Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Live mapa i Live web chat

189 pregleda · 3 odgovora · otvorena 11.05.2013. u 19:25

Live mapa servera i live web chat integriran sa onim u igri su gotovi. Dok vlex ne dođe možete istom pristupiti putem ovog linka:

http://mc.gamers.ba:8123/

NAPOMENA:

Oni koji ne igraju Minecraft i prave se mangupi pa psuju preko webchata će biti kažnjeni na sajtu u obliku bana  Sve se zapisuje u logove tako da bez obzira ima li admina ili ne, kazna je neizbježna 
ovo je super , posto nisam u mogucnosti da igram minecaft nasao sam perfektno mjesto za gradnju projekta .  Ovo je zakon 
Fina je mapa, samo nije bas za pvp server, neki faction hoce da napravi tajnu bazu a ovde mozes videti gde se ko nalazi.
Isto tako neko ti smeta samo ga nadjes na mapi i ozezi xD

Nisam znao da je vec neko posta istio sto i ja, no ovo je samo moje misljenje :)
RAZOR_7 je napisao/la:
Fina je mapa, samo nije bas za pvp server, neki faction hoce da napravi tajnu bazu a ovde mozes videti gde se ko nalazi.
Isto tako neko ti smeta samo ga nadjes na mapi i ozezi xD

Nisam znao da je vec neko posta istio sto i ja, no ovo je samo moje misljenje 
Opet isto pitanje, opet isti odgovor... Ništa neće spriječiti nekoga da koristi mapu, postoji 1337 modova koji se instaliraju u sekundi i pružaju ono što pruža ovaj... Rei's minimap je kompas, ali ima i mnogih drugih koji pružaju cijelu mapu...

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.