Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija Zaključana

Kazna za maloljetne

711 pregleda · 33 odgovora · otvorena 16.06.2013. u 00:41

Pozdrav .

Znam da tema nije primjerena sajtu i nije normalno da se uopste ovakve teme dizu ali pitanje je veliko.

Posto sam bio primoran da se branim od dvojice likova starijih od sebe, zadobili su teze tjelesne povrede(Pukla arkada, slomljen nos, slomljena ruka)
. Mene zanima kolika je moguca kazna za takav fizicki napad koji je znaci vec prijavljen muriji. Posto sam ja ostao nepovredjen a oni sjebani totalno ispast ce ja njih napao ustvari su oni mene ali problem je sto nemam svjedoka i nemam dokaza da su mene prvi napali .

Maljoljetan sam i da li postoji mogucnost za odlazak u onaj dom?
Moguce da se nadje par osoba kojima se desilo isto da ih kazne za fiz. napad, pa me zanima koliko se ostaje i te stvari ?
Ako nadjes dobrog advokata mozes se izvuci i sa optuzbama za pokusaj ubistva. 
Inace, od 6 mjeseci do godine.
#SeneMi
posto si maloljetan dobit ces uvjetne kazne par meseci
GearZ je napisao/la:
čime si ih udario? hladno oruzje?
napali me letvama, ja oteo letvu pa po ledjima, slomio letvu pa pesnicama.

@ovaj ispod ne kenjaj godina ? Pa nisam ih ubio bog te.
742 je napisao/la:
napali me letvama, ja oteo letvu pa po ledjima, slomio letvu pa pesnicama.

@ovaj ispod ne kenjaj godina ? Pa nisam ih ubio bog te.
Izvini RAMBO nisam te prepoznao HAHAH :D

@On: Bice uvjetne 3-5 mjeseci posto si maloljetan ;)
maloljetan brate, uvjetne samo a onda pamet u glavu =d
Pravi si karate kid :D
spenD je napisao/la:
Izvini RAMBO nisam te prepoznao HAHAH 

@On: Bice uvjetne 3-5 mjeseci posto si maloljetan 
Postoji li ikakva mogucnost da se izvucem sa samoodbranom?
742 je napisao/la:
Postoji li ikakva mogucnost da se izvucem sa samoodbranom?
Ako nema svjedoka sumnjam. VIdi ti sve s advokatom, on bi ti trebao reći kakve sve opcije imaš... #SeneMi
WTF

Post dobio šamar od Limmaa

BannedOTF je napisao/la:
Ako nema svjedoka sumnjam. VIdi ti sve s advokatom, on bi ti trebao reći kakve sve opcije imaš... #SeneMi
Ajde nista onda rjesit cu to sa advokatom, mozda i povuku tuzbu ako ih pritisnemo malo hahah.

I hvala #SeneMi.....
Lima je napisao/la:
WTF
JAO REAKCIJE PLAČEM HAHHAHHAHHAHAHHAHAHHA

znao sam da ces imati neki ludi komentar XD

Lima sredi mu zatvor godinu dana da ne diže ovakve teme više 
742 je napisao/la:
Ajde nista onda rjesit cu to sa advokatom, mozda i povuku tuzbu ako ih pritisnemo malo hahah.

I hvala #SeneMi.....
Sve ti zavisi. Mozes dobiti novcanu kaznu, mozes uslovnu. Sad sam na uslovnoj i na sudjenju mi govori sudija da cu i samoodbranu tesko dokazati ako opet bude neki prekrsajni nalog poslat policiji. Tako da pokusaj se cupati kako god umijes i znas 
skile je napisao/la:
JAO REAKCIJE PLAČEM HAHHAHHAHHAHAHHAHAHHA

znao sam da ces imati neki ludi komentar XD

Lima sredi mu zatvor godinu dana da ne diže ovakve teme više 
A brate listam ove knjige kraj kompa, nesto trazim za uciti, kliknem na temu i imam sta i vidjeti, mislim ono.. WTF je reakcija koja je u najmanju ruku i ispravna za ovaj tekst u temi 

@topic

Ako hoces mogu te ja "braniti" dobit ces 1 godinu zatvora i jos cu te castiti ruckom..
ma mogu ti se ku**a napušit, dobićeš socijalnog radnika peglaćeš se malo uglavnom nista ozbiljno, uglavnom stalno govori da je u samoodbrani bilo i to je to, ako uopste dodje na red u toku svog zivota hahaha na našem se sudu čeka po godinu za takve slučajeve
#SeNeMi ako ne lazes to sto kazes, qrac jarane, ja kad sam manji bio iso na stadion stariji me dirali zajebavali uvjek nas navodili da se tucemo ovo ono u, uzeo ja veliki kamen opalio ga u glavu i pobjego, nije mi vise nikad a reko, nit me je prijavio, a ne znam sta da ti kazem nisam nikad razmisljo o zatvoru, aj otac ce' hahaha
pitaj likove da ti povuku optužbu inače ti ne gine doživotna
Aaaj teme ofirne. Vjerovatno si temu digao jer si pacenik mali kojeg mnogi zele sresti uzivo, pa sad da ih kao prepadnes. Pa gdje si Steven Segal, nisam te prepoznao. Cuj on lomio arkade ha hu aaj lazes da citam ovoo.

By the way smorio si i Boga i narod sa ovim '#SeneMi ' .

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.