Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

dota 2 compendium

86 pregleda · 8 odgovora · otvorena 08.06.2013. u 23:07

Vece :)

Eh ovako imam par pitanja vezanih za compendium .
Znaci kada uzmem sta sve dobijem kurira bonus rate , gledanje svih meceva na internacionalu i tako.Isplatil se uzeti ? I mozetel nekoga preporuciti ko mi moze kupiti compednium i poslati gift posto nemam karticu neko pouzda.
Jedino ako oces zbog kurira, a inace meceve gledas na streamu i to je to 
Meceve mozes i bez compendiuma gledat.

Dobijes knjigu onu, battle bonus, kurir (koji se moze upgrejdat), 6 tauntova, i HUD.
VioleN je napisao/la:
Meceve mozes i bez compendiuma gledat.

Dobijes knjigu onu, battle bonus, kurir (koji se moze upgrejdat), 6 tauntova, i HUD.
I isplatil se to uzeti :) ?
Isplati se uzeti. Da se dobije samo battle bonus vec bi se isplatilo, al ti dobijes jos mnogo finih stvari. Znaci definitivno se isplati.
ZuZa3 je napisao/la:
Isplati se uzeti. Da se dobije samo battle bonus vec bi se isplatilo, al ti dobijes jos mnogo finih stvari. Znaci definitivno se isplati.
Poznajete nekoga ko je pouzdan da mogu preko njega kupiti posto nemam karticu
Mečeve možeš gledati u igri i bez plaćanja. International je jedini turnir koji bude besplatan za gledati.

Dobiješ bonus rate, onaj novi HUD koji iskreno i nije nešto, couriera koji uskoro dobiva upgrade ali će biti neka vrsta igre ja mislim da bi ih dobio, dobiješ taunte za par heroja i naravno podržavaš pro scenu.

Zbog tih compendiuma dota 2 trenutno ima najveću nagradu u e-sportu za neko natjecanje jer za svaki prodani compendium dodaju 2,5 dolara na nagradu za international.

Ima još "ciljeva" koji će doći ako se proda dovoljno compendiuma, poput glasanje za 8 igrača koji će igrati 1 na 1, ili immortal item, itd. Imaš sve na clientu.
fiskerR je napisao/la:
Za 20KM kupit ću ti ja .
fiskerR je napisao/la:
Ako hoces sam sebi kupit, odes u hypo banku i trazis poklon karticu. Poneses para koliko zelis da stavis na nju ( min 30 ) i to je to.
Dobijes karticu odmah, dodjes kuci i kupis sebi. Tako ti je najbolje. Nista nije to komlikovano. Ako hoces, icu ja s tobom da to odradis. Mislim mogu ti i ja kupit, al ovako je bolje da ti sam sebi pa da mozes i u buducnosti.

Ako zelis, poslji mi pp da se dogovorimo. Pozdrav.

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.