Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

GAMERS.ba MC update

151 pregled · 10 odgovora · otvorena 15.06.2013. u 23:08

Odradili smo update na serveru, changelog:

*Trebao biti dodan referral sistem, ali smo našli bug, tako da smo odložili dodavanje istog do daljnjeg!
*Fix minor bugova
*Refresh servera
*Server dodan na gametrackere.

:)
Samo napred :} svaka cast oko truda ;)
I ovim putem da vam kazem da kada oborimo server, Brix i ja se maximalno potrudimo da to bude sto krace vremenski da bi nastavili sa igrom. Tako da nam samo odmazete spamajuci nam GB i PM.
ViTALiTY je napisao/la:
I ovim putem da vam kazem da kada oborimo server, Brix i ja se maximalno potrudimo da to bude sto krace vremenski da bi nastavili sa igrom. Tako da nam samo odmazete spamajuci nam GB i PM.
Zasto se to ne radi 23:00 - 2:00 izmedzu tog vremena kada najmanje igraca ima.

Prijedlog no hate
420noxez je napisao/la:

Prijedlog no hate
Pa pretpostavljam zato sto i oni spavaju 

@ontopic

Svaka čast, svake sedmice nešto novo. Nadam se da će server uskoro biti pun.. Kao i gamers mc server prije yucraft servera  
420noxez je napisao/la:

Prijedlog no hate
Zato što tad nemamo vremena, reallife 
Brix je napisao/la:
Zato što tad nemamo vremena, reallife 
HAHAHA,rial lajf na Doti Lolu Wowu  ?
Ima li kakva opcija glasanja, odnosno klikanje na bannere i slično, samo naša raja...i da li postoji mogućnost davanja nagrada eventualno najaktivnijim igračima, čisto da podstaknete raju da igra :p ne mora to biti ogroman broj sati, čisto onako da bude zabavno...

Inače nemam ti šta puno reći oko ovoga svega, samo odmori nekad, ima vremana za dodavanje stvari, sad će rasput, valjda je počeo, doći će dosta raje, biće nam ludo što jest jest   
Doowla je napisao/la:
HAHAHA,rial lajf na Doti Lolu Wowu  ?
Ne, radimo kada možemo, trenutno ja imam slobodnog vremena, vita nema 
420noxez je napisao/la:

Prijedlog no hate
Kako god, radimo kad mozemo. Nekad Brix ne moze, nekad ja ne mogu. A posto najvise vremena radimo duo, i kada se desi da jedan ne moze ovaj drugi sve obavi. Uglavnom kako god bilo bitno je da vi igrate na serveru i da ste zadovoljni. Eto Brixu je neki dan bilo lose, i ja sam posao preuzeo na sebe, ostao sam do pola 3 ujutro da se sve odradi kako treba. Nama najvise znaci kad vi znate cijenit nas trud.

Post dobio aplauz od Brix

Samo naprijed, sad bi trebalo jos igraca doci radi gametrackera , ja cu ga baciti na koji site isto , vama to valja ili ne valja ja hocu jos igraca :D

Lijep pozdrav

p.s ako moze neko da kaze od prilike kad ce server biti ponovo up

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.