Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

[Pomoc] Dizanje Kucnog servera i ostalo

114 pregleda · 9 odgovora · otvorena 06.09.2013. u 11:58

Pozdrav samperi, Htio sam da podignem kuci server i da otvorim portove, u server cfg port 7777 i onda sam spremio to i pokrenuo samp-server.exe sve fino ucitalo i ja kucao localhost (u ip addres) kad radi.
Odem da na google i kucam 'my ip' kopiram ip i add u server link uklonjen.x:7777 i nece da uopse pise naziv servera ?

PS. PROBAVAO SAM I U MODEMU I OPET NECE,.
Zna li neko resenje.
Mora ti bit staticka IP adresa da bi to mogao a to jedino da pitas svog operatera za internet, ali naravno to ti se placa dodatno...
deklok je napisao/la:
Mora ti bit staticka IP adresa da bi to mogao a to jedino da pitas svog operatera za internet, ali naravno to ti se placa dodatno...
STATICKA MI JEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
Ti trebas koristit Lokalnu IP Adresu (u tvom slucaju 'localhost') da se konektujes na server, dok ostali trebaju koristit IP Adresu sa 'My-IP'  Ako ne mogu oni da se konektuju onda nisi dobro otvorio portove 99%
MaRiJo4EvEr je napisao/la:
Ti trebas koristit Lokalnu IP Adresu (u tvom slucaju 'localhost') da se konektujes na server, dok ostali trebaju koristit IP Adresu sa 'My-IP' :) Ako ne mogu oni da se konektuju onda nisi dobro otvorio portove 99%
99 % imam modem ZTE i slusaj sad usao ti ja u modem pa sam isao u 'ADVANCED SETUP' pa 'NAT' pa onda 'Virtual Server' pa onda otisao CMD- ipconfig i onu adresu add i 7777 UDP.

JEL OVO UREDU !?

U SRV CFG PORT 7777
Upisi iz ipconfig IP adresu bez porta..Ako neradi onda je do servera ili nisi dopustion kucni dedicated u firewall 
Kad hoćeš kućni ne uzimaš svoju ip adresu nego

127.0.0.1:7777
LARSSON je napisao/la:
Kad hoćeš kućni ne uzimaš svoju ip adresu nego

127.0.0.1:7777
JOOOOK JA GLUP ! PA BGT KAZEM OCE LOCALHOST OCE SVE ALI NECE DA MI OTVORI KAD IDEM NA MYIP I COPY PA DODAM 7777.. BOZE DRAGI SVAKAKVIH IDOLA SUNCE TI LJUBIM.
NE KONTAM KAKO TAKO MOZETE BITI GLUPI.

Pozdarav od MrRooD.
MrRooD je napisao/la:
JOOOOK JA GLUP ! PA BGT KAZEM OCE LOCALHOST OCE SVE ALI NECE DA MI OTVORI KAD IDEM NA MYIP I COPY PA DODAM 7777.. BOZE DRAGI SVAKAKVIH IDOLA SUNCE TI LJUBIM.
NE KONTAM KAKO TAKO MOZETE BITI GLUPI.

Pozdarav od MrRooD.
A jesi probao slucajno 127.0.0.1

Ako se konektuješ preko RUTERA znaci ono tipa Modem>Ruter>Comp. udji u svoj ruter i tu podesi IP

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.