Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija Zaključana

Rengar - Nerfgar

92 pregleda · 6 odgovora · otvorena 21.05.2013. u 15:24

Da li će u sljedećem patchu biti bilo kakav buff za njega ?
Jer mu je to stvarno potrebno, postao je useless champ, osim ako ga ne igra baš neko skillan, da li se išta nagađa o tome da će buff dobiti ?
A bilo bi mjera da ga malo bafaju ali ipak ne previse ...

Dobar je on i sada al' nije vise "djiberski chap" da mozes 1v5 nego normala moras ga fino izbildad i tako to :D

A od spellova najvise uselees posto Q >.<
U zadnje vrijeme sve više i više banova vezanih za njega vidim, tako da je sada veoma dobar, i da predpostavljam da si bronze ili silver pa misliš da je Rengar useless right? 
xpally je napisao/la:
U zadnje vrijeme sve više i više banova vezanih za njega vidim, tako da je sada veoma dobar, i da predpostavljam da si bronze ili silver pa misliš da je Rengar useless right? 
Nema to nikakve veze, ja sam kažem svoje mišljenje, ali volim igrati sa njim, prezabavan je barem po meni.

A to što se tiče useless or not, govorim da je dobar za TF, jer ult mu je sličan kao TF-u.
Blackout_ je napisao/la:
Nema to nikakve veze, ja sam kažem svoje mišljenje, ali volim igrati sa njim, prezabavan je barem po meni.

A to što se tiče useless or not, govorim da je dobar za TF, jer ult mu je sličan kao TF-u.
no hejt

Ulti mu slican kao od Twisteda o.O?
Blackout_ je napisao/la:

ult rengarov, sličan kao i u tviested fejta ?  :(  :(  :(  :(  :(  :(  :(  :(  :(  :(  :(  :(  :(  :(  :(
Stanjin je napisao/la:
ult rengarov, sličan kao i u tviested fejta ?                              
E kako ste glupi, TF ov ulti i Rengarov can see enemies if u know what i mean ...

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.