Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija Zaključana

[G] Beta testeri

1.881 pregled · 77 odgovora · otvorena 13.05.2013. u 22:30

Nedavno je u administraciji bila tema pod naslovom 'Prijedlozi' tako da sada mozete dosta novih stvari ocekivati. Zbog tih novih stvari nam sada trebaju i beta testeri.

Prednost imaju premium clanovi (posto ce biti dosta opcija samo za premiume), administracija, VIP memberi i clanovi izabranog foruma.

Beta testeri ce pored pristupa novim stvarima imati i beta tester medalju:

U prijavi napisite koliko imate godina, koliko godina ste proveli na gamersu i zasto bi vas trebali odabrati kao beta testera.

[ ! ] Napisaoo sam da premium korisnici imaju prednost...to ne znaci da je premium must-have...
Godina: 23
Godina na gamersu:
Zašto baš ja?: želim izaci u susret i pomoci  
20 god
5 godina na g.ba, s tim da se suzdrzavam comm ali pratim redovno sta se desava na sajtu.
Popratio sam dosta stvari ovde i volio bih da pomognem g.ba jos.
Imam 22 Godine, proveo sam jedan veoma dug period na Gamersu, jos od kako sam bio recimo djete, bilo je to jos davno, prije nekih 10etak godina...

Poznavajuci sam forum, upoznao sam se sa 99% članova foruma, kao i samim sajtom za tolike godine, tako da mogu procjeniti sta drugi članovi očekuju od foruma a sta ne.

Zelio bih biti Beta Tester, jer sam spreman pomoci forumu u razvitku !
14 Godina

Godina na gamersu +

Na gamersu sam stalno i pratim dogadjanja , volim nove stvari ! 
Godine: 17 (18)
Godine na gba: 3
Zašto baš ja?: ocu medalju  ... i volim testirati nove stvari
Godine: 18
Godine na portalu: 3+
IF medalja tu, premium member ima ihihi
Zasto mene: Prvo sto je kad udjem na net jeste gamers.ba, prelistam teme i sam index i vidim kakva je situacija  . Vidim da ste dosta aktivni sa "novinama", sto je veoma pohvalno. Tu sam u koje god doba trebalo, i ako ja bas budem izabran nadam se da cu opravdati isti polozaj. Nekako me oraspolozi ove nove stvari na forumu, tako da bi mi bilo veoma drago da budem tester upravo ja.
Ako su potrebne jos neke informacije on pm  

GL & HF
sutalocr0 je napisao/la:
Godine: 14
Godine na gba: 1
Zašto baš ja?: Mislim da bi bio dobar za taj posao. Htio bi pomoci GBa portalu.
Kako te nije sramota prijavitgi se sa 14 godina ;S

Post dobio šamar od DZAVID

Ime: Mateja Milojkovic
17 godina
Na gejmersu sam 1 godinu i vise!
Premium korisnik sam mnogo dugacko, godinu dana sam premium i imam jos oko 300 dana premium-a, bio kratko clan IF.
Takodje, imam vremena i zelje da testiram nove stvari
Milslim da zasluzujem sansu.
23 godine.
8 godina na ovom profilu.
Moderator, IF, upoznat sa svime sa portala.
16 godina(u julu 17)
Oko 3 godine na ovom portalu. Ako se gleda ovaj acc, onda je to godina dana.
Moderator, IF i imao još par priznanja. Upoznat sa situacijom, želio bih pomoći koliko se može 
Godine 21
Vrijeme na gamersu : ponosne 4 godine.

Zašto baš ja: Cijenim da sam dovoljno zreo i kompetentan da bih mog'o da dam doprinos g.ba zajednici na neki način.
17
1
Volio bih da prvi probam novitete i da ukažem na moguće propuste.
jel se plaća? 
Godina: 22,
Provedenih: od kad je g.ba (ako ko neveruje stari profil binladen)
Imam 18 godina, sestrem, na gamersu imam provedeno šest mjeseci, ali brzo će godina hehe. Prijavljujem se iz razloga toga jer sam marljiv, aktivan, zreo, i imam iskustva u svemu. I imam premium, i volio bih da isprobavam novitete.
25
9 godina na gamersu.. :D

Hvala! :D
Godina: osamnes'
Godina na gejmersu: više od 5
Zašto baš ja: Nema potrebe pisati ^^
Godine: 16
Godina na gamersu: skoro 2
Zasto bas ja: Ne znam, voljan sam pomoci, nije mi mrsko raditi, aktivan sam, imam status Gamera, premium sam.

btw. 1000 post 

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.