Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija Zaključana

MIXEVI - stanje sve gore

1.307 pregleda · 40 odgovora · otvorena 02.06.2013. u 18:40

Dobar dan gameri !
Ovo će biti jedna 'ružna' tema, i imam namjeru da napišem nekoliko situacija i događaja sa mixeva koji kvare sveukupni dojam mixeva, odnosno kvare igru svima nama. Kršenje pravila je baš prevazišlo svaku mjeru. Da ne duljim sa uvodom, slijedi opis događaja zbog kojih mislim da treba svi da 'ustanemo' i kažemo 'stop!'.

1) Za početak jedna 'lakša' situacija koja se dogodila dosta, dosta puta ali nisam skoro nikad slikao, pa eto imam samo jedan validan dokaz (SS):

Naime na SSu možete vidjeti kako 'fusion' skida pauzu. To nije uradio samo on, uradilo je to dosta drugih igrača, ali kao što sam rekao nisam se sjetio uzimati SSove. Stavljati i skidati pauzu treba imati pravo samo admin, međutim ovo se zloupotrebljava i dosta igrača zbog 'žurim' skine pauzu. Dragi moji drugovi, ako vam se žuri, kako imate vremena za minimum 30min mixa ? Zašto ste uopšte počinjali mix !?

2) Druga stvar je 'flame ban', odnosno u našim pravilima za mixeve - 6. stavka po redu. Toliko je situacija bilo kad neko psuje, čak sam i sam opsovao, mislim 3-4 puta, na say, 'javno' i nisam dobio ban, kao ni drugi. Dakle, i tu nešto ne štima, psuje ko hoće, pa i admini, ali niko ne poduzima mjere. Zašto onda postoji pravilo !?
Da dodam da sam prije nekoliko dana dobio BAN na TSu od PiLe-a čini mi se. Uglavnom, svaka ti čast momak. Ja sam mu opsovao zbog jedne runde @ TS, i on me poslije mixa banovao na 30min. Neka si me banovao i neka me banuje svako kad prekršim pravilo. Nadam se da nisam fulio nick (od lika koji me banovao), ali u svakom slučaju imaš ogroman respect za ovo !
Evo nekoliko validnih dokaza (SSova):
SEXPLOSIVE:

BestSoloTopEU (neki dječak sudeći po glasu):

HEJL (o ovoj situaciji i o hejlu ćemo malo opširnije u narednom događaju/situaciji):

3) Zloupotreba administratorske pozicije je postala svakodnevnica. Admini koji ne krše pravila i koji su OK su baš rjetki. Ja ću samo opisati neke od situacija koje sam lično iskusio i za koje imam dokaze, ostale mogu navesti ali bez dokaza znam da će rjetki vjerovati !
ADMIN: MuckeTaLo.
Jučer, dodao na mix GAGOVANOG lika (SEXPLOSIVE a.k.a DJ IZ BANOVICA - ovaj dečko dakle koristi nick 'DJ IZ BANOVICA' a znamo da u pravilima piše da se na TSu i GAME SERVERU mora nositi nick koji je na portalu). Evo link do teme da ne slikam bezveze: http://www.gamers.ba/forum/10/196868/1/gamers-ba-mix-by-mucketalo-cw-1-/#tema-post-1922383
Dakle, da odmah dodam, MuckeTaLo. nije jedini koji je ovo uradio. Takođe sam i ja prije nekoliko dana, ne znam tačno koga i na čiji mix dodao. Ja sam poslije toga otišao spavati, nisam ni igrao taj mix i ne znam jesu li se uopšte skupili da odigraju, uglavnom to pravilo se redovno krši, a kršilo se i kada je MagnuM igrao nekoliko mixeva na koje su ga add samo igrači, s obzirom da je 'odležavao' ban čini mi se 30 dana zbog psovanja 'ablle-u' (izvini ako sam pogrješio nick).
Hejl je psovao (na TS chat) - GAYMu (kasnije detaljan opis tog mixa i ko je zapravo GAYM !) - SS imate iznad gore.
Takođe, prije neki dan je neki admin, stvarno se ne mogu sjetiti nicka ZAMJENIO (SUB-AO) igrača da bi ušao neko ko je rekao da hoće igrati (nisam siguran ko, i opet kažem, nemam SSove, DEMOe ali situaciju može potvrditi MIDONI ili THEREALHOLGER). Jedan od njih dvojice je dobio 'sub' i kickovan je sa servera da bi ušao taj gospodin. Takođe da dodam da ovaj igrač koji je dobio sub nije opšte prekršio nikakvo pravilo (AFK, psovanje itd.).
Nethall (TS nick: aaaaaaaaaa - opet prekršeno pravilo da nick mora biti isti kao na portalu) - psuje boga, Allaha na TS chatu. Mislim krajnje ružno i rekao sam mu da to nije lijepo. On odgovara sa 'to je moje', jeste tvoje, nisam ti ništa dalje solio pamet ali da jedan admin tako bogara na TS chatu, stvarno opet kažem krajnje nekorektno !
Admini Nikola i Vlex prije 2-3 sedmice nisu okačili demo, ja sam lično tražio Vlexu (kada je na de_nuke napravio -4 HS sa DGLom, sa rampe), a Nikoli je brick tražio minimalno 3-4 puta demo i također ga nikad nije dobio. Takođe se dobro sjećam da je jednom Brick tražio na početku mixa demo Nikoli i da je taj isti mix, Nikola na vjerovatno najdražoj mapi (de_inferno) imao jako loš skor, možda čak i u minusu (6:7 je minus skor, dakle manje ubistava od smrti). Ja ne mogu reći da je Nikola ć/čiter, ali ne može me niko ubjediti u suprotno kada nemam dokaze (demoe a toliko su mu ih puta tražili, ja nisam nikad). Dakle, tu nešto ne štima. Ako je već on tako čist, što vjerovatno i jeste, i ako je bio dobar i na LANu, pa zašto ne stavi taj demo. Nije recordao ? Pa što je to on pametniji od nas, 'običnih smrtnika' koji moramo recordati !? Stvarno ne mislim da je Nikola cheater, ali zašto, zašto nikada ne da demo? Svakome živom bi bilo sumnjivo da momak koji nikada nije dao demo, a koji obično nabere i po 30+ fragova, zapravo koristi cheat. Baš mi je retardirano i krivo što moram ovo pisati ali tako je kako je, demo postavljaj kad ti traže, kao što i meni nekad traže i to je to, onda si čist 100%, sve bez demoa će mi uvijek biti sumnjivo !
Da sad spomenem i admina 'SHABA COLT', kojem sam lično tražio demo, mapa de_train (satro nas, i mene 'sačekao' nekoliko puta baš ofirno) a nije mi ga nikada dao, završilo je na 'ne mori'. Prije neki dan mu opet neko tražio demo ja mislim, i nije opet dao niti će ikad dati, a da ne spominjem kako je lika pucao prefire (mapa de_nuke), te da je i tu imao oko 30 fragova.
Mucketala neću ovdje spominjati oko WHa, ali pazite šta vam kažem, u zadnjih nekoliko mixeva na kojima sam igrao, toliko je puta išao 'nelogičnim putem' jer je znao gdje su igrači. Opisat' ću jednu situaciju sa jučerašnjeg mixa, mapa de_inferno. On i još neki lik, ne znam tačno koji se nisu mogli dogovoriti ko će duže a ko kuću čuvati, ja bio kraće. I sad, nema nikoga kuća, ja u window roomu, oni su oba na dužem - ono hodaju po midu gledaju katakombu. Mucketalo bez i jedne rječi odlazi kuću, stepom i ubija lika u kući. Moram napomenuti da mu niko nije rekao da ide kuću, da je on to otišao onako, nego je samo tu rundu 'odstepao'. SVe ostale runde su nastavili po starom da ne čuva niko kuću, ili da odu kuću tek kad im ja kažem da mora neko paziti i tamo, da ne mogu 2 duže biti. Dakle, baš baš ofirna situacija, ali nisam ni demo tražio niti tvrdim da lik ima WH jer mu nisam pregledao nijedan demo niti tražio, te ne mogu nikako biti siguran da je cheater, nešto slično u slučaju sa Nikolom.
Pošto sam nabrojao dosta admine, da ne bude da nema korektnih admina i igrača nabrojat' ću i sh0cka. Ipak, o njemu ne mogu pisati loše i negativno jer je prema onome što ja znam možda i jedan od najkorektnijih likova sveukupno sa Gamers.ba sajta. Dakle, nije ovo uvlačenje u šupak ovo je jedna realnost i istina koju mogu potvrditi i ostali igrači mixeva !

*) Eh da sada opišemo 2 mixa zbog kojih sam promjenio mišljenje o 'hejl'-u, mislio sam da je rega momak, možda u real-lifeu i jeste, ali što se tiče CSa i mixa, admina, vidio sam tvoju vjerovatno najlošiju stranu :/
Mapa: DE_TUSCAN
Hejl na TSu (ts private chat) psuje Gaymu sestru za cheat. Naime, kasnije mu psuje i SEXPLOSIVE, oba SSa imate iznad ali evo opet 'shortcut' do njih:

Kasnije, poslije mixa 'Gaym' im je rekao da je zapravo njegov real-nick - TEKILA. Tajac !? (Nasta mir i tišina, niko ništa nije pito' ..). Šta je bilo tada !? Skontali ste da prozivate igrača kojem inače ne progovarate ni riječ kada je sa vama u ekipi, kada nosi pravi nick !? To je zapravo samo vaš dokaz zavisti da je neko bolji od vas ! Međutim, kad je neko 'provjeren' (real nick) onda je sve u redu. Iz tog razloga mislim da ste vas dvojica takođe nelegalni, ne mogu tvrditi da imate cheat oba ali kada bi pregledao neke vaše demoe sigurno bi bilo dosta ofirnih situacija. Takođe SEXPLOSIVE proziva NAMIKA (nmk) za WH, a NAMIK proziva njega za WH, dakle obostrano prozivanje i oba mi govore da su 100% sigurni da je onaj drugi cheater. Nekom mojom logikom, ja mogu samo zaključiti da ste vas obojica sigurno nekad palili WH i da znate jedan za drugog da ste ćiteri upravo zbog toga. Opet, neću ispasti nefer i nekorektan pa da tvrdim da imate WH, ali ista situacija važi za tebe NMK kao i za HEJLA i SEXPLOSIVE-a (koji također redovno psuje i proziva HEJL-a na TSu kada igra protiv njega), kada bi pogledao neke tvoje demoe gotovo sam siguran da bi našao dosta ofirnih situacija !

Da pređem na drugi mix, a to je mix na mapi de_mirage, jučer ! Ni od ovog mixa ne mogu naći link teme, ali imam nepobitne dokaze, a to su demo (DOWNLOAD LINK DEMOA: http://www39.zippyshare.com/v/37437437/file.html), kao i SS:
Uglavnom, da opišem situaciju. Prvu rundu kao T mi uzimamo, hejl ubio 2-3 lika na B. Druga runda, mi uzimamo također, i onda neko na kraju runde napiše ili na početku treće da je hejl puko'. Stavljaju pauzu, hejl se ODMAH vraća, ni 20 sec nije bio pukao, dakle očito da je disable/enable adapter od konekcije u Control Panelu, jer na taj način može odglumiti da je pukao a može se i vratiti u roku 20 sec kako je i bilo. Šta se dalje dešava, e pa nećete vjerovati! Lik se vratio, i daje RESTART jer je kao on bio pukao, AFK 2-3 RUNDE a fino sam u tekstu iznad napisao prvu rundu je bio tu. Drugu rundu je 'kao' pukao, i treću su stavili pauzu nismo odigrali treću rundu, što matematski govori/dokazuje da je lik bio AFK samo 1 rundu i to namjerno restartujući konekciju. Poslije restarta mi gubimo prvu rundu, i naravno 2-3 eco runde. Tada moja ekipa odlučuje da ide nožem 'brzi' do kraja meča, kako smo i uradili. Rezultat je naravno bio 16:0. Mix je takoreći 'propao' i hejl je nakon njega otišao sa TS-a. Ja nisam želio igrati sljedeći, upravo zbog te nepravde koja nam je učinjenica .. Uglavnom, u toku mixa saznajem još nešto strašno, a to je da hejlu nije prvi put da ovo radi. Naime, brick mi govori da je dan prije isto tako na mixu više puta restartovao jer su T uzimali rundu .. uglavnom evo i dokaza za to:
Dakle, zastrašujuće činjenice o jednom adminu i liku za kojeg nisam mislio da je ovakav. Nepravda prema igračima je učinjena min. 2 puta sa njegove strane, a vjerovatno nikada neće biti kažnjen.

**) Da sad napišem nešto i ovome HLTVu, kako sam i mislio, i u vrijeme starih mixeva, pa tako i sada ovo je najveće sranje koje ste vi 'head admini' mogli da nam napravite, odnosno ti Vlex, zašto ? Sada se ne recordaju demoi, a link da se skine HLTV niko nikad nije dobio od običnih igrača. Ti sve fino, obećaš, napraviš a zapravo prava strana toga je da na kraju krajeva sve nas ignorišeš i nikada ne ostaviš link da skinemo HLTV. Dakle, ako će te već držati HLTV na serveru, MORATE nam obezbjediti DOWNLOAD tih demoa. Ako ti nemaš vremena ili nećeš zaduži nekoga ko hoće, a ako opet ne nađep nikoga voljnog da radi taj posao, onda fino ukinite HLTV i vratite pravilo da se demoi moraju recordati !
Takođe, situacija oko davanja POV demoa, kada još nije bilo HLTV-a, stvarno mi se nije svidjela zbog jednog razloga. To je brisanje postova sa DEMOLIST teme. Takođe jedan jako glup administrativni potez. Demoi se postave, odnosno postovi napišu, a Nikola ili ko je već zadužen za to ih obriše u jako kratkom vremenskom periodu. Ako već želite držati temu čistom onda brišite postove barem sedmično, jer ako brišete dnevno, ili na sat, izazivate samo još goru reakciju. Npr. Postavim demo, admin/mod obriše post. Igrač koji mi je tražio demo ne vidi post, ne skine demo i belaj. Čemu to ? Sedmično, mjesečno brišite, ali ovo što ste do sada radili je preglupo i prebrzo. Ako vi pregledate demoe ne mora značiti da smo i mi pregledali !

***) Oko djeljenja ekipa, ravnopravno i ravnomjerno, kako piše u pravilima, imam reći sljedeće, neki admini su jednostavno glupi ili se 'prave glupi'. Znam da djelite po principu A-B-A-B, .. ali ako se nekada zadesi da je jedna ekipa prejaka, a druga preslaba što ne reagujete nego ostanete u jačoj/slabijoj ekipi. Kada podjelite izvršite određene korekcije i dovedite ekipe do neke mjere ravnoteže. Meni i sigurno većini igrača je uvijek draže kada je rezultat 15:15, ili kada oba tima skupe barem po 11-12 rundi, kada je neizvjesno, nego kada je rezultat 16:0, 16:3, kada unaprijed znamo da smo dosta slabiji i da ćemo vjerovatno izgubiti .. Dakle nemojte biti 'fiksatori', ako vidite, a očigledno je uvijek kada je tako, slabiju ekipu, prebacite nekog igrača, ili 2, i malo to uravnotežite. Nikada vi nećete svima udovoljiti, nikada ekipe neće biti 100% iste po skillu itd. ali barem malo gledajte na to realnije, a ne fiksno A-B-A-B, .. bit' će svi zadovoljniji !

Rješenje ovih situacija iznad su da se:
- PRAVILA sprovode ozbiljno, bez ikakvih izuzetaka, pa čak i kada je posrijedi nesporazum, odnosno nenamjerna greška od strane igrača/admina;
- HEAD ADMIN provjerava obične ADMINE, te da isti ne zloupotrebljavaju svoj položaj, budite ozbiljniji u vezi toga i oduzimajte admina za greške, barem na neki period, pa ako se 'poprave' vratite ih u administraciju, a ako opet zabrljaju onda ih jednostavno stavite na 'blacklistu' ljudi koji više nemaju pravo dobiti administratora.

Zašto sam ovo pisao ? Sigurno ne iz jednog razloga, a to je da ja dobijem admina. Stvarno nisam išao sa takvom namjerom niti želim obavljati dužnost admina, ali kao običan igrač želim da se PRAVILA, ako već postoje, NE KRŠE. Da se situacija oko PSOVANJA/DAVANJA DEMOa dovede u red !

Pozdrav i ugodno igranje, ali ako se stanje ne popravi, mislim da nikada neće biti ugodno !
Stanje i gore nego što sam ostavio. Vjeruj Frici niko ti ovoliki text neće pročitati. I ja sam djelimično samo preletio. 
simba je napisao/la:
Stanje i gore nego što sam ostavio. Vjeruj Frici niko ti ovoliki text neće pročitati. I ja sam djelimično samo preletio. 
Pročitao sam ja sve, ali sada je problem odgovoriti na sve ovo.  
sto se tice saba COLT moji demo su postavljeni kad je god trazeno.....tako da neam komentar na ovo sto prica lik....a sto bi ti dao demo kad je tu hltv i kad se ne recorda objasni mi molim te....ako ti treba trazi....kad mi je demo zatrazen od strane admina postavio sam......tako dA NE SMARAJ LJUDE!
Ja prvi psujem na mixevima, iznerviram se.

Hale priča nekom nešto a frajer wh svaki mix ima. Inače on je poznat po Sarajevu po svojoj igri.
Ovdje se strahuje jedino od toga da se igraci na mixevima ne izgube, zato se pravila i ne sprovode.

To je cinjenica, ne treba nikome da bude krivo, bio sam svjestan jedne situacije kad sam beze usao u sobu iako ne igram ove mixeve nikako, necu nista da navodim i citiram.

Ne postuje se ona realna "Druzba je druzba, sluzba je sluzba"
Tako da svako brani svoga a ne treba da bude tako.

Takodjer da kazem da nije NIKOLA kriv za ovo stanje, nego su kriva napacena djeca, Nikola u ovoj situaciji ne moze ama bas nista da uradi jedino da rasformira cijeli admin team i da podjeli drugima admine, al opet bi se isti qrac ponavljao po mixevima.
Isto da se nadovezem kada pojedini admini dignu mixeve, oni ne dijele ekipe nego njihovi haveri podjele ekipe odmin samo pomuva u sobe, ako vam se tako igra igrajte 5 v 5 mirc ili sta ocete. Isto tako neki dan je bilo odredjeno psovanje na say familije jednom liku iz moga tima, ja kazem admine imali te bolan, on odgovara "ne nema me" da podsjetim i taj igrac je prijatelj od admina, taodje na jednom mixu mi se desilo da igra neki lik sa mnom u ekipi i satire lik "vjerovatno uz pomoc odredjenog pomagala" sto ja nemogu suditi ulazi admin mixa u sobu, psuje liku familiju i izadje iz sobe, potom ulazi jedan igrac mixa u sobu koji ima odredjene permisije na nicku, pa ignorira max clients limit u sobi, takodjer mu psuje familiju, ali to se trebalo rijesiti na drugi nacin.

Mislim da nema potrebe da javno prozivam ove koji su to radili jer stvarno nema potrebe, jer nisu oni jedini koji to rade ima veliki broj admina koji to isto rade.

Isto tako pohvala za sh0ka i pileta, i gln momci su zreli i vise nego realni tokom igranja njihovog mixa.
Pozz

Edit: +1 na temi, jer ovo je stvarno bilo potrebno :)
Evo pročitah sve bukvalno od riječi do riječi. Morao sam ući preko fb-a da dam odgovor. Najveći problem oko ekipa ima mucketalo jos pogotovo ako igra sa vlexom. Nek indev potvrdi ovo, hajde zanemarili smo to sto je namjestio ekipu ali i mapu nuke kada su postavili pa gg mogo si bar staviti mirage da i tt ima bar kolike tolike šanse proitv bogovske ekipe.
Ne znam koji je problem sa ovim hltvom, dok smo bili admini kod simbe svaki meč smo mi zvali hltv i ko želi damo download link i završena priča. Da ovom priliko spomenem admina weedsa, znači milion puta ja ili dva tri igrača tražimo demo igraču iz njegove ekipe i nikada ne želi da mu zatraži odgovor "ja sam admin, "taj igrač" ne moraš davati demo".
Ima još dosta toga, nego mi brate smor pisati. gg
Brate ti si gori jer se oko ovoga mucis. Ja sam odmah kad je nikola(ne Nikola) dobio moda znao sam da tu nesta ne stima kako treba. Dobro je poznato ko je kome guzni haver ovdje necu nista u vezi toga pisati. Po meni jedini no feelings-man je skile boli ga kita imas li 9999 samara ili 0, da li spamas ili si napisao kilometarski post, uvijek je tu da odgovori kako dolikuje i kako treba. Nego da ne skrecem sa teme. Mixevi sranje stanje.

Al ono #senemi sranje stanje, prvo serveri. Ja ne znam na kakav 1000 fps su prebaceni ali danas smo se na mixu uvjerili da potrosis 30 metaka na jednu osobu( racunaj bar 20 u tijelo) i osoba se nastavi kretati normalno(Larsson danas par situacija puca lika lik njega ne mogu da se rane).

Raspored ekipica: ja se do sada nemam sta pozaliti osim recimo sinoc mixa sto je vlex kreirao, svi idemo redom a-b-a-b kad cujes vrlog vlexa 'ovog hejtera ce u b' i mene move-a a ide duplo a sa nikolom. Nikola stavlja nuke mapu koja se prije toga dva mixa igrala i ne slusa igrace kada kaze da promjene.

Psovanje, ja licno to ne bih zabranio osim ako se ne dira nacionalnost, vjera i porodica jer kao i svugdje u svijetu za neku gresku ili kada se iznervira u covjekovoj je prirodi da mu ta psovka izleti. Sve i da nije tako, ne postoij nacin da se uprati svaka psovka niti da se kaznjava za svaku - ne bi bilo igraca da igra mixeve uopste.

Hale- Taj dio nisam citao, ne zanima me iskreno .

@Edit:Za HLTV demoe, SRANJE. Ili dajte pristup adminima hltv demoima ili ukinite hltv. Jer kakve je koristi od toga ako ne dobijamo demoe. I sam sam par puta trazio demo kazu hltv, od hltv demoa ni glasa. U esl skripti stoji RECORD SVI OBAVEZNO ja trazim POV demo niko nije rekordao.

Znači glavne primerdbe su:
- Štela
-TeamBalance
-Serveri
-HLTV DEMOS

Izvintavam se na gramatickim greskama, nisam pratio ako sam gdje grijesio #senemi.
Želim ti kao prvo ukazati veliko poštovanje za ovu temu što si odvojio vremena i kao jednom od rijetkih igrača koji su normalni.

Eh ja ću se nadovezati na ovo sve što si napisao i neće mi biti mrsko izgubiti pola sata da napišem ovaj post, za razliku od nekih admina koji ovo neće ni pročitati.

PAUZA:
Istina je to kada neko pukne u pola mixa da ima dosta igrača koji skidaju pauzu. Ja govorim po 10 puta tim igračima ne skidajte pauzu, ali oni se ne obaziru na to. Najčešće se to dešava sa MagnuM-om i EN1KM-om, koje svaki put prijavim ne samo radi pauze i psovanja i milion ostalih stvari. Oni budu banovani na 7 dana vrate se i opet sve po starom. Takve igrače treba banovati za stalno!

FLAME BAN
Svaki put kada neko opsuje znači direktno nekom majku, sestru nebitno šta već ja ga opomenem na SAY, većina ih prestane tada psovati, ako ne prijavim svaki put i budu banovani na 7 dana, neki se opamete neki ne. Što se tiče admina slažem se s tobom nekolicina admina psuje i to trebate prijaviti Nikoli, ja ću to sve potvrditi jer znam ko sve od admina psuje igračima.

ZLOUPOTREBA ADMINISTRATORSKE POZICIJE
Mućekatalo je admin, iskreno zaslužio je admina što se tiče igranja jer se ne skida sa mixeva, al' ne leži u tome sve. Ne možeš ti dat admina onom ko ne zna osnove csa i ko je tek počeo igrat cs-a i koji ne zna pravila mixeva, što se mene tiče skinuo bih mu admina.

Što se tiče suba, jedom su lika subali bez ikakvog razloga (što neko treći hoće da igra), ne sjećam se koji je admin bio, al' ja to nikad ne radim.

Što se tiče nethalla potvrdit ću da je psovao igračima "OD DO". A što se tiče nickova opominjem milion puta promjeni nick i tako da nikada ne startam dok svi fino ne stave tag i nick, jedino startam kad podlegnem pritisku kada kažu "startaj j**o te nick i tag nisi na Dreamhacku" šta ću tada moram jer ko će se natezati po 10 minuta tražiti sub tom igraču koji neće da mijenja nick, pustim takve igrače i to dokazuje kako razmišljaju.

Što se tiče Nikole, upravu si što se tiče toga, nek' postavi jednom demo i ne treba više da se vi uvjerite da nema cheat. Ja nikada ne bih ni pomislio da on ima jer se momak x puta dokazao na lanu (ovo je bez ulizivanja xD).

Vlex - Šta ćeš što on neda demo? - Nemaš se kome žaliti tako da trpi to i mi trpimo i šta ćeš.

Što se tiče Šabe ne znam što nisi lijepo prijavio Nikoli, jer je on dužan da dadne demo, a dosta admina odgovara tako kada neko traži demo "ne mori" itd itd.

Mućketalo je početnik i igrao sam dosta puta sa njim mix, on ne zna gdje hoda tako da nemoj da te čudi ova situacija što je napravio na infernu.

Slažem se da je sh0ck i najbolji admin, ne bih da se hvalim, al' za sebe smatram da sam odmah poslije njega po svemu najbolji (ne znam kolko ste primjetili moj rad na mixevima), jer se trudim da uvedem lijepu atmosferu u mixeve.

Što se tiče hejla nisam igrao sa njim puno puta, a do sada što sam igrao bilo je sve rega. A to što je radio normalno treba ga kazniti i slažem se s tim.

Što se tiče traženja demo-a, kada jedan igrač napiše od tog igrača hoću demo, dovoljno je da napiše admin na rcon say "NICK DEMO" i ako i dalje bude morio taj igrač banuj ga sa servera nađi sub i nastavi igrat.

Što se tiče hltv-a slažem se s tobom jer od toga nema ništa (sam si objasnio zašto). Treba se vratiti stari način i to je najbolje riješenje i da se svake sedmice brišu postovi na demolisti.

Što se tiče podjele ekipa, uvijek se neko nađe da se žali. Kako god ja da podijelim i koliko god se trudio da to bude ravnopravno naći će se osobe koje će se buniti i psovati meni sve po redu. To neka dijele admini kako hoće msm (kako oni misle da je ravnopravno). Ili da se uvede neki sistem koji će random podijeliti igrače, jer tada neće biti prigovora.

Toliko od mene, zaista sam se potrudio da ovo napišem i vrijedi pročitati jer je ovo 100% istina i što je FritzzYYYY i što sam ja napisao.

Pozz

Post dobio aplauz od NIKOLAAAa

Dokle god je pristup igrača ovakav kakav je, stanje će biti ovakvo pa i gore.

Znači 90% igrača nakon što napiše "add" na temu misli da može raditi šta hoće, stavljati nickove koje hoće, psovati itd.

Lično se trudim da smanjim u najvećoj mogućoj mjeri i to psovanje, što između igrača, što upućeno na moj račun ali ne možeš se ti raspravljati s nekim ko nema osnovnog odgoja i ne zna se ponašati među ljudima. Takve jednostavno na banlist dok se ne saberu .
U nekim slučajevima ni to ne prolazi jer igrač kojega sam banovao dobije dozvolu nekoga iznad mene i nastavlja sa igrom.

Što se tiče demoa (koji su do sad bili na demolisti) ne vidim razlog zašto bi ostajali na temi ako su pregledani od strane admina. Doduše ima tu i prijateljskih odnosa pa ono napiše radi reda "demo pregledan" da ne bi ko dalje gledao , stoga bi trebalo odrediti 1-2 (neutralna) admina za nezahvalan posao, tj. pregledanje demoa. Nikome to nije drag posao ali da bi bilo sve regularno to je najbolji način. To je u slučaju ako hltv ne ostane na #1i ne uvede se na ostale servere ...

Ovo za moje psovanje, to uopšte nije tvoj problem. Taj koji sam mu psovao mogao je dići temu i žalit se. Mislit da su mixevi kao što su uvijek bili. a naravno uvijek će biti psovanja i svađe oko čita, ne vidim u čemu je problem. Ovo za davanje restarta zamolio bih vlexa da da HLTV demo ako je moguće, da vidiš jesam li puko i jesam li bio afk 2 runde.  Mislio sam da si normala momak, ne cinka zbog svake gluposti, a ustvari si jedan obicni no-lifer kome je stalo do admina više nego ikom.  toliko od mene, radite sta hocete
Ko je uopste meni trazio demo?

Nije niko.

A sto se tice HLTV demoa, ko god mi se javio da hoce taj i taj demo dobio je download link, sta hocete da Vam dam javno ovde moj username i password ? Uozbiljite se

Demoi :

02/06 - 2013
Match time:
Start: 2013-06-02 19:08:12
End: 2013-06-02 19:46:13
Players:
b.jimb0 - Steamid: STEAM_0:0:1024403541
a.colt_niNja - Steamid: STEAM_0:0:1191633928
a.kareN - Steamid: STEAM_0:0:1261255243
b.MucKetaLo. - Steamid: STEAM_0:0:306621566
a.zes - Steamid: STEAM_0:0:34229957
b. sejz - Steamid: STEAM_0:0:424066455
b.SEXPLOSIVE; - Steamid: STEAM_0:0:61262470
b. LegolaS # SN - Steamid: STEAM_0:0:64690829
b.Vlex - Steamid: STEAM_0:0:66069763
a. g4z1111j4 - Steamid: STEAM_0:0:982439808
a. nikola - Steamid: STEAM_0:1:20398015
a.eldomaajka 4:20 - Steamid: STEAM_0:1:50236601
Status:

download

Match time:
Start: 2013-06-02 17:57:11
End: 2013-06-02 19:02:14
Players:
a.sh0ck - Steamid: STEAM_0:0:1488591947
b.s0uth ♥ NaIdA - Steamid: STEAM_0:0:1652947042
nik sa portala - Steamid: STEAM_0:0:2039248142
A.MucKeTaLo - Steamid: STEAM_0:0:306621566
beatsbyDRE - Steamid: STEAM_0:0:33452112
b.zes - Steamid: STEAM_0:0:34229957
a. hlgrt - Steamid: STEAM_0:0:34717062
a.mufaaa1g - Steamid: STEAM_0:0:843284857
a.snapl0lz - Steamid: STEAM_0:0:923053751
Status:
download

Match time:
Start: 2013-06-02 16:26:11
End: 2013-06-02 17:47:13
Players:
b.SsKull - Steamid: STEAM_0:0:1096037017
b.sABAAAAAAAAAAAAAAAa - Steamid: STEAM_0:0:1191633928
Na`Vi markeloff - Steamid: STEAM_0:0:1349922404
a.nele - Steamid: STEAM_0:0:1374657405
b.sh0ck - Steamid: STEAM_0:0:1488591947
a.anais - Steamid: STEAM_0:0:1836173931
a.LARSSON - Steamid: STEAM_0:0:2039248142
a.Mandzoooooo - Steamid: STEAM_0:0:20704158
b.n1ghtgUUUd - Steamid: STEAM_0:0:2143647034
A.MucKeTaLo - Steamid: STEAM_0:0:306621566
b.gln - Steamid: STEAM_0:0:42341919
b.MAIDSON - Steamid: STEAM_0:0:54114861
a.Vlex - Steamid: STEAM_0:0:66069763
a.Enterasu - Steamid: STEAM_0:0:66521539
b.dsn - Steamid: STEAM_0:0:678296219
b.mufaaa1g - Steamid: STEAM_0:0:843284857
b.nikola_design - Steamid: STEAM_0:1:20398015
Status:
download

Match time:
Start: 2013-06-02 13:49:11
End: 2013-06-02 15:44:13
Players:
a.F4NT0M - Steamid: STEAM_0:0:1104759529
A.sylah1337 - Steamid: STEAM_0:0:1180883478
b.SHABAAAAAAAAAAAAAaa - Steamid: STEAM_0:0:1191633928
b.nele - Steamid: STEAM_0:0:1374657405
b.PK1111 - Steamid: STEAM_0:0:137490559
b.kalu4zlaxon - Steamid: STEAM_0:0:1512172211
b.Master - Steamid: STEAM_0:0:1664388437
a.nargila;HUHAHAHAHAHAH - Steamid: STEAM_0:0:2143647034
b.MucKeTaLo. - Steamid: STEAM_0:0:306621566
b.sandiBL - Steamid: STEAM_0:0:315760410
GO HARDER - Steamid: STEAM_0:0:34717062
b.nre - Steamid: STEAM_0:0:43048690
b.Alfa - Steamid: STEAM_0:0:438732113
a. w c K d - Steamid: STEAM_0:0:47384415
a.Customzz[VALDE.ba - Steamid: STEAM_0:0:47390172
A hejl - Steamid: STEAM_0:0:58359734
b.DSNFROMHELL - Steamid: STEAM_0:0:678296219
a.BolesniVojnik - Steamid: STEAM_0:1:21916484
A ZLAXONY111 - Steamid: STEAM_0:1:22964076
A.k1d [VALDE.ba] - Steamid: STEAM_0:1:33316710
b.Arten - Steamid: STEAM_0:1:48626963
b.eldomaajka - Steamid: STEAM_0:1:50236601
a.Arki1337 on TV - Steamid: STEAM_0:1:59099947
b.PK112111 - Steamid: STEAM_0:1:60470565
Status:
download

Match time:
Start: 2013-06-02 11:40:11
End: 2013-06-02 13:48:13
Players:
empty - Steamid: STEAM_0:0:1024403541
a.F4NT0M - Steamid: STEAM_0:0:1104759529
b.SHABAAAAAAAAAAAAAaa - Steamid: STEAM_0:0:1191633928
b.Enterasu - Steamid: STEAM_0:0:1512172211
a.nargilla - Steamid: STEAM_0:0:2143647034
a.sandiBL - Steamid: STEAM_0:0:315760410
a. hlgr - Steamid: STEAM_0:0:34717062
b k33333333333RSON 4 bo2 - Steamid: STEAM_0:0:47384415
b. 742 #senemi - Steamid: STEAM_0:0:53251329
b.Weeds bo2 - Steamid: STEAM_0:0:58316367
BE.DESTUNLEASHED' - Steamid: STEAM_0:0:664050734
b.mufaa - Steamid: STEAM_0:0:843284857
b.snapl0lz - Steamid: STEAM_0:0:923053751
b.aRTEN[4]bLMM - Steamid: STEAM_0:1:48626963
b.internal - Steamid: STEAM_0:1:57299215
a.Arki1337 on TV - Steamid: STEAM_0:1:59099947
Status:
download

Match time:
Start: 2013-06-01 23:14:08
End: 2013-06-02 00:51:12
Players:
a.DJ IZ RAKOVICE @ Silnet - Steamid: STEAM_0:0:1024403541
Na`Vi markeloff - Steamid: STEAM_0:0:1349922404
b.kA1B4 4 BIHAC '.' =D - Steamid: STEAM_0:0:1534485510
b.Gaym '.' - Steamid: STEAM_0:0:1933053081
b.LARSSON - Steamid: STEAM_0:0:2039248142
A.MucKeTaLo. - Steamid: STEAM_0:0:306621566
spleN - Steamid: STEAM_0:0:33321055
A.WANTZ - Steamid: STEAM_0:0:42220160
a. kEEEEEEEEEEEEEEEERSON - Steamid: STEAM_0:0:47384415
a.DJ IZ BANOVICA @ Silnet - Steamid: STEAM_0:0:61262470
a.frixioN. - Steamid: STEAM_0:0:709125299
a.mufaaa1g - Steamid: STEAM_0:0:843284857
b.shiDe. - Steamid: STEAM_0:0:859525873
b.ZubaC. - Steamid: STEAM_0:0:928836325
B.FRiTZZY - Steamid: STEAM_0:1:12254443
b.brick - Steamid: STEAM_0:1:38319518
b.eldomaajka - Steamid: STEAM_0:1:50236601
a.pullcet_t - Steamid: STEAM_0:1:9813964
Status:
download

Match time:
Start: 2013-06-01 21:53:08
End: 2013-06-01 23:00:09
Players:
a. FORCENN; - Steamid: STEAM_0:0:1413091723
BEKKA.esi.mi.dobar. - Steamid: STEAM_0:0:1846336737
b.nugz - Steamid: STEAM_0:0:2048576349
b.beq - Steamid: STEAM_0:0:228382954
b.Weeds - Steamid: STEAM_0:0:58316367
a.frixioN. - Steamid: STEAM_0:0:709125299
a. nikola_d3sign - Steamid: STEAM_0:1:20398015
a.fusion - Steamid: STEAM_0:1:37858581
a.eldomaajka - Steamid: STEAM_0:1:50236601
Status:
download

Match time:
Start: 2013-06-01 20:48:07
End: 2013-06-01 21:46:09
Players:
Nele - Steamid: STEAM_0:0:1374657405
b.anaiis [420.tka] 4Z - Steamid: STEAM_0:0:1836173931
a. TARIKEEEEEE. [105] - Steamid: STEAM_0:0:33905327
a.kalalaza - Steamid: STEAM_0:0:983779155
a.Arki1337 - Steamid: STEAM_0:1:59099947
Status:
download

Match time:
Start: 2013-06-01 20:08:07
End: 2013-06-01 20:43:09
Players:
b.popii0074ESG - Steamid: STEAM_0:0:137490559
b.Kazmitch' - Steamid: STEAM_0:0:1512172211
A N A I S [420.tka] Q_Q - Steamid: STEAM_0:0:1836173931
K - Steamid: STEAM_0:0:2143647034
B.WANTZ - Steamid: STEAM_0:0:42220160
a.MAIDSON - Steamid: STEAM_0:0:54114861
A.FRiTZZY[ninja - Steamid: STEAM_0:1:12254443
Status:
download

Match time:
Start: 2013-06-01 18:55:07
End: 2013-06-01 20:04:09
Players:
b.SHABAAAAAAAAAAa - Steamid: STEAM_0:0:1191633928
b.snaydeer - Steamid: STEAM_0:0:1205914521
b.popii0074ESG - Steamid: STEAM_0:0:137490559
b.Kazmitch' - Steamid: STEAM_0:0:1512172211
a.nugz - Steamid: STEAM_0:0:2048576349
a.N A R G I L A - Steamid: STEAM_0:0:2143647034
b. sAzE-dA-dEsTrOyEr [[gg - Steamid: STEAM_0:0:424066455
a kEEEEEEEEEEEEEERSON[gegee - Steamid: STEAM_0:0:47384415
b.MAIDSON4Norway - Steamid: STEAM_0:0:54114861
b.mufaaa - Steamid: STEAM_0:0:843284857
a.FRiTZZY - Steamid: STEAM_0:1:12254443
Status:
download

Match time:
Start: 2013-06-01 17:16:07
End: 2013-06-01 18:40:09
Players:
a._jasmeeN - Steamid: STEAM_0:0:110654069
a.Spektor ;o - Steamid: STEAM_0:0:1181054473
b.COLT - Steamid: STEAM_0:0:1191633928
a.BestSoloTopEU - Steamid: STEAM_0:0:1512172211
b.kA1B4 4 BIHAC '.' =D - Steamid: STEAM_0:0:1534485510
b.Gaym '.' - Steamid: STEAM_0:0:1933053081
b.tarot - Steamid: STEAM_0:0:2039248142
b.bitii;HUHAHAHAHAHE - Steamid: STEAM_0:0:2143647034
a.beatsbyDRE - Steamid: STEAM_0:0:33452112
a. TRH - Steamid: STEAM_0:0:34717062
a LAZ I MIKRIJA[[gegge - Steamid: STEAM_0:0:47384415
A.DESTUNLEASHED' - Steamid: STEAM_0:0:664050734
b.mufaaa - Steamid: STEAM_0:0:843284857
B.FRiTZZY - Steamid: STEAM_0:1:12254443
b. nikola_d3sign - Steamid: STEAM_0:1:20398015
B.EN1QMA - Steamid: STEAM_0:1:43654315
b.Arki1337 on TV - Steamid: STEAM_0:1:59099947
Status:
download

Match time:
Start: 2013-06-01 16:16:07
End: 2013-06-01 16:58:09
Players:
a.jimb0 s portala - Steamid: STEAM_0:0:1024403541
b. SkOj4 - Steamid: STEAM_0:0:1149992160
b.kareN - Steamid: STEAM_0:0:1261255243
a.popii0074ESG - Steamid: STEAM_0:0:137490559
a.KALU_ - Steamid: STEAM_0:0:1512172211
b.SEXPLOSIVE; - Steamid: STEAM_0:0:61262470
a. 1921 ILIDZA ! :] - Steamid: STEAM_0:0:708239246
b.ZRINJSKI MOSTAR ! [gjs] - Steamid: STEAM_0:1:61529184
Status:
download

Match time:
Start: 2013-06-01 15:10:08
End: 2013-06-01 16:12:09
Players:
b. SkOj4 - Steamid: STEAM_0:0:1149992160
a.Spektor ;o - Steamid: STEAM_0:0:1181054473
a.popii0074ESG - Steamid: STEAM_0:0:137490559
b.kalu4esg - Steamid: STEAM_0:0:1512172211
aa.pocetNIK ]HADZICI - Steamid: STEAM_0:0:33321055
a.NIREEEEE - Steamid: STEAM_0:0:43048690
b kEEEEEEEEEEEEEEEEEERSON[gegee - Steamid: STEAM_0:0:47384415
b.Desperado - Steamid: STEAM_0:0:48629909
a.MAIDSON♥ESG - Steamid: STEAM_0:0:54114861
BE.DESTUNLEASHED - Steamid: STEAM_0:0:664050734
b.pullcet_t ]HADZICI - Steamid: STEAM_0:1:9813964
Status:
download

Match time:
Start: 2013-06-01 13:45:08
End: 2013-06-01 15:09:10
Players:
b.jimb0 s portala - Steamid: STEAM_0:0:1024403541
a.sbn star - Steamid: STEAM_0:0:1191633928
a.Master - Steamid: STEAM_0:0:1664388437
b.LaVita mano - Steamid: STEAM_0:0:1933053081
b.k1d0r - Steamid: STEAM_0:0:2086914361
a. NRM - Steamid: STEAM_0:0:2139152329
b.sandiBL - Steamid: STEAM_0:0:315760410
a.kEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEERSON - Steamid: STEAM_0:0:47384415
a.Customzz[malik1dmalicrnjak - Steamid: STEAM_0:0:47390172
A.DESTUNLEASHED - Steamid: STEAM_0:0:664050734
VALDE k1d - Steamid: STEAM_0:1:33316710
a.internal - Steamid: STEAM_0:1:57299215
a. - Steamid: STEAM_0:1:9813964
Status:
download

Match time:
Start: 2013-06-01 12:52:07
End: 2013-06-01 13:43:09
Players:
AKAKA - Steamid: STEAM_0:0:1024403541
rknDA1337 - Steamid: STEAM_0:0:1028957293
b.bekka.esi.mi.dobar. - Steamid: STEAM_0:0:1846336737
a.742 mano - Steamid: STEAM_0:0:1933053081
b.beq - Steamid: STEAM_0:0:228382954
a.nodzenzziiOUR'mdfckenzzii - Steamid: STEAM_0:0:328510911
b.MRi - Steamid: STEAM_0:0:330416266
aa.pocetNIK - Steamid: STEAM_0:0:33321055
THEdommi - Steamid: STEAM_0:0:34717062
B.DESTUNLEASHED - Steamid: STEAM_0:0:664050734
a.dsn - Steamid: STEAM_0:0:678296219
b.bendzii - Steamid: STEAM_0:1:48282883
Status:
download

Match time:
Start: 2013-06-01 11:17:07
End: 2013-06-01 12:47:09
Players:
a.cwN - Steamid: STEAM_0:0:116075523
a.Master - Steamid: STEAM_0:0:1664388437
b.bekka - Steamid: STEAM_0:0:1846336737
b.742 mano - Steamid: STEAM_0:0:1933053081
a.nugz - Steamid: STEAM_0:0:2048576349
a.MRI El Stanicawy - Steamid: STEAM_0:0:330416266
A.INSANE - Steamid: STEAM_0:0:42717604
b.m52 - Steamid: STEAM_0:0:578402622
A.DESTUNLEASHED - Steamid: STEAM_0:0:664050734
b.3yM - Steamid: STEAM_0:1:43654315
b.RenGeLe - Steamid: STEAM_0:1:48077689
a.iNFAMOU5. ♥ - Steamid: STEAM_0:1:53131061
a.bunta - Steamid: STEAM_0:1:6551407
Status:
download

Match time:
Start: 2013-06-01 01:29:06
End: 2013-06-01 02:53:08
Players:
b.SsKull - Steamid: STEAM_0:0:1096037017
Bhop|AWP PRO ZElA. - Steamid: STEAM_0:0:1349922404
kA1B4 4 BIHAC '.' =D - Steamid: STEAM_0:0:1534485510
a. A N A I S ; ?_? - Steamid: STEAM_0:0:1836173931
b.beatsbyDRE - Steamid: STEAM_0:0:33452112
b. LubluOtdihat - Steamid: STEAM_0:0:424066455
420iNdev - Steamid: STEAM_0:0:42425790
b kEEEEEEEEEEEEEEEERSON - Steamid: STEAM_0:0:47384415
A hejl - Steamid: STEAM_0:0:58359734
a.DJ IZ BANOVICA - Steamid: STEAM_0:0:61262470
a.MYSTERY Vlex - Steamid: STEAM_0:0:66069763
b.arman10 - Steamid: STEAM_0:1:48591807
B nmk - Steamid: STEAM_0:1:64139147
Status:
download
Znas zasto sam ovo procitao?? Zato sto si to Fritzy ti napisao, jedan od realnih igraca 100%, ja sam najlosiji na gatheru, ali po igri, brt i ja se iznerviram danas je bila situacija da sam weedsu opsovao nenu, igramo mi mix znaci stalno lik me move, ja ga pitam sto to radi, kaze suti znaci na pola mixa lik me mova iz sobe, ako necemo bit na ts3, ja cu ga deinstall meni je bolje bez njega, morao sam mu opsovat, u ovih mixeva 30+ sto sam odigro zadnju sedmicu/dvije nisam nikome nista opsovo, a desilo mi se da psuju ostale ne mene, msm i mene znaci ne znam na ts3 lika prica mrsko mi izlazit, ne znam glasove i to, samo suju raja pa onda na mixu na say javno..
Ne znam sta da ti kazem. Jos nesto

-Vlex , neki admin digne mix drugi ubaci se zajedno sa vlexom i ne gledaju igrace, naprave jacu ekipu, ovo je istina ima par igraca se jos zalilo, a Nikola, danas sam igrao mix svi su govorili da je ofiran za cit iz njegovog tima samo dok je on bio ziv pisali su na team_say, i da ima jump scriptu ne znam jel zabranjeno, al mene za cit brine, nazalost nemam dokaza ako bi trebalo nadjem temu, dje sam igro taj mix i vidimo sve, ima demo ja msm snimo sam. Jos nesto

-Jednom sam u zivotu trazio demo, znaci nisam ubije te odma daj demo, znaci , jednom lik i kaze ne moze, jos pitao moze li demo? Sta da ti kazem..

-Fritzy jedan od najrealnijih igraca, sto jest jest, svi smo mi opsovali nekad. I ovo je u pravu

-sh0ck jedan od najboljih admina, znaci pravilno rasporedi ekipe, nisam ga cuo da psuje barem ja, i ako jest znaci nema nepravde sve fino rjesi.. Al opet psovanje je najgora stvar, ode ti sve mrtvo, meni je weeds vratio nemam ja sta protiv, ja njemu nenu on meni sve mrtvo, al ko je on da zajebava, al uglavnom ispalo je da sam ja pogrjesio, ne smijem pricati na ts3, brate niko nece da vodi svi sute
hejl je napisao/la:
Ovo za moje psovanje, to uopšte nije tvoj problem. Taj koji sam mu psovao mogao je dići temu i žalit se. Mislit da su mixevi kao što su uvijek bili. a naravno uvijek će biti psovanja i svađe oko čita, ne vidim u čemu je problem. Ovo za davanje restarta zamolio bih vlexa da da HLTV demo ako je moguće, da vidiš jesam li puko i jesam li bio afk 2 runde. ;) Mislio sam da si normala momak, ne cinka zbog svake gluposti, a ustvari si jedan obicni no-lifer kome je stalo do admina više nego ikom. ;) toliko od mene, radite sta hocete
Mene bi bilo stid javit se na temu, toliko od mene.
Sve dok ovo budu vodile neodovorne i neozbiljne osobe situacija se nikada nece popraviti.
Tako da je jedini način da bi se ova situacija popravila jeste da mixeve počnu voditi odgovorne i ozbiljne osobe, ili uvesti gather.
m4n0 je napisao/la:
Mene bi bilo stid javit se na temu, toliko od mene.
toliko od mene.

Post dobio šamar od NIKOLAAAa

Eh ovako kume , prvo da ti kazem da je tema u jednu ruku dobra ali i loša.Kada bi se sva moguca pravila provodila na gba ostalo bi 10 ak normalnih igraca,jer nema mixa da neko nekome nesto ne opsuje i nema logike banovat svakoga...
Što se tice hltv-a mislim da je glupost,glupost ,necu navoditi razloge ali vjeruj ima ih podosta..Mislim da si neke "činjenice" izvlacio glupe trazio si iglu u plastu sijena znaci na svakoga se moze zaliti na gamersu.Isto tako nisam vidio da si nesto za mene pisao,al eo sam cu rec nekada nisam fer sto se tice mixeva jer ima milion situacije gdje se uvijek 1 majmun nade na mixu da mu nesto nije pravo ... Što se tice raspodjeljivanja ekipa mislim da treba ici po redosljedu A B A B i prvi admin koji to prekrsi treba da se uslika i prijavi jer vjerujem kada bi jedan admin izgubio admina da bi se ostali poceli ustrucavati i to se nebi dogđalo(to je neko moje misljenje pa sad bi li to bilo tako ili ne...).A ti fritzy nemam kume nista protiv tebe ali nemoj da dizes teme ako ti prvi psujes nekome nesto imam 3-4 slike na kojima si psovao,ovakvu temu treba dignuti neko ko je normlan i ne psuje nikome a ima dosta takvih igraca(Shock,gln,internal,mucketalo,burek,BLM,i mnogi drugi) ne kazem da ovakve teme ne trebaju ali kume ako se ti prvi ne pridrzavas ovih pravila nemoj druge u sranja stavljat...
Ako ima neka žalba na mene a nisam vidio jer sam preletio samo, neka mi se obrati na pm da riješimo, ja sam svoje rekao adminima na grupi lp
Zašto mi je obrisan post? Radi jedne sramotne činjenice ili zbog toga što administracija voli raditi u zabludi da je sve u redu?
Odgovorit' ću u jednom postu svima, mada će bez citiranja malo ko vidjeti i pročitati ali nema veze ..

(Š)SABA: Koliko znam treniraš ili fudbal ili košarku i odmah da ti kažem - respect za to. Volio bi ti napisati respect i za tvoje igranje na mixevima ali to jednostavno nije moguće. Opisao sam već situaciju kada sam ti (de_train mapa) tražio demo a ti mi nisi dao, tako da ne možeš poreći da si dao svaki demo itd. Nastavi igrati, ja ti nikad neću prigovoriti, ali u ovoj temi sam pisao sve što mi je palo napamet pa i ta situacija kada mi nisi dao demo.

MILAN_TARON (valjda LARSSON pravi nick): To kakav je ko na LANu ne želim pričati. Takođe, WH i hejl u istoj rečenici mogu samo sumnjati, ne mogu reći 100% ništa jer nisam liku gledao nijedan demo (sa upaljenim x-spectate) pa da tvrdim da je cheater. Za psovanje sam također napisao, sam ja sam 3-4 puta psovao na say i nisam dobio ni 2minute 'banane', ako ne uzmem u obzir onaj ban na TSu od PiLeta.

LIMA: Napisao si istinu. Čak si ti jedan od rjetkih koji zajedno sa mnom sumnja da EDVIN/INDEV420 ima WH pa si mu pravio busted (http://www.youtube.com/watch?v=G-NpnmA1Y-8) tako da odmah mogu reći da kontaš sve što sam napisao, tako da nema potrebe da ti pričam/pišem, sve kontaš !

MUXY: Sve admine koje nisam naveo smatram regularnim momcima (gln, weeds, pile, itd.) a sh0cka sam morao spomenuti kao primjer ekstra admina i inače lika na ovom sajtu.

SAZE: Takođe mislim da Weeds treba biti opušteniji i to sam mu rekao kada sam igrao prvi mix koji je on digao. Vidio sam da je nekako preutegnut da 'zagalami' na igrača i drži se autoriteta ali to među rajom ne pali. Ta ista raja koju on možda smatra drugovima i koju možda brani sa tim (ne treba demo jer im je možda on gledao 1-2 demoa) će ga na kraju popljuvati prvi put kada ne stane iza njih, ili ih banuje/kickuje kazni zbog nečega !

742: Što se tiče Nikole i vođenja, naravno da niko nije savršen i opet kažem djelimo mišljenje da je možda imao blagu prednost pri biranju head admina. Ipak u svim sferama života je tako i svi smo mi takvi, uvijek ćemo pomoći našim bližim prijateljima, drugovima nego nekome koga uopšte ne poznajemo. Lik me nije razočarao kao head admin ali dobar dio administracije jeste. Što se tiče raspodjele ekipa, sve sam rekao, admini ne mogu/ne smiju/ne bi trebali biti fiksni, već treba da budu realni i da ekipu dotjeraju do te neke jednakosti !

GLN: Kao što sam odgovorio već MUXY-u, koga nisam spominjao u postu ne krivim ga ni za šta. Niko nije savršen, pa vjerovatno ni ti, ali ono malo mixeva što sam tvojih odigrao su bili sasvim OK i ne vidim razlog da te spominjem, baš kao ni Weeds-a. Regularni ste i nemam ništa reći protiv vas, nastavite biti onakvi kakvi jeste  Hvala za čitanje ovog uistinu dugog posta 

SH0CK: Nije baš da se ne možemo raspravljati sa nekim ko nema osnovnog odgoja. Tj. i ako ne možemo, hajmo ih onda kažnjavati. Bolje je da se igraju 2 mixa na dan normalna, jaka, bez prozivanja, psovanja itd. nego da se igra 50 od kojih je 47 bilo sa incidentima itd.
Budi strožiji, i sam znaš koliko se nekad iznerviram i psujem, banuj me, kickuj me, sub, bilo šta, nema veze što sam te zagotivio kao normalnog lika, ako negdje prekršim pravilo slobodno me kazni ja ti nikada a neću reći, čak ću sigurno povećati poštovanje prema liku koji se drži pravila i u slučaju 'drugova'.

HEJL: Nije moj problem? Ja možda jedini imam živaca i želje da mixevi budu regularni. Taj dečko, tekila, možda neće da se petlja i da se raspravlja sa tobom ali ja nepravdu ne trpim, pa tako da si mi rođeni brat i da si napravio ono što si napravio njemu (tekili - liku kojeg ne poznajem niti imam nekog interesa da mu pomažem, da mu budem advokat sa temom ovakvog tipa) ja bi te 'prijavio' tako da .. Možeš mijenjati mišljenje o meni, govoriti da sam no-lifer ali to ne mijenja činjenicu da si se jako loše ponio kao jedan admin 
Što se tiče tvoje konstatacije da samo želim admina .. očigledno nisi ni pročitao pola teme pa ni ovaj zadnji pasus gdje, citiram samog sebe piše: "Zašto sam ovo pisao ? Sigurno ne iz jednog razloga, a to je da ja dobijem admina."

VLEXINHO: Poslušao si me za temu (Gamers.ba MIX - HLTV DEMO-i), hvala ti na tome ! A sada da ti kažem za taj demo, ja sam ti lično tražio tako da ne možeš poreći, samo mi je krivo što sam izbrisao demo koji bi mi sada poslužio kao dokaz. Mapa de_nuke, sa rampe si prišao i mi kako smo ulazili u lobi gledajući prema rampi dobijali smo 'glave', nas četvorica. Tražio sam demo samo da vidim da nije kakav aim, iako sam sa usporenim pregledavanjem svog demoa vidio da si lika ispred mene i mene ubio tek kada smo izašli cijeli, tako da nije bio prefire i nije bio aim, ali ti demo nisi dao zato sam te i spomenuo ..

WEEDS: Drug, ne znam jesi li fino pročitao, ali ja sam napisao gore u temi da sam 3-4 puta psovao, lično ja i nisam dobio nikada ban, ako ne uzmem u obzir onaj ban sa TSa od PiLe-a. Za banovanje i kažnjavanje onih što psuju, u pravu si, opao bi broj igrača, ali ja ti garantujem da bi mixevi bili ljepši bez psovanja a isto tako ti garantujem da ima dosta normalnih momaka koji bi jednom nakon 'banane' 'došli tobe', te ne bi više psovali i ako bi kad opsovali to bi bilo slučajno tako da bi kazna samo pozitivno djelovala na njih 

ARTEN: Nisam te spominjao u temi, a kako sam već napisao u tekstu iznad, sve regularne momke odnosno one na koje nemam pritužbi sam izostavio.

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.