Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Nokia Lumia 620

96 pregleda · 8 odgovora · otvorena 09.05.2013. u 10:54

Pozdrav .
Evo gledam ove mobitele u bh telecomu i hocu da uzmem neki ono na pretplatu kako vec ide :).I razmisljao sam o Nokia Lumia 620

http://www.bhtelecom.ba/mobiteli_detalji+M559f2624ebd.html

Dal je neko imao iskustva sa ovim mobitelom , kakav je , isplatil se uzeti , zasto i tako to bio bi vam zahvalan.

btw.kako oni odreduju cjenu rate mjesecnu to mi nije jasno ...
ne isplati se kupovati u telekomu, ovaj telefon ne vrijedi ovih para sto su oni naveli, za taj novac mozes hladno uzeti xperiu s, xperiu p, galaxy II i mnogo drugih kvalitetniji telefona.
Telefon je prejak ali se ne isplati preko telekoma... :D
Isplati ti se uzeti preko telekoma ako imaš već pretplatu ili planiraš postati pretplatnik.
Mene bi npr. koštao 244,40 na 24 mjeseca što mi se isplati jer ću vjerovatno nastaviti koristiti pretplatu naredne 2 godine.

Ratu otplaćuješ zajedno sa računom koji dobiješ, znači tu ti uračunaju tih npr. 8,70KM s tim da uz prvi račun plaćaš PDV i onda nastavljaš normalno plaćati rate ...
sh0ck je napisao/la:
Isplati ti se uzeti preko telekoma ako imaš već pretplatu ili planiraš postati pretplatnik.
Mene bi npr. koštao 244,40 na 24 mjeseca što mi se isplati jer ću vjerovatno nastaviti koristiti pretplatu naredne 2 godine.

Ratu otplaćuješ zajedno sa računom koji dobiješ, znači tu ti uračunaju tih npr. 8,70KM s tim da uz prvi račun plaćaš PDV i onda nastavljaš normalno plaćati rate ...
Da koristicu i u ubuduce ove usuge bh telecome , mobitel mi se svijda gledao opo yt kakv je kazu drama sada nez kako samo da provjerim jel dostupan ovaj mobitel na te rate a pdv kazu dodje sa prvim racunom za citavmobitel i ne placas vise pdv narednih rata ...
fiskerR je napisao/la:
Da koristicu i u ubuduce ove usuge bh telecome , mobitel mi se svijda gledao opo yt kakv je kazu drama sada nez kako samo da provjerim jel dostupan ovaj mobitel na te rate a pdv kazu dodje sa prvim racunom za citavmobitel i ne placas vise pdv narednih rata ...
Ako si iz Sarajeva 100% ga imaš u telecomu.
Odeš lijepo i objasniš šta hoćeš.
A za pdv sam ti i ja napisao da platiš uz prvi račun.
sh0ck je napisao/la:
Ako si iz Sarajeva 100% ga imaš u telecomu.
Odeš lijepo i objasniš šta hoćeš.
A za pdv sam ti i ja napisao da platiš uz prvi račun.
Da Ilidza tacnije trebalo bi da ima u onome shopu na Ilidzi eto hvala tebi sto si mi pojasnio ovo sve :) otici cu da vidim tamo i tako to :)

Sto se tice mobitela nije los ono za ove pare... ?
fiskerR je napisao/la:
Da Ilidza tacnije trebalo bi da ima u onome shopu na Ilidzi eto hvala tebi sto si mi pojasnio ovo sve  otici cu da vidim tamo i tako to 

Sto se tice mobitela nije los ono za ove pare... ?
Nema na čemu.

Vrijedi tih para, na koju god tarifu da uzmeš ...

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.