Mislite li vi ikako mijenjati ova pravila, ovo stvarno nema smisla.
Znaci ovaj forum je kao zatvor, za svako prekrseno pravilo se dobiva ban, nije bitno da li je to novi member(koji naravno nece procitati pravila odmah, ja sam ih evo procito tek nakon 3 godine). Mene stvarno zaboli neka stvar za njih jer sam dosad bio banovan samo permanent 10-ak puta (
) ali imajte obzira prema ostalim novopecenim clanovima koje gubite svakodnevno. Haj procitajte ih jednom molim vas, ni u jednom ne pise da cete biti prvo opomenuti nego direkt ban.
Al kog zaboli tuki za moje misljenje, mozete kantirati temu slobodno
voli vas vas vopa
:* za skileta
:* za dzavida
:* za limu
Znaci ovaj forum je kao zatvor, za svako prekrseno pravilo se dobiva ban, nije bitno da li je to novi member(koji naravno nece procitati pravila odmah, ja sam ih evo procito tek nakon 3 godine). Mene stvarno zaboli neka stvar za njih jer sam dosad bio banovan samo permanent 10-ak puta (
) ali imajte obzira prema ostalim novopecenim clanovima koje gubite svakodnevno. Haj procitajte ih jednom molim vas, ni u jednom ne pise da cete biti prvo opomenuti nego direkt ban.Al kog zaboli tuki za moje misljenje, mozete kantirati temu slobodno

voli vas vas vopa
:* za skileta
:* za dzavida
:* za limu
de mi slikaj majkemi ja ga nevidim