Evo vidim par temi o sampu u posljednjih par dana pa da se nadovežem.
Moj GameMod Mini Sarajevo RP/DM
GameMod je rađen od 0 osim HouseSystem-a Rađen skoro mjesec dana uz prekide Ne mogu se baš sjetiti .
Naravno na GameModu ima dosta toga što bi se trebalo uraditi dodati isve to stoji imaju se i ideje može se iskodirat
Al mi se ne da otvarat nikakav server niti slično : ) Treba dosta vremena . Pa pređimo na stvar Ukratko Opis
Na GM su 2 Mafije 1 Državni Organ
Ali-Pasino
La-Familia
MUP-Policija
Sve se svodi oko robe / droge.
U ovom malo gradu je velika kriza novca a i velika zavidnost.
Koja organizacija više robe ta više novca .
Lider mupa ima ovlaštenje da pretrese skladište Tu je stvar organizacije kako će sakriti robu i kako će izmuljati pravdu u svoju korist.
Također postoje komande za mup /sok /zatvor itd, Te pistolj taze odnosno sok jedan metak i zaledi te na 20 sekundi .
LOGIN:

STATS:

KOMANDE:

MUP-Policija:

INTERIOR:MUP:

F:CHAT:

Ali-Pasino:

La-Familia:

LUKA/ROBA:

SKLADIŠTE:

SKLADIŠTE/PROVJERA:

TRAFIKA:

TRAFIKA:IZBOR:

POSAO-Emigranti:

NAPOMENA:
Ovaj GameMod je PRIVATE niti jedan server ga nije koristio niti se nalazi na nekom serveru!!
OCJENA 1/10?
Moj GameMod Mini Sarajevo RP/DM
GameMod je rađen od 0 osim HouseSystem-a Rađen skoro mjesec dana uz prekide Ne mogu se baš sjetiti .
Naravno na GameModu ima dosta toga što bi se trebalo uraditi dodati isve to stoji imaju se i ideje može se iskodirat
Al mi se ne da otvarat nikakav server niti slično : ) Treba dosta vremena . Pa pređimo na stvar Ukratko Opis
Na GM su 2 Mafije 1 Državni Organ
Ali-Pasino
La-Familia
MUP-Policija
Sve se svodi oko robe / droge.
U ovom malo gradu je velika kriza novca a i velika zavidnost.
Koja organizacija više robe ta više novca .
Lider mupa ima ovlaštenje da pretrese skladište Tu je stvar organizacije kako će sakriti robu i kako će izmuljati pravdu u svoju korist.
Također postoje komande za mup /sok /zatvor itd, Te pistolj taze odnosno sok jedan metak i zaledi te na 20 sekundi .
LOGIN:

STATS:

KOMANDE:

MUP-Policija:

INTERIOR:MUP:

F:CHAT:

Ali-Pasino:

La-Familia:

LUKA/ROBA:

SKLADIŠTE:

SKLADIŠTE/PROVJERA:

TRAFIKA:

TRAFIKA:IZBOR:

POSAO-Emigranti:

NAPOMENA:
Ovaj GameMod je PRIVATE niti jedan server ga nije koristio niti se nalazi na nekom serveru!!
OCJENA 1/10?
Mozda i uspije jer je ideja dobra