Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Pub unban ne kontam

190 pregleda · 5 odgovora · otvorena 29.06.2013. u 19:17

Tako mislis unban dobit? postavi bar nick admina ko te banovao da moze pregledat demo, a ne da se ja peglam jesam te ja banovao i kad
sry sto se javljam na temu, al strasnog ste heada nasli, nije prvi put da bana radi "gluposti" pa igrac se pogleda i bana a ne ovako
joinrealmadrid je napisao/la:
sry sto se javljam na temu, al strasnog ste heada nasli, nije prvi put da bana radi "gluposti" pa igrac se pogleda i bana a ne ovako
sta imate vi svi protiv bladea? momak je dobar, ima lik posla oko servera nasli ste da ga guzite, pogledajte situaciju kako ga izbusi kroz zid pa i ti sto si ga izbusio mislio bi da ima cheat npr da te je tako neko izbusio, lik ima posla nije mogao da te prati zato postavi ljebo zahtjev za unban i vidjet ce :)
joinrealmadrid je napisao/la:
Zanimljivo mapu pre ove dd2 se igrao, napravio sam 60:9 proveo je u specu 20+rundi, malo banao, gledao.
Meni su psovali po chatu najvjerovatnije da su pi****i i po admin chatu ali nista.
Poceo dustyaztec druga runda zakacim ga kroz zid i posle 5 sekundi odvali mi ban.

@SsKull

Nemam ja nista protiv njega, stavise navikao sam na ove njegove banove sa JJJKM dok sam bio admin tamo, decko ima kratak fitilj i to mnogo

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.