Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Problem PC

99 pregleda · 5 odgovora · otvorena 22.06.2013. u 10:34

Imam problem sa računarom , naime radim sve normalno , net , cs i tako to na jednom zašteka komp ništa ne može i slika se pojavi isto na tv-u kad nema slike zakrčii i gotovo moraš ga restart al djaba opet isto ne pomaže ni što ga restartuješ opet sve isto se dešava , moja konfiguracija je :

AMD Phenom (tm) x4 B55 3.2 Ghz
2 GB ram
Ati Radeon HD 4290

Eh sad ja sumnjam da je do graficke al ' opet tražim i vaše mišljene ? :)
Temperature? Hwinfo skini.. izbriši trenutne drajvere i instaliraj novije.

Kakva je situacija u kućištu? Kuleru grafičke? Vidi ima li prašine i slično.
Elysium je napisao/la:
Temperature? Hwinfo skini.. izbriši trenutne drajvere i instaliraj novije.

Kakva je situacija u kućištu? Kuleru grafičke? Vidi ima li prašine i slično.
Temperature zakucane na 25 ˇ :D a što se ostalog tiče sve uredno :)
Otvori pc ocisti ga detaljno,provjeri temperature na pc'u , nekad se zna zagrijavat previse i dodje do tog " overload-a" ako je do temperatura promjeni termalnu pastu i kupi novi cooler 5-6km je on, izbrisi viruse na pc skini combofix,malwerebytes (najbolji sa malwere i combofix bukvalno za sve).Cekiraj koje sve imas processe ukljucene.
wrathful je napisao/la:
Otvori pc ocisti ga detaljno,provjeri temperature na pc'u , nekad se zna zagrijavat previse i dodje do tog " overload-a" ako je do temperatura promjeni termalnu pastu i kupi novi cooler 5-6km je on, izbrisi viruse na pc skini combofix,malwerebytes (najbolji sa malwere i combofix bukvalno za sve).Cekiraj koje sve imas processe ukljucene.
Haha pročitaj post iznad , i novi cooler nije 5-6 km nego 30 - 40 kvalitetniji , i da jest do kulera ne bih uzimao sranja od 5 km .
Boond1 je napisao/la:
Haha pročitaj post iznad , i novi cooler nije 5-6 km nego 30 - 40 kvalitetniji , i da jest do kulera ne bih uzimao sranja od 5 km .
nisam mislio na velike kod mene 3 mala super rade ;]

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.