Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija Zaključana

YouTube | Problem.

82 pregleda · 9 odgovora · otvorena 27.05.2013. u 18:44

Pozdrav gejmeri, gledam na YT-u Neki klip koji traje 42 minuta (gledam u HD i Full Screen) i gledam gledam kad odjednom isto da sam ga sagledao i pise mi 13:13 da traje ?
Ne znam sta je , do cega je , kako je.
ZA ONE KOJE NISU RAZUMJELI:
GLEDAM KLIP OD 42 MIN U HD I FULL SCREENU I ODJEDNOM MI PREKINE KAO DA SAM SAGLEDAO I ONDA MORAM PONOVITI VIDEO A TRAJA 42 MIN :$

HELP!
Skini novi web browser.. i uzivaj :D
Dzaba dižete tema vezane za youtube, nema pomoći, tako je kako je.

Jednostavno, treba se pomiriti s činjenicom da su ga usrali totalno, ne govorim ja za ovaj loading problem, možda je to i do servera, al brate svako 3 mjeseca novi design.

Gledanje klipova u hd postalo nemoguće, napuni se, ja ubrzam na drugi dio klipa i sve se ispocetka pocne punit.

Stvarno sramota, još bi i da naplate sad, kao uveli, ma marš u pi**u materinu, ako treba na vimeo cu odsad gledat, barem te ne levate ljudi .
kareN je napisao/la:
Skini novi web browser.. i uzivaj :D
Rusio sistem jos i opet nista :$
To se desava sada svima, zato sto youtube opet mjenja layout, tako da je trenutno sve sjebano.

Samo kada ti se to pojavi, refresh video i idi na onu minutu gdje ti je stalo i nastavi gledati.
ShOoRtY je napisao/la:
To se desava sada svima, zato sto youtube opet mjenja layout, tako da je trenutno sve sjebano.

Samo kada ti se to pojavi, refresh video i idi na onu minutu gdje ti je stalo i nastavi gledati.
kakav je sad opet novi layout?? imas SS??
mersimthebody je napisao/la:
kakav je sad opet novi layout?? imas SS??
Tek su poceli sa radom na ovom projektu, jos nema nikakvih SS-a.

Ima samo novost da ce sa tim layoutom uvesti "pay to watch" opciju, gdje ces da bi se subovao na neki channel morati platiti.  
ShOoRtY je napisao/la:
Tek su poceli sa radom na ovom projektu, jos nema nikakvih SS-a.

Ima samo novost da ce sa tim layoutom uvesti "pay to watch" opciju, gdje ces da bi se subovao na neki channel morati platiti.  
oj hljebe,ma ja jesul jevreji il nisu hahaha
mersimthebody je napisao/la:
oj hljebe,ma ja jesul jevreji il nisu hahaha
Ma sve je to stoka, samo daj para.  

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.