Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija Zaključana

Lik iz serije

771 pregled · 40 odgovora · otvorena 23.05.2013. u 20:10

Dobru haman večer želim!

Ovo vrijeme smori (makar nas starije metereopate ), pa reko da nečim malo "razbijemo" ovo.

Zadatak je vrlo jednostavan. Postajte sliku vašeg najdražeg lika iz neke serije i objasnite zašto vam je baš on najdraži. Anime nije zabranjen, ali puno bi bolje bilo da je neko ko zaista postoji.

Aplauz - Slika glumca/glumice/karaktera sa opisom.
Šamar - Post bez slike, spam, rezolucija. Obratite pažnju na ovo zadnje. Slika mora biti u okviru prozora. Može i thumbnail sa linkom.

Evo, ja ću započeti.

Al Bundy (pravo ime Ed O'Neill) je prodavač ženskih cipela u seriji "Married with Children". Kao što naziv kaže, oženjen je i ima dvoje djece. Ne voli ni jedno ni drugo. Padne mu mrak na oči kad se mora sexati sa ženom ili popričati sa djecom. Ide u striptiz barove, pije i gleda TV. To je sve. Ostalo ga ništa ne zanima. Redovno "šuka" porodici i komšijama. Fazoni su za 10!

Jedan od, meni, najboljih njegovih "šukova":

Žena mu postavlja pitanja iz kviza iz časopisa:

Žena: "Sa kim bi radije proveli noć? a) vašom ženom, b)... (nije stigla dovršiti).
Al: "B!"

Vaš red ^^
Pozdrav zhady.

Pogledao sam mnogo filmova i dosta je likova iz tih filmova i serija ostavilo na mene utisak.
Mnoge sam zaboravio, neki su jos tu, ali nisu toliko zastupljeni kao ovaj lik koji me je totalno zapanio svojom ulogom kao i glumom sa kojom sam se poistovjetio i time ga napravio svojim omiljenim likom.

Radi se o Ezelu iz istoimene serije.

Skoro svim svojim osobinama me je podsjetio na mene.
Mlad, naivan, romantik, lakovjeran, vjeran prijateljima, a ipak i poslije svega on je jak i sposoban da budem sam , bez svih.

Podsjetio me dosta na mene, samac i drustven covjek u isto vrijeme. Nisam imao nikada najboljeg prijatelja, a nikada mi nije ni falio ,a ipak nikada nisam smatran cudakom. Njegova privrzenost roditeljima me takođe dosta privukla ovom liku, takođe zbog moje privrzenosti majci. Savrsen lik i glumac za mene. Jedna odlicna turska serija, pogledao sam je dva puta i preporucujem je za gledanje, posebno onima koji se pronađu u ovim recenicama.

Post dobio aplauz od iRockk

Alyssa Milano : obozavam je jer kada sam poceo da pratim serije ,poceo sam prvo da pratim charmend tj to je bila prva
serija koju se bas onoo do kraja pratio , tee sto je prelepa , te sto glumi cak i u dobrim filmovima .. jedna ljubav za moju ne sudjenu ljubav :( :$

Jeeeeeednostavno obozavam i seriju i njega , covek je malo
reci legenda :)

ashton ''covek od komedije '' lik u sve jednoj dobroj komediji
glumi , uvek kad gledam neke njegove komedije valjam
se od smeha  :D

ice cube brate moj crnja  :D

Post dobio šamar od iRockk

Seann William Scott

Glumac iz poznate teen komedije Američka pita, uvijek se moraš smijati, bio on ozbiljan ili ne.

David Jason (Del Boy) "Only fools and horses" - definitivno jedan od najsmjesnijih likova iz serija, nasmije me svaki put haha

Pinky sry jeste da nije iz serija al jeste iz filma i zna se vec

Johnny Depp (Raoul Duke) "Fear and Loathing in Las Vegas " - OUR TRIP WAS DIFFERENT

Tyrion Lannister (Peter Dinklage) iz serije Game of Thrones

Znaci jedini lik iz obitelji Lannister koji zasluzuje respect, i koji ima dovoljno hrabrosti da se okrene protiv kralja i da mu kaze sta misli, a da mu ne odleti glava, te zbog tog stava ga vecina clanova porodice mrzi te pokusavaju da ga nekako "uklone", ali kad se doda to da je on jedan od najpametnijih likova u seriji, to nije lako izvodljivo.

Lika jednostavno morate voljeti (no homo).  

Definitivno najjaci lik i serija.Znaci psiha zesca,a svaka epizoda serije je interesantna.
On kao lik u seriji ima opsesiju da ubija sve likove koji su prosli nekaznjeno za neko djelo koje su uradili,a i sam radi kao forenzicar(strucnjak za krv) i onda uviđa neke svoje greske i prikriva ih kako ga nebi pronasli jer ima porodicu o kojoj treba da se brine.

Em Sto je Tesnjak :D , lik je kraljcina :D

Moze te nasmijati kao ni jedan drugi glumac.

Po meni se proslavio u seriji "Nasa Mala Klinika" gdje glumi porrtira Semsu ♥

Ubjedljivo po meni najjaci glumac iz serije. Pregledao sve sezone, serija je perfektna a pogotovo njegova gluma tokom cijele serije.

jednostavno lik je legenda :D

Definitivno najjači, serija Lost ♥

Michael Fox

Gledao sam njegove sve serije i filmove, jednostavno mi nema drazeg glumca, ali mi pravo zao jer ima neko vrijeme boluje od Parkinsonove bolesti.

Barney Stinson

Isto meni pravo drag lik, bez njega serija How I meet... ne bi bila tako dobra, kao sto je vec jedan naveo Legend wait for it......deryyy 

Emir Hadžihafizbegović

Sta reci ? Jedan od nasih najboljih glumaca, filmovi, serije sve najbolje 

David Caruso ( Horatio Cain )

Skoro sam svaku epizodu CSI : Miami pregledao, ko je god gledao bar nekoliko epizoda zna da jednostavno on je predobar glumac.

Bruno Heller

Samo treba reci Um!

Owen Wilson

Ima pravo dobre filmove, smijesne, ljubavne...

Johnny Depp

♥

Evo jos samo neki ciji su filmovi odlicni, malo je rec odlicni, al eto 

- Brad Pitt
- Morgan Freeman
- George Clooney
- Dwayne Johnson
- Jim Carry
- Eddie Murphy

Ubijedjen sam da na ovoj temi ima gay populacije.

Ontopic

tony shalhoub
pure perfection

Ray Barone iz Svi vole Raymonda.Dosta me podsjeća na mene što se tiče lijenosti i cinizma.Jednostavno moga bi ga gledati dan-noć ::SonMeGusta::

Dr. House.
U seriji prikazan kao genije sto se tice dijagnostike, vodi svoj odjel.
Ono sto sve privlaci, je njegova iskrenost.
Ne mari za druge, ismijaje ih, jednostavno iskren.

Btw, preporuka 

Post dobio šamar od iRockk

Daryl

Jednostavno premocan lik, smiren i uvjek odradi posao, ne**** puno xD

(img)images4.fanpop.com/image/photos/17700000/Charlie-Sheen-charlie-sheen-17776967-500-375.jpg(/img)
sto reci ?! tko god da je povledao 2,3 epizode zna se o kakvom se kralju radi...

ima ih još puno ali ovaj je najjači..

Bill Cosby

William Henry Cosby Junior - Bill Cosby (Philadelphia, Pennsylvania, SAD,12. srpnja 1937.) je poznati američki stand-up komičar, glumac, humanist.

Moram reći jedan od jačih glumaca nisam htje iste ali među njima je i Mentalist 

Zašto?
Svaka epizoda kako se prepire za ženom i svojim sinom je jednostavno dokaz da čovjek ima humor 

Jon Cryer, Two and a half man.

Aaron Paul - Jesse Pinkman iz serije Breaking Bad !

Lud lik drama. Btw jedva čekam nastavak 5e sezone, nenadjebiva serija !  

EDIT: Evo na nekom sajtu nađoh neki tekst gdje se Jesse opisuje kao odavno polu-propali junkie, što naravno i priliči njegovom opisu u seriji 

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.