Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Hataraku Maou-sama 10

77 pregleda · 5 odgovora · otvorena 09.06.2013. u 19:40

Solidna epizoda s prejebenim twistom. Zanima me šta je ovaj paket što je došao Luciferu na kraju ove epizode i kakvu ulogu ima James. James,owner Sentucky Fried Chickena (  ) je zapravo anđeo ( double lol  )
OP screenshots :

koga druze boli ku**c za ove crtane,

Post dobio šamar od MaxYz

Meni je naizmjenična komparacija sa hamburgerima bila najsmiješnija  
Damn Chi-chan.  

Ona hounded house scena je malo reci jaka, oplako sam.  

Uvijek sam mislio da je James zao, ali izgleda da je lik dobar, ipak jos neke misterije ima tu.
ShOoRtY je napisao/la:
Damn Chi-chan.  

Ona hounded house scena je malo reci jaka, oplako sam.  

Uvijek sam mislio da je James zao, ali izgleda da je lik dobar, ipak jos neke misterije ima tu.
Zašto misliš da je dobar? Pretpostavit ću da je zbog toga što je anđeo. Sumnjam da će to ovdje biti slučaj, u animeu poput ovoga , anđeli su uglavnom bad guys dok su demoni dobričine lol.
MaxYz je napisao/la:
Zašto misliš da je dobar? Pretpostavit ću da je zbog toga što je anđeo. Sumnjam da će to ovdje biti slučaj, u animeu poput ovoga , anđeli su uglavnom bad guys dok su demoni dobričine lol.
Da to sam mislio i reci, dok nisi editovao post. 

Mislim dobar je za Emi, ali los za Maou-a i njegove, osim ako se ne desi isti slucaj kao sa Luciferom, gdje se on okrece protiv svog "boss-a", sto bi bilo glupo, jer smo to vec imali.

Mozda je James poslan samo da promatra situaciju, zato je dobar sa svima, ali uglavom vidjet cemo.

Post dobio aplauz od MaxYz

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.