Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Gamers.ba Gladiatus savez!

285 pregleda · 21 odgovor · otvorena 08.07.2013. u 11:20

Pozdrav!

Kako vidim da nas ima koji igramo gladiatus, nebitno koliko odlucio sam napraviti nasu guildu. Cilj guilde je medjusobno pomaganje i brzi razvoj uz zabavu.

U guildi cemo imati neke rankove samo radi reda a oko njih cemo se dogovoriti kasnije.

Pokusat cemo na pocetku da dizemo nesto sto je neophodno za sviju a to je trening, sto jaci trening to bolji.

Odlucio sam da server na kojem bi trebali igrati jest provincija 2 jer tamo je igrao Miljenik Fortune legenda servera 2, drzao je samnom savez i on je miljenik svakog velikog saveza tako kada se on vrati dobivat cemo pomoc u zlatu od sviju.

Ova tema bi trebala biti i tema za raspravu medju clanovima itd.

Nebitno je koji ste level, svi koji su registrirani na gamers.ba mogu se pridruziti guildi!

Kada se pridruzivate guildi posaljite aplikaciju te vamo napisite vase ime na igrici, za nagradu cete dobiti APLAUZ!

Do saveza mozete doci preko linka moga gladiatora: http://s2.ba.gladiatus.org/game/index.php?mod=player&p=104304

- Cilj: Teretana na sto veci level
Cini mi se kao dobra ideja. Stari sam igrač gladiatusa, ali davno sam to napustio. Još imam 97 levela na S1 ... Don_Joker kloliko se ja kontam  Možda se i ja pridružim, da vidim prvo kako se razvija i koliko će članova bit. GL 
VecaHZ je napisao/la:
Cini mi se kao dobra ideja. Stari sam igrač gladiatusa, ali davno sam to napustio. Još imam 97 levela na S1 ... Don_Joker kloliko se ja kontam  Možda se i ja pridružim, da vidim prvo kako se razvija i koliko će članova bit. GL 
Ma igramo na s2, mozes doci i sa level 1 likom. Gledat cemo da na pocetku imamo te dnevne donacije, kasnije cemo prebacit na one kao u velikih saveza sezonske jer njima je potrebno puno novca a nama nista gotovo.
Znam znam pročitao sam, pa kažem da bi se pridružio S2, možda prodao sa s1 uzeo sa s2 ili jednostavno počeo ispočetka. Vidjet ćemo !  
Prijavio sam se za ulazak u klan na igrici. Evo sad i ovdje, iako sam 11 level to nema veze, razmijem se u igrici jedino što me ona tamnica sjebala jučer, znam šta treba trenirati, dva puta sam osvojio pehar u areni do desetog levela, ali do dvadesetog nisam nijednom. Igram gladiatusa maximalno 5 h na dan, ostalo samo radim, a minimalno tri sata, imam vremena i aktivan sam.

Post dobio aplauz od icco22

Ja sam nekad imao acc na ovom gladiatusu, ali niti znam sifru niti nick pod kojim sam igrao... Postoji li mogucnost da nekako povratim podatke?
Burek_King je napisao/la:
Ja sam nekad imao acc na ovom gladiatusu, ali niti znam sifru niti nick pod kojim sam igrao... Postoji li mogucnost da nekako povratim podatke?
Mozda da pokusas na svojim e-mailovima?

Bolje ti je pocni izpocetka. Nemoj se puno levelovat vise zaradjivaj pare.
Registrovao sam se i aplicirao za savez. :D

Ja na provinciji 5 7 lvl 25 sam na areni pa cu se vamo registrirat na provinciju 2 da rasturamo :D

icco22 je napisao/la:
Mozda da pokusas na svojim e-mailovima?

Bolje ti je pocni izpocetka. Nemoj se puno levelovat vise zaradjivaj pare.
Ja imam stari acc na serveru 3 ja mislim, na kojem ste vi srv ?

biggiepk je napisao/la:
Ja imam stari acc na serveru 3 ja mislim, na kojem ste vi srv ?
na 2 je gba savez
Skupljamo 36 000 za treniranje! Idemo momci 
Evo posto imam vremena na pretek,i ja cu se registrovat..igrao sam ja ovaj gladiatus prije godinu dana,al zbog nekih problema sam ga morao napustit..
Sad idem famozno da napredujem  
Al prvo cu procitat ove tutoriale na forumu...

nickname: Gurabija

Ako kakva pomoc treba vamo mozemo se dogovarat tako da znate, mozete staviti da pratite temu. Sta god treba icco is here 
Burek_King je napisao/la:
Ako si imao puno e-mailova, ne, a ako si imao/imaš jedan ili dva e-maila stavi da si zaboravio username i poslat će ti na e-mail pa onda staviš da si password zaboravio. A ako ne znaš e-mail, onda napravi novi account na provinciji dva.

OČEKUJEMO DONACIJE, jer su nam potrebne za poboljšanje treniranja.
Ako bude dosta membera nakon sto dignemo trening onda cemo podici i forum pa nakon toga doktora.

Molio bi one koji koriste doktora da se jave na temi da su ga uzeli ili na saveznicke poruke tako da se mozemo raspodijeliti da ne koristi jedan doktora stalno.
Zanima me šta da prvo treniram najviše snagu, vještinu, šta ?

EDIT rocitaj pp nisam nesto dobar u igri zaboravio sam vecinu pa koliko se sjecam ovo nije smio?
Prvo treniraj Karizmu, Vjestinu i Spretnost, ostalo ti nista ne treba.
biggiepk je napisao/la:
Zanima me šta da prvo treniram najviše snagu, vještinu, šta ?

EDIT rocitaj pp nisam nesto dobar u igri zaboravio sam vecinu pa koliko se sjecam ovo nije smio?
Samo bildaj karizmu, spretnost i vještinu.
Meni zasad dobro ide sa onim sistemom kupuj pa prodaji skuplje u Marketu...Shvatio sam da robu mogu prodati poslijepodne,i kad stavim oko 10-15 predmeta po 99 golda sve ide,tako da sam zadovoljan..

I jel istina da kad se obavi posao da se dobiva iskustvo? meni se cini da se to desava,tako da sam prestao da to radim...

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.