Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Pravila foruma

451 pregled · 28 odgovora · otvorena 11.05.2013. u 15:07

Mislite li vi ikako mijenjati ova pravila, ovo stvarno nema smisla.
Znaci ovaj forum je kao zatvor, za svako prekrseno pravilo se dobiva ban, nije bitno da li je to novi member(koji naravno nece procitati pravila odmah, ja sam ih evo procito tek nakon 3 godine). Mene stvarno zaboli neka stvar za njih jer sam dosad bio banovan samo permanent 10-ak puta (  ) ali imajte obzira prema ostalim novopecenim clanovima koje gubite svakodnevno. Haj procitajte ih jednom molim vas, ni u jednom ne pise da cete biti prvo opomenuti nego direkt ban.

Al kog zaboli tuki za moje misljenje, mozete kantirati temu slobodno 

voli vas vas vopa

:* za skileta
:* za dzavida
:* za limu
Upravu je lik. Ako nista, onda bar ublaziti kaznjavanje nepostovanja pravila. Dati opomenu ili nesto a ne odmah ban.
Ja sam dobio gag, istina nije dugo, samo na 3 dana, ali zbog teme koja niti jedno od navedenih pravila nije prekršila, bezveze.

Ako vec teme onakvog tipa kao sto sam je ja napravio zasluju da korisnik koji ih je stvorio dobije gag na 3 do 7 dana pa onda bi i to nekako trebalo biti definisano u pravilima.
Pa onda dobro jbg, vidim da to ne ide i necu ni postati !!
Po meni su pravila realna, a kazne normalne. Ti bi da se npr za psovanje nekome dobije gag na sat vremena?
kurbla je napisao/la:
Po meni su pravila realna, a kazne normalne. Ti bi da se npr za psovanje nekome dobije gag na sat vremena?
1 opomena, 2 ili 3 opomene = mjesec dana gaga ili permanent ban.
Kazna onolika po tome na kojem je nivou ta uvreda koja krsi pravilo.
Kao sto u fudbalu postoji zuti i crveni karton !
dzon_obraz je napisao/la:
1 opomena, 2 ili 3 opomene = mjesec dana gaga ili permanent ban.
Kazna onolika po tome na kojem je nivou ta uvreda koja krsi pravilo.
Kao sto u fudbalu postoji zuti i crveni karton !
Ali ovo nije fudbal nego gaming forum. Izjasnio sam se već. Neću sad da se svađam
kurbla je napisao/la:
Ali ovo nije fudbal nego gaming forum. Izjasnio sam se već. Neću sad da se svađam
brate pod hitno ti treba alanser...

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.