Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Protesti sutra 11.06.

863 pregleda · 45 odgovora · otvorena 10.06.2013. u 23:07

Sta reci? Da li dolazite, sutra cu samo reci da ce havarija biti, narod iz citave BiH dolazi u Sarajevo pred parlament u 12h.

A ovo je sto se malisana tice
http://www.youtube.com/watch?v=-Jt4j42dLys

A i ovo je jedna sjajna vijest.

http://www.source.ba/clanak/6316146147789/vijesti/Taksisti-uz-bebe:-1.500-taskista-ce-blokirati-Marijin-dvor

Sta reci, koju poruku poslati, SVI NA PROTESTE, ZGAZIMO OVE BJEDNIKE IZ PARLAMENTA !  
darkec je napisao/la:
Jasno je sve k'o dan ALI ovaj protest i dalje nista nece promjeniti. Ni drzavni udar ne bi nista promjenio, da bi nesto nabolje krenulo ovde mora se promjeniti citava politicka scena vec 10 godina u politici je sve isto, isti ljudi prelaze iz tabora u tabor a svako ima svoj dio kolaca, jedino ko gubi jeste narod, danas te krade jedan sutra ce drugi jer nema novih lica. BiH se dijeli na 2 entiteta i 1 distrikt, a bas ta federacija je konstantno u minusu, konstatno se uzimaju pozajmice a zasto? Zato sto imate 10 kantona, preko 100 ministara a ostale funkcije se ne mogu ni prebrojati, pa to ni KINA ne bi izdrzala i ona bi bankrotirala da ima toliko sluzbenika. Znaci jedina opcija je promjena sistema a to naravno niko od vladajucih ne zeli jer su svi u srodstvu, tako da je najlakse neku ljenguzu koja nije sposobna za nista postaviti za nekog savjetnika koji ce sjediti u fotelji i primati pare iz drzavnog budzeta.
Po tebi je znači najbolje,iako su male šanse za skidanjem prdonja s vlasti, da ljudi opet kao i prethodnih promjena sjede u kući i kukaju,komentarišu tešku situaciju i niko ništa ne poduzima.

Primjetiš li da se ljudi trude,al što je žalosno uglavnom su studenti umjesto svi da idu,evo i ja isto radim što sam rekao u prvih par rečenica samo komentarišem.I tako su nam prošle godine i godine u bijedi,jadu,KUKANJU I GLEDANJU KAKO NAS GUZE.Bolje da ikako protestuju nego nikako,narod svakako nema posla u BiH pa im dođe ugodno s korisnim.

Ako ne pokušaš,nećeš ni ostvariti 
Da sam u BiH pješke ako treba u Sarajevo 
AlienzZ je napisao/la:
Zamisli da je BiH jedna normalna drzava, sa normalnim politicarima i gradjanima. Da nema korupcije, da svi lijepo zive, da svi idu na more, svi imaju posao (kakav takav), da se svakih 2 mjeseca organizuju turniri u svemu i svacemu, da imamo normalne firme koje bi mogle da to sve sponzorishu, da imaju nagrade, da nam fnatic dolazi 4x godisnje, da smo i mi neki KU**C, ovako nista, sve pokrashe.

Al et, uzivaj u serijama/filmovima. ::ComputerAlone::
Da, znam, ali pazi, ja odavde odlazim, a kao što sam rekao - ja sam sebična osoba.
BannedOTF je napisao/la:
Da, znam, ali pazi, ja odavde odlazim, a kao što sam rekao - ja sam sebična osoba.
Treval ti sredit papire? 

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.