Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

[GUIDE] Drow Ranger / Traxex

94 pregleda · 2 odgovora · otvorena 02.08.2013. u 12:37

~ 1. #Skills

~ 1.2. #Skills Build

~ 2. Items Build

=====================
1. #Skills
=====================

Frost Arrows [Q]

~ Izaziva zamrzavajući efekat. Svaki napad usporava kretanje neprijatelja. Traje duže na kripovima.

Range: 625
Duration: 1.5 (7 on creeps)
Movement Speed Slow: 11% / 24% / 37% / 60%

Mana Cost: 12

=====================

Silence [W]

~ Zaustavlja sve neprijateljske jedinice od korištenja spellova u određenom silence području.

Range: 900
Radius: 300
Duration: 3 / 4 / 5 / 6

Mana Cost: 90 Cooldown Time: 13

=====================

Precision Aura [E]

~ Dodaje bonus damage physical attacku svim "prijateljskim" herojima, dok kripovima samo u određenom radijusu.

Radius: Global (900 for creeps)
Agility to Damage Bonus: 16% / 20% / 24% / 28%

=====================

Marksmanship [R]

~ Pasivno povećava agility Drow Rangeru. Bonus se gubi ukoliko je u blizini neki od neprijateljskih heroja.

Bonus Agility: 20 / 30 / 40
Bonus Removal Radius: 375

=====================
1.2 #Skills Build
=====================

~ Skills build objašnjenje:

- Frost arrows (Q) - mislim da je logičan potez razviti prvenstveno levele ovog spella na max, da bi povećali usporenje kretanja neprijateljskih jedinica prilikom napada. (11% - 60%)

- Silence [W] - je drugi spell koji se razvija zbog dužeg trajanja istog.

~ Zašto se Precision Aura [E] razvija zadnji:

- Zato što Drow Ranger ima nisku prirodnu agilnost (1.9 po levelu), a šteta od Precision Aure zavisi upravo od prirodne agilnosti, ako razvijete 1 level on daje skroz malo štete da nije ni uočljivo (4.7 do levela 5, tj. prije razvijanja Marksmanshipa [R]).
Precision Aura [E] se povećava samo za 4% za svaki level poslije prvog, što znači da je razvijanje ove magije potpuno beskorisno prije levela 11.

=====================
2 #Items Build
=====================

- Power treads: Povećavaju DPS (Damage Per Second) i sam Damage.

- Shadow blade: Dobar za bježanje od protivnika, također povećava i DPS.

- Helm of the Dominator: Daje dobar life steal. Korisna stvar uz velik dmg kod Drow Rangera. Ne radi sa Frost Arrows [Q]. Može koristiti za stackovanje ancientsa.

- Yasha/Manta style: Veći DPS i movement speed, mogućnost kreiranja iluzija zbog bržeg bježanja ili zbunjivanja protivnika.

- Crystalys/Daedalus: Povećava dmg i crit. hit.

- Butterfly: Povećava DPS i Agility.

- II da, zaboravio sam dodati da je Drow Rangeru visible područje po noči veće, tj. iznosi 1800, dok je kod većine heroja 800.

Opet malo truda od mene. Heroj je dobar, nije težak za igranje, preporučljiv je početnicima. Meni jedan od dražih heroja 
Odavno gori guide nisam vidio.... bez uvrede...
Mislim prvo taj Precision Aura radi samo na ranged heroes, ne radi na sve heroje, kao i samo na ranged kripove...
Druga stvar skill build ti je dno dna... uvijek dizi Precision auru 1., jer ces kao prvo ti raditi veci DMG, kao drugo kripovi ce brze pusat... a mozda ima mali AGI gain zbog toga sto joj ulty daje mnogo AGI-a?
Te frost arrowse vecina il preskace il samo 1 lvl uzme, i onda ide statove, i ako ja ga takodjer maxam al zadnjeg, jer ipak 60% slowa nije sala...
I na kraju zamolio bih ako vec pravite guide da uradite guide da valja, a ne da prevedete spellove i c/p ikone sa dotafire-a i dotabuffa...
_PsiHoloG_ je napisao/la:
Odavno gori guide nisam vidio.... bez uvrede...
Mislim prvo taj Precision Aura radi samo na ranged heroes, ne radi na sve heroje, kao i samo na ranged kripove...
Druga stvar skill build ti je dno dna... uvijek dizi Precision auru 1., jer ces kao prvo ti raditi veci DMG, kao drugo kripovi ce brze pusat... a mozda ima mali AGI gain zbog toga sto joj ulty daje mnogo AGI-a?
Te frost arrowse vecina il preskace il samo 1 lvl uzme, i onda ide statove, i ako ja ga takodjer maxam al zadnjeg, jer ipak 60% slowa nije sala...
I na kraju zamolio bih ako vec pravite guide da uradite guide da valja, a ne da prevedete spellove i c/p ikone sa dotafire-a i dotabuffa...
nisi upravu za to, samo cu to napisati jer moram ici.

1. napisi bolji guide, ako se vec pravis pametan i "znas nesto"
2. nemam odakle drugo uzeti ikone, nego uslikati ih na nekom dota guide siteu.
3. zamolio bih te da zaobidjes temu
4. thanks

edit: prevode se spellovi da bi razumili pocetnici sta radi koji spell, takodjer ja sam pisao guide onako kako ja mislim da treba i kako ga ja igram i kako ja mislim, svako builda kako njemu odgovara i kako on misli, ja sam dao dobro objasnjenje za tu auru, i procitaj malo sto se tice aura kome se daje i kako se daje 

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.