Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

[RQ]Dota 2 itemi

95 pregleda · 6 odgovora · otvorena 30.06.2013. u 00:06

imam steam s puno tih itema i sada me zanima sto mogu s tim itemima? mogu li ih trejdati ikako za bilo sto a da nema vze s dotom..
Ako imas vrijednih itema mozes prodati citav inventory za i do nekoliko stotina pa i do 1000-2000 dolara. No, to su oni bas rijetki itemi. Ako imas dosta rare itema, par mythical, par desetaka moze proci. A ako imas samo one iteme sto su ti droppali iz meceva, nema nista od tog, podijeli nekim prijateljima s kojima si igrao.
FireFoX je napisao/la:
Ako imas vrijednih itema mozes prodati citav inventory za i do nekoliko stotina pa i do 1000-2000 dolara. No, to su oni bas rijetki itemi. Ako imas dosta rare itema, par mythical, par desetaka moze proci. A ako imas samo one iteme sto su ti droppali iz meceva, nema nista od tog, podijeli nekim prijateljima s kojima si igrao.
kako znati jesu vrijedni itemi ili ne?
silvio1211 je napisao/la:
kako znati jesu vrijedni itemi ili ne?
Ako ih ti nisi dosta platio, neces ih ni prodati za puno. :p Ovi sto poslije meca dropaju nisu vrijedni u 99% slucajeva. Jedino da imas 1000 pa da ides na kolicinu.
FireFoX je napisao/la:
Ako ih ti nisi dosta platio, neces ih ni prodati za puno. :p Ovi sto poslije meca dropaju nisu vrijedni u 99% slucajeva. Jedino da imas 1000 pa da ides na kolicinu.
ne bih znao jesma li ih dobio ili ne jer sam se mijenjao s likom i doslo mi je hrpa itema itd..
silvio1211 je napisao/la:
ne bih znao jesma li ih dobio ili ne jer sam se mijenjao s likom i doslo mi je hrpa itema itd..
A ne znam, nisam to nikad radio. Probaj naci nekoga, samo znaj da ce te uglavnom pokusati zajebati i uzeti za puno manje.

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.