Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

[MC]Report - grifanje

138 pregleda · 11 odgovora · otvorena 21.05.2013. u 12:49

Eto me da porvjerimo u cemo je problem 
Meni je fejsal sagradio špajz prije 5-6 dana nadam se da niko nije traktorom presao preko njega. 

(noob za MC)  
Lima je napisao/la:
Meni je fejsal sagradio špajz prije 5-6 dana nadam se da niko nije traktorom presao preko njega. 

(noob za MC)  
Jest ti dobar ovaj ajvar... mmm

@ontopic

Ne trebaš dizati ovakve teme, sačekaj admina ukoliko ga već nema i reci mu, to su dvije komande i sve je gotovo za par sekundi  Da znaš za ubuduće 
Brix je napisao/la:
Jest ti dobar ovaj ajvar... mmm

@ontopic

Ne trebaš dizati ovakve teme, sačekaj admina ukoliko ga već nema i reci mu, to su dvije komande i sve je gotovo za par sekundi :) Da znaš za ubuduće :)
ma rece mi nakav momak na serveru, pa reko da vidim :D
Mozda nisi uredio kucu i neko pomislio vidi nema vrata pola stvari mora da je u ratu napustena i uselio se. Uostalom obrati se ministru i reci da su ti se drugi uselili u kucu i da su oznacili taj teritorij kao svoj. Naravno ako imas dozvolu za gradnju te kuce ili bar recimo dokaz da si kupio parcelu.

Post dobio šamar od Brix

Stanjin je napisao/la:
Mozda nisi uredio kucu i neko pomislio vidi nema vrata pola stvari mora da je u ratu napustena i uselio se. Uostalom obrati se ministru i reci da su ti se drugi uselili u kucu i da su oznacili taj teritorij kao svoj. Naravno ako imas dozvolu za gradnju te kuce ili bar recimo dokaz da si kupio parcelu.
Bravo sjedi 5

Bas je to uradio , kuca nije bila dovrsena (pukla mi konekcija) i onda nisam ulazio dan - dva i to je to :D
amiir5 je napisao/la:
Bravo sjedi 5

Bas je to uradio , kuca nije bila dovrsena (pukla mi konekcija) i onda nisam ulazio dan - dva i to je to :D
Kakve veze ima tvoja konekcija sa tvojom kucom ? Zar ne mozes dva dana provesti bez interneta u kuci pa si morao kucu da napustas ? Bože sačuvaj

Post dobio šamar od Brix

Stanjin je napisao/la:
Kakve veze ima tvoja konekcija sa tvojom kucom ? Zar ne mozes dva dana provesti bez interneta u kuci pa si morao kucu da napustas ? Bože sačuvaj
nisi skonto .. poceo sam graditi kucu i u pola gradnje mi je pukla konekcija...
amiir5 je napisao/la:
nisi skonto .. poceo sam graditi kucu i u pola gradnje mi je pukla konekcija...
Pa sacekas da dodju likovi i poprave ti konekciju .Tako bi bar bio siguran da ti se nece neko useliti u kucu dok tebe tu nema. Uostalom koliko si to bio van kuce da su stigli i vrata postaviti i sve.
Samo mi reci jesi li malteriso iznutra ili su samo blokovi bili posto nelogicno da se tako brzo osusi i da se ljudi usele odmah ?ž

A i to ime sto koristi nije pravo, nema u Bosni to ime moguce da je Sveđanin.

Post dobio šamar od Brix

Stanjin je napisao/la:
Pa sacekas da dodju likovi i poprave ti konekciju .Tako bi bar bio siguran da ti se nece neko useliti u kucu dok tebe tu nema. Uostalom koliko si to bio van kuce da su stigli i vrata postaviti i sve.
Samo mi reci jesi li malteriso iznutra ili su samo blokovi bili posto nelogicno da se tako brzo osusi i da se ljudi usele odmah ?ž

A i to ime sto koristi nije pravo, nema u Bosni to ime moguce da je Sveđanin.
HAHAHHAHAAHAHAHAHAHAHAHAHA - koji brat ludi .

Post dobio šamar od Brix

amiir5 je napisao/la:
HAHAHHAHAAHAHAHAHAHAHAHAHA - koji brat ludi .
nekontam te.

Post dobio šamar od Brix

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.