim te iz tog elo hella 

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.