Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija Zaključana

SAMP server help

43 pregleda · 6 odgovora · otvorena 14.07.2013. u 22:47

Evo, htio sam vas zamolit da ako neko ima neki server da ne nas, balkanski, a da je spawn u Los Venturasu da mi da ip. Dosadili ovi Los Santos serveru.
Hvala
Rijetko ti se igra u Las Venturasu jer je pre velik grad za RP i tezak za naucit. Ja znam jedan srw gdje se RPa u Los Angelesu i California se RPa. 
Los Santos Roleplay - Pre teško je za registrirati se, a možeš se registrirati ako si early-professional roleplayer. Jedan od daleko najrealističnijih servera u SAMP historiji. Igrača je oko 500 stalno i vjeruj mi da svaki od njih je medium-high rp'er, i to mi nećeš povjerovati  znači NEEEEEEEEMA DM'a i MG/PG'a  Igrao sam 2 godine i dobio ban za MG koji nisam uradio 
VecaHZ je napisao/la:
Los Santos Roleplay - Pre teško je za registrirati se, a možeš se registrirati ako si early-professional roleplayer. Jedan od daleko najrealističnijih servera u SAMP historiji. Igrača je oko 500 stalno i vjeruj mi da svaki od njih je medium-high rp'er, i to mi nećeš povjerovati  znači NEEEEEEEEMA DM'a i MG/PG'a  Igrao sam 2 godine i dobio ban za MG koji nisam uradio 
LSRP postoji vec 8 godina i ako on ne poznaje engleski jezik nemoze igrati, trebas znati pricati bas engleski jezik. Skripta nema bugova jer se na LSRP nalazi 200 SA:MP Beta Testera a da bi mogao igrati moras proci UCP. Na balkanu ima samo jedan server UCP ali ovih dana ce ga ukinuti na jedno 15 dana da vide hoce li doci neki igraci koje zele nauciti igrati.

Inace tu mozes igrati u bilo kojoj bandi, policija se dogovara preko skypea, pravi je RP. Kad su izbori za gradonacelnika policija se nalazi na svakoj zgradi, svugdje se strazari. Nema DMa, NonRPa, nema OOC chata samo PM i tako to. Bas Hardcore RP i igrace sa LSRP mozes prepoznat na nasim serverima a najcesce RPaju u bandama gdje se RPa na engleskom tocnije crnacki gang slang.

Eto malo vise da zna coek -rofl
Nemas neki nas uspjesan u LVu.

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.