Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Anketa

Vjerujete li u duhove ?

2.028 pregleda · 87 odgovora · otvorena 21.05.2007. u 22:54

Vjerujete li u duhove ?

Da 0 · 0%
Ne 0 · 0%

Ukupno glasova: 0

Prijavi se da glasaš
evo mala anketa, koliko vas vjeruje u duhove ? da li ste ikad dozivali duhove.. i je li mozda sta bilo
jeste culi mozda kakvu istinitu pricu o duhovima, vragu (sejtanu) ili slino..

btw. ja vjerujem zasto da ne? ljudi vjeruju u svasta.. ja et ne vjerujem u mnogo stvari but in ghosts yeeeess

to su samo duse umrlih, zasto ne ?
hmm...vala nevjerujem da postoje...ali se sjecam da sam ko dijete s rajom nes ko dozivo duhove ali jbg zaboravio sam sad metodu...
lol mogu mislit koji su to debili ovi 14 %
ima nesto kao za prizivanje duhova nesto to su moje 3 jaranice uradile kao nesto porezes se na ruci krvi izlijes u neku soljicu i tako treba vas troje da uradi i da pomjesaju tu krv i satro neki duh izadje

btw. bjez ba gdje cu u to vjerovat
haj dobro onda vjerujem i ja !
Tema je na mjestu sasvim. Druga stvar je to sto ste vi maleni retardirani djecaci od 13-15 godina koji masturbiraju 23 sata pa vam je samo to zanimljivo.

Ne vjerujem bas u duhove, iako sam glasao DA, a ko iole vjeruje zna da sve u svim vjerama spominje djavo-sejtan-vrag. U Kur'anu pise da postoji zivi i nezivi svijet. Posto su sejtani i dzini sa drugog svijeta oni mogu prelaziti u nas svijet, a mi ne u njihov. Iz iskustva ljudi znam da im se vecina stvari desavala od sumraka do zore, tj. preko noci, a cim bi se oglasio pijetao ili pas (znakovi da pocinje dan) sve bi prestalo. Mogao bih napisati par zanimljivih prica o tome, ali posto znam da vas pola nece procitati necu se zamarati (ako ko hoce da sazna, ima pm ima msn )...

cuss napaljenici
Schulz je napisao/la:
Tema je na mjestu sasvim. Druga stvar je to sto ste vi maleni retardirani djecaci od 13-15 godina koji masturbiraju 23 sata pa vam je samo to zanimljivo.

Ne vjerujem bas u duhove, iako sam glasao DA, a ko iole vjeruje zna da sve u svim vjerama spominje djavo-sejtan-vrag. U Kur'anu pise da postoji zivi i nezivi svijet. Posto su sejtani i dzini sa drugog svijeta oni mogu prelaziti u nas svijet, a mi ne u njihov. Iz iskustva ljudi znam da im se vecina stvari desavala od sumraka do zore, tj. preko noci, a cim bi se oglasio pijetao ili pas (znakovi da pocinje dan) sve bi prestalo. Mogao bih napisati par zanimljivih prica o tome, ali posto znam da vas pola nece procitati necu se zamarati (ako ko hoce da sazna, ima pm ima msn )...

cuss napaljenici

Potpis.

Zadnji edit: 21.05.07 u 17:05:58

Schulz je napisao/la:

cuss napaljenici

Pa de napisi ovde lakse je i tebi da ne pises preko msna 100 puta napises ovde jednom pa ko hoce da procita nek procita ko nece nemora ...
mvp10 je napisao/la:
lol glupe teme

JEL TEBE KO PITAO JELI GLUPA TEMA NIJE ZATO STFU DEBILU

TEMA:

VJERUJEM DA NE POSTOJE :d
ne vjerujem u duhove koje mi mozemo vidjeti. al' sam vidio jednom po noci nekakvu paru izlazi iznad mezara na kovacima.. trcao sam do Vijecnice... Boga, Sejtana itd - da.
               Zumbala je napisao/la:
Nema teorije ... vjerujem samo u ono sto vidim!

znaci u Boga nevjerujes

btw. NE
Zumbala je napisao/la:
Nema teorije ... vjerujem samo u ono sto vidim!

Tako je....

BTW: Ulizujem se
dernek.ba je definitivno razmazio ljude sto se tice otvaranja tema.
kamikaz[a] je napisao/la:
JEL TEBE KO PITAO JELI GLUPA TEMA NIJE ZATO STFU DEBILU

TEMA:

VJERUJEM DA NE POSTOJE :d

sad se ulizujes adminima jel, i
won.anDRey je napisao/la:
dernek.ba je definitivno razmazio ljude sto se tice otvaranja tema.

e ovo je tacno

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.