Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Bayern prvak evrope

511 pregleda · 53 odgovora · otvorena 25.05.2013. u 23:10

Evo ga zavrsilo je i to finale, nakon tri finala zaredom Bayern je osvojio Ligu prvaka po peti put u svojoj historiji, po mom misljenju Bayern je pobijedio zasluzeno i cestitke sve, iako sam ja iskreno vise volio da je Borussia dobila ovo.

Vasa misljenja ?

Potpuno zasluženo , BAYERN !
Potpuno zasluženo.
Navijam za Man Utd ,ali Bayer je ove sezone bio najjači bez premca  
Zasluženo, nema priče.

Ali kako me iz takta izbacio ovaj Vugdalić, koji favorizira je*eni Dortmund tokom cijele utakmice, kako sam mu psovao sestre mi.

što bi bora drljača rekao PLAČI MALA PLAČI

jasmeeN je napisao/la:
Cestitke Bayernu, iskreno dosadna tekma za razliku od ostalih finala atmosfera nije nesto bila, pff.
ne seri kvalitetna tekma :D
Šta će da im radi Štutgart u Berlinu, huhu
Nisu zasluzili ali eto 
Drugi žuti je treb'o biti.
joj gluposti svi odjednom navijaju za BVB cc ko god pobjedjuje za njih se navija , stvarno kako su ljudi retardirani ccc
btw ♥ Real madrid! i svaka cast bayernu zasluzeno 100%
Zasluženo al u ku**u.

BVB!

( Navijač sam Arsenala da se razumijemo odmah )
Zasluženo ljudi, iako navijam za Barcu, Bayern je trenutno najjači na svijetu, mora se priznati, nadigrali su svaku ekipu s kojom su igrali ove sezone, i prethodnih, samo se sreća bila ključni faktor.

SVAKA ČAST BAVARCI !
Imer je napisao/la:
Dobra utakmica, sudija je bio skrt na kartonima, sreca za Bajern.
Pustao je igru, sto je dobro bilo, al one startove je trebao kaznjavati.
Cestitam Bajernu na sjajnoj sezoni.
Ne bi ni valjalo da se razbacivao na kartonima. Doduše bile su 2-3 situacije gdje je morao biti karton, ali eto. Bolje ovako u svakom slucaju, nego da je bilo kasnije crvenih.

Moj neki rezime, bilo je sansi i sa jedne i druge strane. Robben je mogao dati hladno 5 golova, ali eto. Prosli su dalje, da nisu on bi opet bio tragicar. Ocekivao sam bolju tekmu, otvoreniju i sa vise golova.
Očekivano :P
Dante je trebao dobiti minimalno žuti kad je bio penal, možda čak i crveni.
Da je tad bilo isključenje, čitava utakmica ode u korist Dortmunda.
Više bi volio da je Borussia uzela, ali ne može se reći da Bayern M. nije zaslužio naslov. Dante je svakako trebao dobiti žuti karton mada po mom mišljenju ni to ne bi puno promjenilo utakmicu, Bayern bi opet više napadao jer se Borussia sve vrijeme u 2. poluvremenu 'branila' odnosno nadali su se golu iz kontre, baš kao i Bayern M. u prvom poluvremenu ..
HRNJAK1S je napisao/la:
Dante je trebao dobiti minimalno žuti kad je bio penal, možda čak i crveni.
Da je tad bilo isključenje, čitava utakmica ode u korist Dortmunda.
Slažem se, to bi bio ogroman psihološki šok. Penal još i crveni nigdje ih ne bi bilo ali eto.
skile je napisao/la:
Ne bi ni valjalo da se razbacivao na kartonima. Doduše bile su 2-3 situacije gdje je morao biti karton, ali eto. Bolje ovako u svakom slucaju, nego da je bilo kasnije crvenih.

Moj neki rezime, bilo je sansi i sa jedne i druge strane. Robben je mogao dati hladno 5 golova, ali eto. Prosli su dalje, da nisu on bi opet bio tragicar. Ocekivao sam bolju tekmu, otvoreniju i sa vise golova.
A nema tu nikakvog razbacivanja kartonima, ono je bio čist penal i minimalno žuti karton (koliko god da je bila važna utakmica).

I kad mi kažu oni na OBNu da je sudija tokom čitave utakmice opravdao očekivanja.
Čekaj bolan, da li su gledali uopšte utakmicu 

BTW, ne navijam ni za jedne ni za druge, al volio sam da Dortmund osvoji.
HRNJAK1S je napisao/la:
A nema tu nikakvog razbacivanja kartonima, ono je bio čist penal i minimalno žuti karton (koliko god da je bila važna utakmica).

I kad mi kažu oni na OBNu da je sudija tokom čitave utakmice opravdao očekivanja.
Čekaj bolan, da li su gledali uopšte utakmicu 

BTW, ne navijam ni za jedne ni za druge, al volio sam da Dortmund osvoji.
Gledao sam na areni sport, tako da ne mogu komentarisati komentatore.

Inace, sam sam oguglao sto se tice komentatora. Vise se fokusiram na igru.

Ne znam na koju situaciju govorim, nisam te baš razumio, ali ako mislimo na dosuđeni penal i gol za BVB. O penalu se ne treba raspravljati, čist ko suza. Slažem se da je trebao biti karton. Bilo je još par situacija gdje je trebao pokazati karton.

Kod svog posta mislio na čisto razbacivanje sa kartonima. Više nego što treba, i što (ne) zaslužuje
Mandzo najbolji , nema dalje znaci 

Bayern zasluzeno osvojio 
UNSS je napisao/la:
ne seri kvalitetna tekma :D
Cuo sam da si se vratio kuci u 6 pijanico stara !

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.