Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Protesti u Sarajevu ?

814 pregleda · 45 odgovora · otvorena 06.06.2013. u 17:43

Da ne kopiram silne likove sigurno svi pratite desavanja na netu.

Vase misljenje o svemu ovome ?

Izgleda da ce ovo prerasti u jedan od najvecih buntova naroda ikad ?

Podrsku demonstrantima dali su mnogi izmedju ostalih i sam gradonacelnik grada...
Odron vlast , normalno da će se narod pobuniti ...
Što bi rekao drug abblle SeneMi
come je napisao/la:
Odron vlast , normalno da će se narod pobuniti ...
Što bi rekao drug abblle SeneMi
Cinjenica je ta da odron vlasti traje dugi niz godina, pitanje je da li je ovo kap koja je prelila casu ?

Ocigledno mnogi ne shvataju ozbiljnost same situacije...

Poslane su patrole specijalne jedinice da evakuisu poslanike RS-a iz parlamenta.
nera_f je napisao/la:
Cinjenica je ta da odron vlasti traje dugi niz godina, pitanje je da li je ovo kap koja je prelila casu ?

Ocigledno mnogi ne shvataju ozbiljnost same situacije...

Poslane su patrole specijalne jedinice da evakuisu poslanike RS-a iz parlamenta.
Ma drug problem je što većina uopšte se ne interesuje ... Evo naprimjer mi svi na Gamersu , sada bi trebali biti na ulicama da protestujemo ...

Nema više države za čovjeka :)
Zašto sada policija ne stane na stranu protesta ?

Kada su bile plate u pitanju, odmah su protestovali.

Sada "rade svoj posao" MRŠŠŠŠŠŠŠŠŠŠŠ

Sreca njihova pa je radni dan, da je Subota/Nedelja pola grada bi bilo ispred parlamenta.

Gdje ste sad GRASovci, lijeva ruka desni đep ono malo para i opreme ? Hajde malo blokirajte parlament, kao što znate grad.

Profe dobili regres za ljetovanje i lagano sportske pripreme za odmor.

Nevalja vam to 
JMBG je bila kap koja je prelila čašu vode. Ja podržavam ovo, da sam u Sarajevu definitivno bih izašao na proteste, međutim vidjeo sam na klixu slike i da je jako jako manjak raje, što studenata, a tamo ima jedna vijest kao idu na pink show da pjevaju, kafići su također bili puni danas, imam par dobre raje iz sarajeva, mnogi sjede i mirno gledaju.. Stvarno je žalosno ne podržati ovako nešto.. Volio bih da dođe još više raje, jer gledajmo malo realno, 20 godina sve isto, ništa se nije popravilo. Još kad mi kaže ma dobro je šuti samo nek se ne puca, pa haloo... Ne znam, jedna činjenica, jedna žalosna činjenica jeste da su većinom mladi zatucani, da idu sa kafe na kafu, trošeći pare od roditelja, a kad im spomeneš ovaj protest, niko neće prstom da makne, naravno čast pojedincima..
skile je napisao/la:

Sreca njihova pa je radni dan, da je Subota/Nedelja pola grada bi bilo ispred parlamenta.

Gdje ste sad GRASovci, lijeva ruka desni đep ono malo para i opreme ? Hajde malo blokirajte parlament, kao što znate grad.

Nevalja vam to 
Ja mislim da trazimo izgovori sa tim "da je vikend vidjeli bi".

I ovi drotovi su prave pi**e ba. Cuj stali da brane parlamentarce. Je**i ih oni u onaj cmar smrdljivi prodani. Drzava se odavno svela na to da svak` gleda svoj interes.

Al` najveci crnjak su ovi lafo iz RS-a. Odmah dizu na nacionalizam. Najbolje zaljuljati na tu stranu pa ce se sve nekako stisati i odvuci od pravog problema.

Sve su to govna, treba staviti ispred parlamenta i stijeljati. Nisu zasluzili da zive vec kad uzimaju zivot jednoj nevinoj bebici.

Dabogda im djeca hodala citav zivot bez JMBG. Sve lopovi!
Vrijeme je i bilo. Ovi politicari sve fol mudonje neke i face, a sturaju kroz prozore .
Danas kad sam dolazio iz sql bio je solidan broj ljudi, a kako kazu raja je pocela dolazit'.
Elysium je napisao/la:
JMBG je bila kap koja je prelila čašu vode. Ja podržavam ovo, da sam u Sarajevu definitivno bih izašao na proteste, međutim vidjeo sam na klixu slike i da je jako jako manjak raje, što studenata, a tamo ima jedna vijest kao idu na pink show da pjevaju, kafići su također bili puni danas, imam par dobre raje iz sarajeva, mnogi sjede i mirno gledaju.. Stvarno je žalosno ne podržati ovako nešto.. Volio bih da dođe još više raje, jer gledajmo malo realno, 20 godina sve isto, ništa se nije popravilo. Još kad mi kaže ma dobro je šuti samo nek se ne puca, pa haloo... Ne znam, jedna činjenica, jedna žalosna činjenica jeste da su većinom mladi zatucani, da idu sa kafe na kafu, trošeći pare od roditelja, a kad im spomeneš ovaj protest, niko neće prstom da makne, naravno čast pojedincima..
Mnogi sjede i mirno gledaju? Izvlačim 2 matematiku i ja da idem da protestujem, gege.

Nemam komentara na ovo jer se narod digne samo kada pritisne kao sto je slucaj ovog djeteta. Pola ovih ode da ih uslika klix puca njima k za proteste. Samo da je moje dijete popalio bih pola grada dok ne napišu jmbg. Moje mišljenje, ne citiraj.
U ovoj drzavi jedina svjetla strana je sport. A ove politicare u zatvor i to je to :)
LubluOtdihat je napisao/la:
Mnogi sjede i mirno gledaju? Izvlačim 2 matematiku i ja da idem da protestujem, gege.

Nemam komentara na ovo jer se narod digne samo kada pritisne kao sto je slucaj ovog djeteta. Pola ovih ode da ih uslika klix puca njima k za proteste. Samo da je moje dijete popalio bih pola grada dok ne napišu jmbg. Moje mišljenje, ne citiraj.
DaBogda pao matematiku kad je ucis u junu.

Ti znas da pola naroda ode gore da digne trans da se slika ? Odkud ti znas "Anstajne".

I ti si previse retardiran da imas svoje misljenje, i evo citiro sam te.

Da je tvoje dijete popalio bi pola grada a posto je tudje ko ga sisa ?
Bio na protestima, dosta raje ima, dosta ima i neke dječurlije koja su došla onako jer ima "puno ljudi" pa da se zezaju. Morao doći jer je buraz pravio neke problema, rado bih ostao...
Sad treba ustrajat i dignut se, ovako sve počinje,
prvo nek kerenu sarajlije, najbliži su
onda trebamo i mi iz drugih gradova.
nera_f je napisao/la:
DaBogda pao matematiku kad je ucis u junu.

Ti znas da pola naroda ode gore da digne trans da se slika ? Odkud ti znas "Anstajne".

I ti si previse retardiran da imas svoje misljenje, i evo citiro sam te.

Da je tvoje dijete popalio bi pola grada a posto je tudje ko ga sisa ?
Svi vi glumite Bogove ovako žao vam ovog, žao vam onog. Žao je i meni djeteta , ali šta ja mogu? Protestante ne je*e niko ni 5 % i traže nešto? Dok se ne zapuca po ovim sto sjede u foteljama nikakvi ti protesti ne mogu pomoći i onda da ja idem sa 16 godina i tražim neka prava? Kada to nisu uradile generacije prije zašto ja sebi mozak da je*em?

Da si ti živ i zdrav, prošao sam danas matematiku, ne brini za mene kad ja učim. 
Svi vi glumite Bogove ovako žao vam ovog, žao vam onog. Žao je i meni djeteta , ali šta ja mogu? Protestante ne je*e niko ni 5 % i traže nešto? Dok se ne zapuca po ovim sto sjede u foteljama nikakvi ti protesti ne mogu pomoći i onda da ja idem sa 16 godina i tražim neka prava? Kada to nisu uradile generacije prije zašto ja sebi mozak da je*em?

Da si ti živ i zdrav, prošao sam danas matematiku, ne brini za mene kad ja učim. 
Nemoj me pogresno shvatiti, ne mislim ja tebi ni o tebi nista lose, ali brate jel ti shvatas koliko smo u KU**U 

Hajd sto nas j**u sa svih strana ?

Hajd sto se zaduzujemo iz mjeseca u mjesec ?

Ali da njih boli ku**c za bebu od 3 mjeseca ? I kazu da se nesigurno osjecaju u parlamentu koji je osiguran ko Bijela kuca ?

Pa je**m im roditelje dokle ?

Cuj ne citiraj...sto onda komentarises?
Ti bi popalio pola grada?
Sta mislis, od cijih dzepova bi se to na kraju obilo? Od dzepova politicara ne bi sigurno .
skile je napisao/la:

Nevalja vam to 
Bio sam tamo. 

Ima i radnika iz GRAS-a. Sto se tice policije i oni su tamo , ali zbog posla. 
Sve dok narod bude gledao TV neće k****m mrdnut, najveća dokazana masovna kontrola. 99% će ovo trajat dok oni ne uvedu taj zakon o JMBG i onda opet sve po starom.... Dok ne pocrkaju svi do jednog, stanje se neće promjeniti protestovali mi ili ne....
Evo sad dosao sa protesta, preko 6 sati sam tamo bio. Mogu reci da je protest organizovan vrlo dobro. Nije bio niti jedan manji incident. Sva urbana raja i raja kojoj na rodnom listu pise ime ovog grada su i bili ispred parlamenta. Papci, seljaci, kockaste glave i ostali slicni koji su se nakon rata docepali asfalta i tramvaja nam i ne trebaju.
Treba istrajati i nikako ne treba odustati. Gore ne moze biti, tako da se ne moze nista ni izgubiti. Ne znam dokle vise vi mislite sutiti i trpiti, a na kafama se zaliti kako nemate posao koji zelite, kako nemate da kupite nesto i kako ni ovo ljeto ne mozete na more jer nemate para. Ovo sa JMB je samo kap koja je prelila casu i ne treba odustati od protesta.
Ma treba se ostatak naroda dignut i sve otic tamo i ocitat im bukvicu 20 dana ako treba svaki dan ici :/ al Bgm kakvi su u nas politicari i da se cijela BiH digne j**e se njih nek su oni siti ... :/ Zalosno

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.