Zdravoo rajaa eo imam skoro 4800 pa me zanima ovako.Imao sam nocturna i refundo sam ga da uzmem ovog jdnog heroja,mada sam dobar s njim sada dal da ne uzimam njega da skupljam 6300 da uzmem dravena pa kad njega kupim onda nocca mada nisam nikad igro sa dravenom.Il prvo noca pa dravena i sta mislite.Btw koje iteme kupujete za dravena?
Diskusija
Zaključana
[LOL]Kojeg champa uzeti
236 pregleda · 16 odgovora · otvorena 20.05.2013. u 16:41
Meni draven nije nešto posebno uvjek sam "FEJLO" sa njim.
Ali NOC je dobar champ : )
Ako nisi igrao sa dravenom kupi ga čisto da vidiš kakav je champ a NOC-a kasnije ..
btw znaš ono u lolu svaki champ je jedanko jak treba znat.
Ali NOC je dobar champ : )
Ako nisi igrao sa dravenom kupi ga čisto da vidiš kakav je champ a NOC-a kasnije ..
btw znaš ono u lolu svaki champ je jedanko jak treba znat.
Ako volis igrati ADC moja preporuka ti je Draven ili Varus, ali meni je nekako drazi Draven, sto se tice itema imas puno mogucnosti ali evo jedan obican build :
- Berserker's Greaves
- The Bloodthirster
- Phantom Dancer
- Infinity Edge
- Last Whisper
- Guardian Angel
Sad ti nemoras uzimati ove iteme po ovome redu, nego zavisi kakav je game i tako to.
- Berserker's Greaves
- The Bloodthirster
- Phantom Dancer
- Infinity Edge
- Last Whisper
- Guardian Angel
Sad ti nemoras uzimati ove iteme po ovome redu, nego zavisi kakav je game i tako to.
Draven/Varus
Zavisi koji ti se svidi, ne mozemo ti mi odrediti, recimo ja igram sa annie, redgar, catlyin ... sve zavisi...
RASTAHARI je napisao/la:
Draven/Varus
draven - nocturne
RSF je napisao/la:
niko varusa spomenuo nije...
draven - nocturne
draven - nocturne
po meni draven KIDA.
UZI je napisao/la:
Zavisi koji ti se svidi, ne mozemo ti mi odrediti, recimo ja igram sa annie, redgar, catlyin ... sve zavisi...
Varus nerfan u zadnjem patchu, mislim da je dosta slabiji nego prije. Uzmi Vayne ili Twitch, hyper carry
Imaju strašan late game. Draven isto nije loš, ali ova dva su bolja. Nocturne i nije nešto u S3, ali nije ni toliko beskoristan.
Imaju strašan late game. Draven isto nije loš, ali ova dva su bolja. Nocturne i nije nešto u S3, ali nije ni toliko beskoristan.
Ti si smiješan.
Kad vidim ovakvu temu ja se objesim za štrik.
Pa vidi ovo ja kažem da li da uzmem lissindru,elise,zeda,talona ili dravena? I vidiš sad to su sve različite pozicije i pomoću koji kašika da ja skontam šta ti igraš?
Trebaš napisat igram adc imam 6300ip predložite mi nekog champa.I sada kažeš Draven-ADC i Nocturne-jungle.
Kad vidim ovakvu temu ja se objesim za štrik.
Pa vidi ovo ja kažem da li da uzmem lissindru,elise,zeda,talona ili dravena? I vidiš sad to su sve različite pozicije i pomoću koji kašika da ja skontam šta ti igraš?
Trebaš napisat igram adc imam 6300ip predložite mi nekog champa.I sada kažeš Draven-ADC i Nocturne-jungle.
Vayne, gl. Itemi za dravena klasicni itemi za adc-a..
Elmedin je napisao/la:
Ako volis igrati ADC moja preporuka ti je Draven ili Varus, ali meni je nekako drazi Draven, sto se tice itema imas puno mogucnosti ali evo jedan obican build :
- Berserker's Greaves
- The Bloodthirster
- Phantom Dancer
- Infinity Edge
- Last Whisper
- Guardian Angel
- Berserker's Greaves
- The Bloodthirster
- Phantom Dancer
- Infinity Edge
- Last Whisper
- Guardian Angel
Trenutno najbolji adcovi su MF, Tw,Varus,Cait
Ez se prestao igrati, al je op sa jungle itemom
gl
Ez se prestao igrati, al je op sa jungle itemom
gl
Drejven fakin' op. Života mi, nećeš se pokajati samo se ušemaj s njim stvarno je prejak, ima predobar početni dmg na Q, ima dobar escape mehanizam, whole map ulti, jednostavno baš dobar carry.
Standardni build :
Berserker's, Phantom, Infinity, Bloodth., Guardian i neki item po potrebi, viđala sam ga i sa Warmog-om i sa Statik Shiivom, zavisi opet od protivnika, ali all in all, standardni build za ADC-a.
Nocturne nije loš, ali opet, ja bih izabrala Dravena preko njega bilo kad
gl
Standardni build :
Berserker's, Phantom, Infinity, Bloodth., Guardian i neki item po potrebi, viđala sam ga i sa Warmog-om i sa Statik Shiivom, zavisi opet od protivnika, ali all in all, standardni build za ADC-a.
Nocturne nije loš, ali opet, ja bih izabrala Dravena preko njega bilo kad

gl
Prijatelju uzmi Dravena.
On je bio moj prvi champ od 6300 i ujedno drugi ADC, prva bila Tristana
Znači champ je pre pre predobar, jeste malo teži za igrati, ali kad se ušteliš nema ti ravnog. Q ima nenormalan dmg..
Također možeš uzeti Vayne, ili MF, stvarno su OP.
On je bio moj prvi champ od 6300 i ujedno drugi ADC, prva bila Tristana
Znači champ je pre pre predobar, jeste malo teži za igrati, ali kad se ušteliš nema ti ravnog. Q ima nenormalan dmg..
Također možeš uzeti Vayne, ili MF, stvarno su OP.
Nista,skupljacu za Dravena hvala vam
Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.