Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Pravljenje sajta slican 9gag!

133 pregleda · 9 odgovora · otvorena 26.05.2013. u 16:26

Pozdrav svima.Da li ima neki dizajner ili bilo ko (ko se razume u web dizajn) da mi samo objasni oko scripti i ostalih gluposti za sajt slican 9gag ili vukajliji?
Ovako imam hosting i domen.I samo me interesuju kodovi ili upustva kako da napravim sajt slican 9gag?Ako je neko raspolozen za nekakvo parternstvo slobodno nek se javi.Pozzz  :D
Dajem besplatno 2 verzije 9gag scripte + neku gofails stara neka :)

Dakle cijena je 0 € - 0 $ - 0 KM :)

PM kontakt, a ovaj autor teme će dobiti samo da uploadam ..
dixbn je napisao/la:
Dajem besplatno 2 verzije 9gag scripte + neku gofails stara neka :)

Dakle cijena je 0 € - 0 $ - 0 KM :)

PM kontakt, a ovaj autor teme će dobiti samo da uploadam ..
Okej javio sam ti se ;) Ima li jos neko nesto?
Ne kontam zašto pokušavate napraviti nešto što već postoji. Vaš sajt će sigurno biti manje popularan od 9gag-a, kao i od dosta drugih stranih kao i naših, stranica ovakvog tipa.
Napravite nešto unikatno, nešto novo i imat' će te sajt vrijedan zalaganja, kodiranja, ulaganja novca, sve kopije propadnu prije ili kasnije  
Meni treba to za pocetak da mi se stvori sajt pa cu onda sam da editujem :)
FritzzYYYY je napisao/la:
Ne kontam zašto pokušavate napraviti nešto što već postoji. Vaš sajt će sigurno biti manje popularan od 9gag-a, kao i od dosta drugih stranih kao i naših, stranica ovakvog tipa.
Napravite nešto unikatno, nešto novo i imat' će te sajt vrijedan zalaganja, kodiranja, ulaganja novca, sve kopije propadnu prije ili kasnije  
Treba imat muda i ulozit novac u skriptera da se napravi nesto jednistveno za sto opet nisi siguran da li ces moc isplatiti. Ko je u danasnje vrijeme spreman uci u minus i reci "ma je**s minus, samo nek je ideja dobra" 
Kako god okrenes ima svega zivog na netu, sta god pocnes, na tu temu ima milion stranica. Med. kada ljudi kopaju zlato ti ces biti taj koji prodaje lopate.
Ostavi to sranje, ima more tih stranica, skontaj nesto unikatno.
Dobro ima li koji dizajner koji hoce da pravimo zajedno sajt?
saj je napisao/la:
Dobro ima li koji dizajner koji hoce da pravimo zajedno sajt?
Ja cu da ti dizajniram ako hoces,platis i sve je moguce 
belmo996 je napisao/la:
Ja cu da ti dizajniram ako hoces,platis i sve je moguce :D
Zavisi koliko trazis?xD :D

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.