Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

[PIC] rloveutionART webdesign

183 pregleda · 4 odgovora · otvorena 10.05.2013. u 18:11

Jako lijepo uradjeno, dao bih 5. da smijem ali koliko ja znam samo odabrani clanovi smiju davati ocjene vece od 4.
::EWBTE::

~ Nemoj mislit da se ja pravim nešto pametan.

~ Po meni je ovo veoma simple & clean, a ja ako idem na to da bude simple ne bacam previše elemenata. Mislim da malo oslobodiš prostora, ima neki stvari koje nisu potrebne "opet to je moje mišljenje" , i previše dirate se u boju "bejbi blu", tu sam boju volio dok je nisu svi počeli svi forsirat, sada me počinje iritirati i bockat u oči. Previše nabacani stvari u footeru (donjem djelu), al hedder ti je skoro pa prazan, propaj upotpuniti to sa nekim abstraktnim elementima. Sve u svemu moje je ovo mišljenje no offense. Nastavi raditi, ima se potencijala.

GoodLuck with other work`s .

CHEERS.

A vi ostali, pročitajte pravila FanArta - [Replay on topic] 50 riječi minimalno, svaki post ipspod navedenog broja riječi će biti sankcionisan.

~ Ne nabijajte postove na onom u šta se ne razumijete, samo momka možete zajebat.
@ans

bas kako lik kaze.dole imas previse nabacanih stvari.malo to dole samnji.msm ne malo nego jako puno da ti ostane 2-3 reda.

dap bih 5 al nisam odabrani clan 

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.