Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

BHTelecom Mobiteli

163 pregleda · 6 odgovora · otvorena 21.06.2013. u 16:26

Hoću da uzmem ZTE Grand X Pro u BHTelecomu na pretplatu, pa bih htio čuti vaša mišljenja, pogotovo ako ima neko ko ga koristi ili je koristio. Dođe jefino mater j**o, a dobre mu specifikacije.

Ne znam kakav mu je kvalitet, kvari li se i to, a na guglu nema ništa.

Ako ne budem ovaj ZTE, mislio sam uzet onaj HTC Desire X, Xperiu J ili Nokiu Lumiu 620. Šta vi preporučujete od ova 4 ili neki drugi model možda? 
Nije da spamam na temu bro, ali vjeruj mi da će te 'oguliti' u BHTelekomu. Ako imaš bilo kakvu mogućnost uzmi mob. preko univerzalno.com. Mnogo su jeftiniji i pouzdaniji, vjeruj mi 
dYn je napisao/la:
Nije da spamam na temu bro, ali vjeruj mi da će te 'oguliti' u BHTelekomu. Ako imaš bilo kakvu mogućnost uzmi mob. preko univerzalno.com. Mnogo su jeftiniji i pouzdaniji, vjeruj mi ;)
jel se dobija garancija u univerzalno.com ?
Emrah99 je napisao/la:
jel se dobija garancija u univerzalno.com ?
naravno =)

@topic ja bih uzeo lumiu ili HTC :$
Drug evo vec 2 dana citam recenzije o ZTE jer planiram isti kupiti, u sustini mobitel je odlican za te pare i vrijedi, sve radi fluidno, kamera odlicna .. samo eto kao hoce se desiti da zalaga malo ali to je zbog ROM-a, svejedno sam konto mijenjati mu ROM ako uzmem, staviti neki custom i zavrsiti stvar.

Sto se tice cijene kao sto i sam vidis u rangu je sa HTC koji si naveo, HTC ima 768 rama, ovaj ima 1GB, HTC ima 1GHZ procesor ovaj 1.2GHz, HTC 420p ovaj 720p i tako te stvari, jos ako uzmemo u obzir velicinu ekrana ..

U svakom slucaju mobitel je odlican i ako ne ispadne sta drugo u tom cjenovnom rangu, uzet cu ga a i tebi ga takodjer preporucujem.

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.