Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Prodaja youtube pregleda

411 pregleda · 6 odgovora · otvorena 17.03.2013. u 13:50

Pozdrav,

Vidim da se u zadnje vrijeme dosta raje okrenulo ka Youtube partnershipima i zaradi preko YT'a. Mogu vam ponuditi YT preglede koji su adsense safe, tj. nisu lazni pregledi i racunaju vam se kod vasih YT partnera, znaci mozete zaradjivati pare na njima.

Minimalna kolicina koju bih prodavao je 50k pregleda (30 KM), pa sve do 1 milion. Cijena preko 50k je po dogovoru.

Mogu vam ponuditi i 1k subscribera ili likeova za 30 KM.

Kako bi to funkcionisalo? Posaljete mi novac, cim ga dobijem vasi pregledi se pokrecu i zavisno od kolicine pregleda koju ste uzeli u roku od 1-2 dana ce biti registrovani na vasem videu.

Placanje: - uplatom na bankovni racun
- uplata preko poste
- paypal

Ovu temu sam pokrenuo cisto da vidim da li bi bilo zainteresovanih ljudi koji bi ovo kupovali, da vidim na cemu sam.

EDIT: Za ove sto mi salju poruke da je preskupo, potrazite po netu malo cijene YT high retention / monetizable pregleda i uvjerite se da sam jeftiniji od svih.
U biti, ovo je jeftino. Jer, ako računamo da po ~1000 pregleda dobijate oko 0.5-1.5$ (u zavisnosti od partnera), isplati se. Ovo je dobra ponuda za one koji tek počinju da malo izgrade channel.

Al' ipak, računaj da ovo postavljaš u Bosni gdje svi hoće love "džaba" i svi bi pokretali stvari bez da ulože centa u projekat.
Ipak, sretno 
A što ti ne bi otvorio acc, dobio partnera i sam obrtao lovu? 

Post dobio šamar od vLexinho

come je napisao/la:
A što ti ne bi otvorio acc, dobio partnera i sam obrtao lovu? :D
Vjerovatno da bi mi neko mogao to pitanje postaviti.
scootzzZz je napisao/la:
E cuj tema u zanimljivim, imas kupoprodaju ;)
Ovo nije tema za prodaju nego anketa.

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.