Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Shingeki no Kyojin Epizoda 10 Diskusija

202 pregleda · 8 odgovora · otvorena 09.06.2013. u 19:21

Izvinjavam se što nisam mogao dići temu ranije, imao sam neki obaveza.
Jedna dosta lakša epizoda sa individualnim character development-om. Impresioniran sam sa Arminom i naježio sam se kada je držao govor.
Pixus mi djeluje prilično dobro, onako passivan dok ne dođe do akcije tako da očekujem još dosta od njega.

Kao i obično, tema u zanimljive na 24h da se ne zagubi. Ako niste počeli gledati Shingeki no Kyojin još uvijek javiti mi se na PM za stream link.

Lol'z

Hataraku Maou-sama Diskusija
Ocekivao sam vise akcije u titan formi, osjecao sam da je bilo samo da nas privuce za sljedecu epizodu, i onda se nastavilo ko da se i nije pretvorio. Armin mi nesto ide na ***** jer se vazda nesta premislja, a i ne mogu nesto njegovog glasa.

Valjda sljedeca bude bolja.

3/5
Solidna epizoda,imala je svojih trenutaka. Treba dočekati da Eren dođe do "podruma"   . Armin napokon popravlja moje mišljenje o njemu ali ne mogu mu ovu frizuru nikako oprostiti  
3.5/5
Armin boss mode ON.

Onaj ludi komadant me je nervirao samo tako, da nije bilo Pixis-a brata svi bi ondje poginuli bezveze zbog onog debila.

Dobra epizoda.
Ne mogu docekat da vidim sta ce naci u podrumu. Nesto razmisljam doce tamo a podrum u rusevinama 
Pogledao sam epizodu, mrzim cliffhangere u anime-ima. Možda se odlučim da čekam dok čitav anime izađe pa da onda pregledam.... Ne mogu ja ovako svake subote da visim na koncu  
Malo dosadna epizoda, al' ipak dobra 
Arminov govor je bio epic.

3/5

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.