Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Zalba na rad administracije.

229 pregleda · 4 odgovora · otvorena 25.06.2013. u 22:02

Prije svega pozz memberi ;)

Da predem na temu :
Sve je bilo uredu dok se nije otvorio gba public server naime ja koji sam odigrao preko 150 mixova i kojeg nikad niko nije prozvao za cit neki dan me banovao admin "necu imenovati koji" pronaci ce se on sam, i kaze nema ti igraja na mixu dok ne postavis ss,a ss cijeli folder csstrike sam pregledao nema znaci ne postoji moguce da me nije banovao sa amx_banshot nego obicni ban i kaze dok ne postavis demo ili ss nema igranja a ja niti demo-a niti ss-a u cs folderu nemam,ocajno stvarno preko 150 mixova odigrao i on me banuje na publicu i zabrani mi igranje na mixovima odnosno banuje me gba mix podforumu mislim stvarno :S

I OVDJE BAN JELI NIKOLA PA BANUJ ME SA GAMERSA ALI SKONTAJ MALO STA JE PRAVEDNO A STA NE !
Istu opciju sam uradio na drugom igraču koji je imao taj banshot za razliku od tebe a nakon što sam rekao da uploadaš demo ladno si izađao sa teamspeak. I da ja stojim iza toga da si imao wh, pratio sam te par rundi i znam ocijeniti šta je čit i šta je prefire.
Cuj to kakve veze ima public sa mix pfdom?
k1d89 je napisao/la:
Cuj to kakve veze ima public sa mix pfdom?
Bas , nikakve , nigdje veze , kakve veze ima sto on wh koristi na mixevima , nema na pub .

::AreYouKiddingMe::
Asylah je napisao/la:
Bas , nikakve , nigdje veze , kakve veze ima sto on wh koristi na mixevima , nema na pub .

::AreYouKiddingMe::
Bilo bi veze da si ti uopšte pročitao temu, jer izgleda da nisi ništa skontao.

Već sam ti rekao na PM, bezveze si dizao temu nećeš ništa postići.

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.