Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Preporuka - Auto skole

200 pregleda · 5 odgovora · otvorena 13.06.2013. u 00:16

Pozdrav raja
Doslo je vrijeme da i ja polazem vozacki sada posto sam slabo informisan, volio bih da cujem vase misljene koju auto skolu da izaberem, cuo sam da neka ima na Ilidzi za 900 i nesto km, pa sad nezz je li to tacno
Hvala Vam
Auto Škola Spahović - Najjeftiniji u gradu

imaš njihovu fb stranicu nađi , informiši se , najbolji uvjeti sve naj :)
Autoskola Spahović

i autoskola Audi (ne pisi moj ti naudi)
742 je napisao/la:
Autoskola Spahović

i autoskola Audi (ne pisi moj ti naudi)
Moji ti naudi  

Post dobio šamar od skile

Ja sam polagao u MAXLINE-u, instruktor Samir Smailhodžić. Nemam ništa drugo do riječi hvale. Ipak, odaberi sam, pretežno su svi instruktori dobri, do duše nisu svi isti ali kod svih ćeš da naučiš osnove i kako da voziš. Pravo znanje ćeš sticati tek poslije položenog vozačkog ispita, kada sam sjedeš u auto i kada nema instruktora pored tebe zajedno sa duplim komandama da ti pomaže ..

Post dobio aplauz od Limmaa

FritzzYYYY je napisao/la:
Ja sam polagao u MAXLINE-u, instruktor Samir Smailhodžić. Nemam ništa drugo do riječi hvale. Ipak, odaberi sam, pretežno su svi instruktori dobri, do duše nisu svi isti ali kod svih ćeš da naučiš osnove i kako da voziš. Pravo znanje ćeš sticati tek poslije položenog vozačkog ispita, kada sam sjedeš u auto i kada nema instruktora pored tebe zajedno sa duplim komandama da ti pomaže ..
Ista prica, polo majka. Sa Samirom nikad nije dosadno, samo se zeza. Nauciti te da vozis strasno, poslije njega mozes odma za volan (barem u mom slucaju) , a jos ti nikad nije dosadno uvjek zajebancija imas. Mozes se dogovoriti kako hoces i kada ti odgovara najbolje da vozis, automobil polo solida. Ono bas rijeci Hvale

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.